Homepagina » Buitenland » Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’
spaanse
Foto: YouTube/Dra. Natalia Prego Cancelo

Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer zwijgen. Ze zeggen dat het coronavirus niet erger is dan de griep, en spreken zich uit tegen lockdowns en het gebruik van mondkapjes. Op 25 juli is in Madrid het platform Medicos por la verdad (Artsen voor de waarheid) gepresenteerd. De artsen die hierbij zijn aangesloten, zijn naar eigen zeggen vastbesloten om ‘de waarheid te vertellen die de overheid verzwijgt’.

Arts Natalia Prego Cancelo, leider van de groep, zei tijdens een persconferentie dat mondkapjes alleen moeten worden gedragen door artsen, zorgmedewerkers en zieken.

De Artsen voor de waarheid zeggen ook dat er mogelijk een link is tussen het griepvaccin en Covid-19. Ze willen om die reden dat de overheid stopt met het promoten van het vaccin tegen de griep.

Mediaterrorisme

Ze stellen verder dat de pandemie in Spanje voorbij is en dat de media onjuiste berichten hebben verspreid over uitbraken in het land. De media schrijven iedere dag hoeveel nieuwe gevallen er zijn, maar vertellen er niet bij hoeveel daarvan asymptomatisch zijn. Volgens de Spaanse artsen worden de coronacijfers overdreven door de medische protocollen te wijzigen. De Artsen voor de waarheid zeggen dat we in een dictatuur zijn beland.

Dr. Angel Ruiz-Valdepenas riep de pers op om correcte informatie naar buiten te brengen en zich niet schuldig te maken aan mediaterrorisme.

De groep werkt samen met de Duitse Ärzte für Aufklärung onder leiding van arts Heiko Schöning – die ook aanwezig was op de persconferentie – en artsen uit de Verenigde Staten en Argentinië.

[ABC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Has van den Heuvel schreef:

  Waar blijven de artsen uit Nederland waarom laat het merendeel zich niet horen ?
  Zij hebben toch ook de eed afgelegd ,dat ze alles in het werk zullen stellen in het belang van de patiënt zodat deze hersteld .
  Denken ze nu werkelijk dat als al de nu nog stille artsen zich tegen het regeringsbeleid verzetten en in opstand komen massaal zullen worden ontslagen of carrière kansen worden ontzegd , dan ben je een arts zonder roeping.

  Voor al de slapende artsen alstublieft laat je horen in het belang van de mensheid en onze vrijheid jullie kunnen het verschil maken , jullie hebben de kennis meer dan de zogenaamde experts die enkel de overheids belangen dienen.
  Voor alle artsen die nu wel hun stem laten horen alvast bedankt.
  Mijn steun heb je.

  0 likes
  • Wilem schreef:

   Er zijn er genoeg maar die komen nergens aan het woord en de video’s die ze zelf plaatsen worden direct weer verwijderd. Ze verliezen hun werk als ze het na een waarschuwing nog eens doen en hebben geen leven meer dor hun hypocriete collega’s. Maar aan de andere kant dit wisten ze in maart ook al natuurlijk maar toen werden er beloften gedaan van meer geld voor elke verzonnen covid dode en toen werkten ze er ook aan mee, dus allemaal even slecht.

   0 likes
  • Sebastiaan schreef:

   @has van de Heuvel. Wat dacht je van ruim 700 artsen Medici verplegend personeel en hoogleraren die een brandbrief hierover hebben geschreven? Word een dezer dagen aangeboden aan het kabinet #OPRUTTE
   Kijk de café Weltschmerz maar eens.
   https://youtu.be/5BkwfqCO5bM

   0 likes
   • jan doornbos schreef:

    Vandaag weer geconfronteerd met de criminelen achter YouTube. Alles wat met de waarheid aangaande corona te maken heeft wordt verwijderd. Er is alleen plaats voor Staatspropaganda. Daaaaaaaaaaaag YouTube.

    0 likes
   • Jan V schreef:

    Ik heb zo’n idee dat die brandbrief wordt doodgezwegen door Pinokkio en co. Café Weltschmertz komt helaas niet aan bod in de mainstream media. Ik denk dat er toch nog iets meer voor nodig is dan 700 artsen die hun stem laten horen. Het is in ieder geval een begin en het is ook een goed teken dat Pierre Capel op het Malieveld aanwezig was om zijn stem te laten horen. Het tij gaat vroeg of laat keren, maar het duurt zo verdomde lang!

