Buitenland

Must see: dit is de meest gecensureerde documentaire aller tijden

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De baanbrekende documentaire Plandemic, die de verborgen agenda achter de coronacrisis onthult, wordt geweerd door alle social media. De makers stellen dat de WHO, techreuzen als Google en Facebook, de farma-industrie, Bill Gates en de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, verantwoordelijk zijn voor het coronavirus. “Dat is ontstaan in een lab en Bill Gates profiteert van de crisis.”

De oorspronkelijke documentaire ging al snel viraal, waarna er een tweede versie verscheen: ‘Plandemic Indoctornation’. De link naar die versie is door Facebook gelijk geblokkeerd. Op Twitter kregen mensen die de film deelden een waarschuwing te zien. YouTube liet weten alle video’s van Plandemic te verwijderen. En op TikTok is het niet langer mogelijk om te zoeken op de term ‘Plandemic’. De social media nemen dus verregaande maatregelen om ervoor te zorgen dat mensen de film niet kunnen bekijken. Alle reden dus om ‘m juist wel te gaan kijken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Om de film makkelijker te kunnen verspreiden, hebben de makers fragmenten uit de film geknipt en apart aangeboden op hun website. Maar YouTube haalt die fragmenten ook steeds offline.

Hoe het begon

Het begon allemaal met een 3 uur durend interview met klokkenluider en wetenschapper Judy Mikovits. Zij deed voor het Amerikaanse nationale kankerinstituut onderzoek naar virussen, waaronder hiv. Mikovits ontdekte naar eigen zeggen dat miljoenen Amerikanen besmet zijn met virussen die uit het lab komen en die via besmette vaccins in hun lichaam terecht zijn gekomen.

Ze luidde de noodklok en werd vervolgens ontslagen, aangeklaagd en in de gevangenis gegooid. “Ik werd in de boeien geslagen en mijn huis uit gesleurd,” verklaarde ze.

Plandemic, volgens de makers de ‘meest bekeken en meest gecensureerde documentaire aller tijden’, onthult wat er achter de vaccinatieplannen zit en welke rol de WHO, Tedros, Bill Gates en Anthony Fauci in het geheel spelen.

Je kunt de film hier bekijken, downloaden en helpen verspreiden.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Ruimen dat tuig !

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Wakker zijn alleen is niet meer genoeg. Wij wakkere heben een job to do!

Alex
Alex
3 jaren geleden

Here is Plandemic One, for the ones who missed it.

https://brandnewtube.com/watch/plandemic-one_4qsTtIgcDnGWqRc.html

paul
paul
3 jaren geleden

“Change perception of reality”….. gebeurt 24/7 via de mainstream media….

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x