Mens en Dier

De monarchie is gestoord en vergelijkbaar met een virus. Deze schrijver maakt gehakt van de royals

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schrijver van de award-winnende serie The Crown heeft gezegd dat de Britse koningin Elizabeth II een vrouw met ‘beperkte intelligentie’ is en dat de koninklijke familie ‘gestoord’ is.

Peter Morgan, de man achter The Audience en The Queen, had niet verwacht een serie te zullen schrijven over Elizabeth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Ik had verwacht dat er verder niets te vertellen zou zijn over deze vrouw met beperkte intelligentie,” vertelde hij aan Sunday Times Magazine.

Muterend virus

Morgan is verbaasd dat de monarch nog op de troon zit, terwijl al vele premiers het veld moesten ruimen vanwege hun besluiten.

Hij noemt de royals ‘overlevingsorganismen’ en vergelijkt ze met een muterend virus.

“Kijk hoeveel premiers worden afgevoerd op een brancard nadat ze zichzelf belachelijk hebben gemaakt,” zei hij. “Op Downing Street stikt het van de zieke mensen, en toch weet zij te overleven.”

Compleet gestoord systeem

“Het is duidelijk een gestoord instituut en een compleet gestoord systeem, maar wellicht is het die krankzinnigheid die ervoor zorgt dat het werkt,” voegde hij toe.

Geloof in God is ook gestoord en slaat nergens op, maar het houdt mensen op de één of andere manier bij elkaar, aldus Morgan.

Biografen van de koninklijke familie zijn volgens hem veel te eerbiedig, kruiperig en onavontuurlijk.

Duurste

The Crown ging eind 2016 in première op Netflix. De serie werd gemaakt met een budget van 110 miljoen euro en was daarmee op dat moment de duurste ooit op Netflix.

De serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II, die wordt gespeeld door actrice Claire Foy. In het tweede seizoen neemt Olivia Colman de rol op zich.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

”Hij noemt de royals ‘overlevingsorganismen’ en vergelijkt ze met een muterend virus.”

Hahaha ik lag in een deuk, maar ik zou het eerder een hardnekkige bacterie noemen.
Ze zijn ook nog eens potsierlijk ,echt lachwekkende lui die er zelf in geloven dat ze zo bijzonder zijn, je zou er meelij mee krijgen .

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Reptielen behoren tot de beschermde soorten!

rob
rob
6 jaren geleden

Wat Macht betreft is dat altijd een gestoorde die op een of ander manier de macht krijgt..door te stemmen of door te geloven onderwerpt men zich aan een of andere macht ,,ze geven schijn vrijheid en het is meestal hun eigen vrijheid om ergers een doel te bereiken voor zichzelf zodat ze geliefd zijn …maar ook dat is een schijn ..ze zetten hun zelf graag op de troon van schijnheiligheid en tegelijkertijd krijgen ze daar ook het kruis.. Idelogieen zijn een bron van tegen en voorspoed , ze zullen altijd weer uit gedaagd worden door veranderingen , en verandering kunnen ze moeilijk mee omgaan hun macht komt dan op straat te leggen en dan kunnen ze niets anders dan zich verzetten door wetten en regels waarachter ze zich schuilen , ze zitten graag op de troon , ze maken wetten en regels maar deze zijn meestal bekrompen en oud ..en meestal zweren ze ook nog op de bijbel …zo waarlijk helpen mij god…zodat het tijdelijk een troost bied , maar daad werkelijk brengt of bracht het meer ellende in de vorm van oorlogen klassenindelingen en onbarmhartigheid ,elke institutie gevormd op macht brengt meer ellende dan vrede.. inderdaad geloof in god is een krankzinnige bezigheid het geeft geen vrijheid maar onderwerping …kijk maar naar de geschiedenis daar ziet men wel het bewijs door een geloof die gebaseerd gaat met macht ..hele wereld rijken zijn er door gevallen maar bouwen gewoon weer op de fundamenten van een geloof , vind men het gek dat men in een visuele cirkel van een geloof en geld is gebaseerd waarin de grootste krankzinnigheid een feit is..

Willem H Janssen
Willem H Janssen
6 jaren geleden

Maar dit zeg ik al jaren de VVD heeft hierin nogmaals verraad gepleegd omdat zij voor vrijheid en Democratie staat en niet voor OVERLEDEN POPPENKAST, maar ja het is goed te gebruiken met handel en landen met koningshuizen.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x