CoronaBinnenland

VVD wil QR-code terug als ‘redmiddel’: ‘Volkspartij voor onVrijheid en onderDrukking’

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De VVD wil de QR-code behouden als paardenmiddel in het geval van een gezondheidscrisis. VVD-Kamerlid Judith Tielen vindt het onterecht dat het kabinet er eerder van af zag, schrijft De Telegraaf.

“Bij volgende pandemieën is het van belang dat de samenleving open kan blijven. Een toegangsbewijs kan daar een groot aandeel in leveren,” beweert Tielen.

Het Kamerlid krijgt op social media veel kritiek. Mensen zitten niet te wachten op de terugkeer van deze toegangspas. “Het. Werkt. Niet,” twittert waterbouwkundige Auke Terlouw.

Communisme

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen richt zich tot Tielen: “Het werkt niet, maakt het zelfs erger. Het predicaat ‘liberaal’ past u en de VVD allang niet meer, u gaat richting communisme, iets wat een liberaal altijd dient te bestrijden.

Columnist Marianne Zwagerman stelt: “Volkspartij voor onVrijheid en onderDrukking.”

“Bericht voor eenieder die het nog in zijn hoofd haalt een stem op de VVD te overwegen: een stem op de VVD is een stem op de uitsluitmaatschappij,” zegt Maarten van den Berg.

Van de ratten besnuffeld

Het is van de wilde ratten besnuffeld dat onze Kamer wel gaat stemmen over het opnemen van permanente lockdownmaatregelen in de Wet publieke gezondheid (Wpg), maar dat dezelfde ‘maatregelen’ niet zijn geëvalueerd op effectiviteit, aldus Van den Berg.

Aanstaande maandag is het wetgevingsoverleg gepland over het wetsvoorstel waarmee de wet gewijzigd wordt. Dit wetsvoorstel maakt de coronamaatregelen standaardinstrumentarium bij een epidemie van een A1-ziekte of de dreiging daarvan.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A van der Klooster
A van der Klooster
3 maanden geleden

Knettergek !

Jos Veraart
Jos Veraart
3 maanden geleden

Knettergek die GEK KRANKZINNIG

Ron
Ron
3 maanden geleden

Rutte je leermeester Klaus Schwab heeft zelf gezegd corona was een afleiding.
Dus herr rutte corona is een hoax.
En die coronapas kan je in je rest steken.

Mokumer
Mokumer
3 maanden geleden

Bij een dreiging van een pandemie willen ze ons al opsluiten, mooi niet dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

185
0
We lezen graag je reactie!x