CoronaBinnenland

‘Als we vandaag allemaal die groene vinkjes door de plee spoelen, is het voorbij’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Een groot deel van de oppositie wil snel debatteren over de regels rond de coronapas, waardoor volgens een ‘ruwe schatting’ van coronaminister Kuipers ruim een half miljoen mensen hun groene vinkje kwijtraken. De nieuwe regels gaan aanstaande vrijdag al in.

Veel oppositiepartijen steunden een verzoek van Kamerleden Fleur Agema (PVV) en Pieter Omtzigt om de regels te behandelen. “Het is gewoon onbehoorlijk bestuur om in de app te zetten dat ze geldig zijn en het dan van de één op de andere dag in te trekken. Zo ga je niet om met burgers of met vrijheden (die niet in het bezit van de regering zijn),” klaagt Omtzigt.

Veel mensen reageren verontwaardigd op de ‘aangescherpte regels’. “Dit is valsspelen,” zegt Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan. Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Dit is pure discriminatie. Accepteer het niet en doe er niet aan mee.”

Weg met die pas!

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) laat weten dat ze zich hier met hand en tand tegen zal verzetten. “Overigens moet die hele coronapas weg. En 2G nooit invoeren.”

“Alternatieve kop: ‘Half miljoen mensen kunnen begin februari coronatoegangsbewijzen omverwerpen’,” schrijft Agema.

“Dit is dus precies waarom die coronapas er nooit had mogen komen: de regering is keer op keer in staat de voorwaarden voor ‘vrijheid’ te veranderen,” stelt filosoof en jurist Raisa Blommestijn. “Weg met die pas!”

Vinkjes door de plee spoelen

Forum voor Democratie, dat het verzoek ook steunde, reageert: “De toegang tot het sociaal-maatschappelijk leven is afhankelijk geworden van een periodieke vaccinatie. FVD wil Nederland weer open. Zonder verplichte injecties en zonder QR-codes.”

Journalist Lucas Hartong ziet een positieve ontwikkeling: “Mooi. Hoe minder coronapas hoe beter!”

“Als we vandaag eens even allemaal die vinkjes door de plee spoelen, is het voorbij,” benadrukt columniste Marianne Zwagerman.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
6 maanden geleden

Het lijkt me raadzamer om al die OMT leden door de plee te spoelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Hoppakee…..QR-Code-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk in de Plee….doorspoelen & VOORGOED WEG ERMEE!!!

Deze Slag is gewonnen van die Nazi-Elite-Parasieten met hun Fascistische-Bolsjewistische Apartheids-Paradijs….nu Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraders, Oorlogsmisdadigers, Parasieten van Troje, Medische Tempeliers, Pseudowetenschappers & de MK-ULTRA-Mainstream-Media oppakken & Levenslang achter de Tralies opbergen voor hun Weerzinwekkende Leugens & Gruwelijke Misdaden…dan kan ik tenminste met een gerust hart emigreren…

Lanie
Lanie
6 maanden geleden

Ben dat gedram over dat groene vinkje helemaal zat.
Opzouten ermee

Planeet Aarde
Planeet Aarde
6 maanden geleden

Een zeer wijs besluit!! Kan er iemand in alle steden van het land dit omroepen…..Elke dag opnieuw…..Met een geluidswagen…..GOOI JULLIE QR-CODE WEG,DOE HET VOOR ELKAAR !! Dat zou meer indruk maken,dan is er meer stof tot nadenken,en bereik je het merendeel van het land !! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x