CoronaBuitenland

Senator doet boekje open over nanotechnologie in coronaprik: ‘Dit is genocide’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

De Australische senator Malcolm Roberts heeft in een interview met Maria Zeee gezegd dat wetenschappers vreemde rechthoekige structuren hebben aangetroffen in het coronavaccin van Pfizer. “Niet natuurlijk.” Roberts heeft ze met eigen ogen gezien onder de microscoop.

De senator zei dat er ook bloed is afgenomen bij gevaccineerde mensen, waaruit blijkt dat witte bloedcellen in de omgeving van de rechthoekige structuren afsterven. De bloedmonsters laten bovendien zien dat de rode bloedcellen samenklonteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Weggewuifd

Roberts wees erop dat rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof en koolstofdioxide tussen de longen en andere weefsels in het lichaam. Als ze samenklonteren wordt het steeds moeilijker om zuurstof af te leveren.

Hij zei dat er in oktober vorig jaar meer dan 500 sterfgevallen waren gemeld na het ‘vaccin’, dat hij geen vaccin, maar een injectie noemt. De Australische toezichthouder TGA heeft deze gevallen weggewuifd. Roberts heeft hier vragen over gesteld, maar nooit antwoord gekregen. Inmiddels is het aantal overlijdens gestegen naar 798.

Slechts een fractie

En we weten dat dit slechts een fractie is van het totale aantal omdat veel artsen sterfgevallen niet durven te melden, aldus de senator.

De data wijzen erop dat we te maken zullen krijgen met massale sterfte, zei Zeee. Volgens senator Roberts is dit genocide.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
2 jaren geleden

Als je gevaccineerd ben, kan je beter niet op deze site zitten

Marie
Marie
2 jaren geleden

“Nep-nieuws” zeggen VVD666 (CU,CDA, GroenLinks en PvdA) en alle stemmers op deze WEF-partijen.

Als de meerderheid van het volk wakker wordt is het afgelopen met dit WEF-regime.

Hou hoop!!

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Zo is het maar net.
GENOCIDE.

Karma
Karma
2 jaren geleden

Hoezo niet. Dan juist wil je weten wat ze je hebben aan gedaan. Er komt meer en meer naar buiten. Dit jaar nog gaat de waarheid voor het merendeel op aarde duidelijk worden over het vaccin. Dit gaat stap voor stap anders wordt het gewoon niet te bevatten voor veel mensen wat er daadwerkelijk speelt. Dit is zo groots en de eindstrijd tegen de Cabal is bezig. Ze moeten hun plannen steeds meer openbaren. Zie de snelheid van berichtgeving die in de media aan het publiek worden opgelegd. Klimaat, oekraine, china covid. Ze voelen zich in het nauw en dan maken ze fouten.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x