Buitenland

Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer zwijgen. Ze zeggen dat het coronavirus niet erger is dan de griep, en spreken zich uit tegen lockdowns en het gebruik van mondkapjes. Op 25 juli is in Madrid het platform Medicos por la verdad (Artsen voor de waarheid) gepresenteerd. De artsen die hierbij zijn aangesloten, zijn naar eigen zeggen vastbesloten om ‘de waarheid te vertellen die de overheid verzwijgt’.

Arts Natalia Prego Cancelo, leider van de groep, zei tijdens een persconferentie dat mondkapjes alleen moeten worden gedragen door artsen, zorgmedewerkers en zieken.

De Artsen voor de waarheid zeggen ook dat er mogelijk een link is tussen het griepvaccin en Covid-19. Ze willen om die reden dat de overheid stopt met het promoten van het vaccin tegen de griep.

Mediaterrorisme

Ze stellen verder dat de pandemie in Spanje voorbij is en dat de media onjuiste berichten hebben verspreid over uitbraken in het land. De media schrijven iedere dag hoeveel nieuwe gevallen er zijn, maar vertellen er niet bij hoeveel daarvan asymptomatisch zijn. Volgens de Spaanse artsen worden de coronacijfers overdreven door de medische protocollen te wijzigen. De Artsen voor de waarheid zeggen dat we in een dictatuur zijn beland.

Dr. Angel Ruiz-Valdepenas riep de pers op om correcte informatie naar buiten te brengen en zich niet schuldig te maken aan mediaterrorisme.

De groep werkt samen met de Duitse Ärzte für Aufklärung onder leiding van arts Heiko Schöning – die ook aanwezig was op de persconferentie – en artsen uit de Verenigde Staten en Argentinië.

[ABC]

4.3 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Has van den Heuvel
Has van den Heuvel
1 jaar geleden

Waar blijven de artsen uit Nederland waarom laat het merendeel zich niet horen ?
Zij hebben toch ook de eed afgelegd ,dat ze alles in het werk zullen stellen in het belang van de patiënt zodat deze hersteld .
Denken ze nu werkelijk dat als al de nu nog stille artsen zich tegen het regeringsbeleid verzetten en in opstand komen massaal zullen worden ontslagen of carrière kansen worden ontzegd , dan ben je een arts zonder roeping.

Voor al de slapende artsen alstublieft laat je horen in het belang van de mensheid en onze vrijheid jullie kunnen het verschil maken , jullie hebben de kennis meer dan de zogenaamde experts die enkel de overheids belangen dienen.
Voor alle artsen die nu wel hun stem laten horen alvast bedankt.
Mijn steun heb je.

John
John
1 jaar geleden

Best wel een groot gebeuren dus .en duurt ruim een week voordat dit bekend is op deze site. In het nieuwe normaal wordt elke besmetting wereld wijdt per direct bekend gemaakt. Maar hier wordt niet over gepraat of uitgezonden .fuck de mainstream media

Willem
Willem
1 jaar geleden

Eigenlijk dwingt een bang mens jou om jezelf te laten injecteren met gif zodat zij zich veilig voelen, hetzelfde geldt voor mondkapjes. Is toch de omgekeerde wereld?

Alex
Alex
1 jaar geleden

Very good, keep spreading the truth!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x