Het Complot

Was de maanlanding een show? Dit belangrijke bewijs is tot op de dag van vandaag nooit teruggevonden

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens complottheoretici is de maanlanding in scène gezet in een tv-studio vanwege de gevaren die er kleefden aan een echte reis.

Eén van hen is Kees, een 59-jarige IT’er uit Brabant. Hij zegt in De Telegraaf-serie ‘Complottheorieën’ dat de Amerikanen de reis op het laatste moment niet door hebben laten gaan.

Volgens hem is vervolgens plan B uitgevoerd, een soort Hollywood-versie van de maanlanding.

Show

“Het teruggaan van de maan, het opstijgen, is nooit echt goed getest,” meent Kees. “De machine die ze gebouwd hebben is zelf ook nooit getest.”

“Dit was gewoon een show,” benadrukt hij.

De astronauten zijn volgens hem wel opgestegen en in een baan om de aarde gekomen, maar zouden op het laatste moment te horen hebben gekregen dat het toch een simulatie zou worden.

Grafstemming

Naderhand kregen ze te horen dat de autoriteiten het publiek hadden wijsgemaakt dat de landing echt had plaatsgevonden, aldus Kees.

“Dat is het moment waarop ze allemaal gedesillusioneerd waren,” zegt hij. “En dat is het moment dat die persconferentie zo’n enorme grafstemming opleverde.”

Spoorloos verdwenen

Daarnaast zijn de originele magneetbanden waar de beelden op staan van de maanlanding en andere data, telemetrische gegevens, spoorloos verdwenen.

Dit belangrijke bewijs is tot op de dag van vandaag nooit teruggevonden.

Bekijk de aflevering hieronder:

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
2 jaren geleden

Een citaat uit het boek “Secret Life of a Spook” van Peter Paget:

“Ze zijn wel op de maan geweest….
… Complot theoretici hebben ook lichtonregelmatigheden op de maanfoto’s opgemerkt, maar dat was gemakkelijk te verklaren. Het merendeel van die opnames werd genomen in een studio op aarde, voordat ze omhoog gingen. NASA wist dat de achtergrondstraling in de ruimte de film wazig zou maken en een van de hoofddoelstellingen van hun maanexpedities was de Amerikaanse PR te verspreiden en de Russen voor te blijven.

Goede heldere foto’s zouden essentieel zijn om de wereld te enthousiasmeren. Een hele collectie beeldmateriaal lag al klaar om op het juiste moment via de media te worden verspreid. De mensen uit Hollywood hadden alleen iets té goed werk geleverd met perfecte composities en belichting, waardoor zij jaren later door de mand vielen met hun nepperij.”

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Ik heb ergens gelezen dat de originele banden een paar dagen geleden zijn geveild en hebben 1,6 miljoen dollar opgebracht

arthur
arthur
2 jaren geleden

Die magneetbanden zijn niet spoorloos verdwenen. Ze zijn in de opslag gegaan en men besefte toen nog niet dat de kwaliteit hard achteruit zou gaan. Zou er muziek of film op staan is het te merken aan de kwaliteit, maar tapes met digitale data kun je na een tijd niet meer lezen. Alle data op tape die van belang is voor de grote bedrijven waar ik sinds begin jaren 80 voor werkte werd en wordt daarom om de paar maanden overgeschreven naar nieuwe tapes. Geldt overigens ook voor CD’s. Die zijn langer, maar ook beperkt houdbaar.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
2 jaren geleden

oke dus haarscherpe foto’s van de voetsporen op de maan en die van het voertuig ???! waarom is de rest van de foto’s dan zo vaag????
ook die van vorig jaar en dit jaar zo moeilijk is het voor de nasa nooit op een sateliet een foto van de maanlander en vervuiling er om heen te maken..
op aarde fotograferen zij nog wel een mier zijn voetafdrukken..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x