    0 likes
  • rene schreef:

   Zijn er wel,bijvoorbeeld : bij Cafe Weltschmertz uitzending met :Ramon Bril en Saskia van Oerle /Piere Capel ( emeritus hoogleraar immunologie) oud huisarts epidemioloog en de Interisten Evelien Peeters en Hannah Visser etc.(als de uitzending nog niet is verwijderd )

   0 likes
 • John schreef:

  Best wel een groot gebeuren dus .en duurt ruim een week voordat dit bekend is op deze site. In het nieuwe normaal wordt elke besmetting wereld wijdt per direct bekend gemaakt. Maar hier wordt niet over gepraat of uitgezonden .fuck de mainstream media

  0 likes
  • Rob schreef:

   En ze tellen gewoon alles van begin af aan door. Dat in tegenstelling tot andere virussen die per periode geteld worden. Niet met dit virus. Daar tellen ze na zo’n periode gewoon verder om de cijfers op te krikken. Ook worden herstelde mensen daarmee dus gewoon meegerekend want die hadden het voorheen ook.

   0 likes
 • Willem schreef:

  Eigenlijk dwingt een bang mens jou om jezelf te laten injecteren met gif zodat zij zich veilig voelen, hetzelfde geldt voor mondkapjes. Is toch de omgekeerde wereld?

  0 likes
  • jan doornbos schreef:

   Tja, de mondkap. De dragers en draagsters houden klaarblijkelijk van SM. Ze hebben allemaal een meester. Enkel en alleen symbolisch dus.

   0 likes
   • Ruben schreef:

    Mondkapje? En de neus dan? Gezichtmasker, of beter gezegd muilkorf.
    Is alleen nuttig voor gevaarlijke bijtgrage honden.
    Buiten het feit dat ze geen enkel nut dragen, behalve de weerstand en immuunsysteem ondermijnen, zijn ze gewoon vernederend.
    Het blijft pijn doen, telkens weer als ik die mensen zie die vrijwillig die dingen dragen.
    Ongelooflijk, lijkt wel een film.
    Maar dit is helaas pas begin, word nog vele malen erger!!!!

    0 likes
    • jan doornbos schreef:

     Nou, mij doet het persoonlijk geen pijn. Ik vraag mij echter wel vol verwondering af hoe deze gemaskerde simpele zielen door het verkeer geraken. Kopvodden mochten toch niet?

     0 likes
     • salvar schreef:

      jan doornbos
      inderdaad , hoeveel die nu dagelijks een muilkorf dragen hebben geageerd tegen kopvodden of boerka,s.

      0 likes
     • Rob schreef:

      En je gezicht moest toch ten alle tijden duidelijk zichtbaar en herkenbaar zijn? Maar ja, dat was toen nog om andere redenen en die gelden nu blijkbaar niet meer. De elite wil de bevolking decimeren. Zo’n kopvod masker vermindert al de zuurstof inname en zorgt voor ophoping van CO2 die je anders uitademt. Tel dat op bij mensen die al niet of minder ademen als ze in angst zitten en je bent al bezig ze te laten verstikken. Of i ieder geval ze te verzwakken. Straks de gifvaccinaties er overheen en je bent er zo grote hoeveelheden kwijt zodat. Wie dan nog leeft krijgt een volgende dosis gif bij een volgende zogenaamde coronagolf. En zo gaan ze door totdat de bevolking flink is uitgedund.

      0 likes
  • Ruben schreef:

   Bang mens? Ik denk eerder dat ze bang zijn gemaakt en bang worden gehouden. Klopt inderdaad, alles word omgedraaid.

   0 likes
   • Willem schreef:

    Ja maar dan ben je een bang mens Ruben, al je jezelf bang laat maken en niet zelf gaat oderzoeken maar je alles laat “wijs” maken dan ben je van nature een bang volgzaam mens zonder enige vechtlust met alleen maar angst om ziek te worden of dood te gaan. Bij mij in het flat ook een vrouw van 86 zo bang gemaakt door haar eigen kinderen en de Nos dat ze al ruim 4 maanden niet meer buiten is geweest, schandalig. Corrupte overheid corrupte rechters corrupt medisch personeel en corrupte politie enz, einde verhaal?

    0 likes
  • Alex schreef:

   In recent years, powerful scientific evidence has emerged indicating that vaccines cause brain injury such as autism, epilepsy, schizophrenia, depression, attention-deficit disorder and other mental illnesses. This scientific evidence has been largely ignored by the media, and by medical institutions that are supposedly guided by science.

   Vaccinepapers.org provides detailed, science-based and objective information about the dangers of vaccines. We are most concerned about aluminum adjuvant toxicity and immune activation-mediated brain injury. Vaccinepapers.org is the first to make this hugely important scientific research accessible to the public.

   http://vaccinepapers.org/

   0 likes
 • Alex schreef:

  Very good, keep spreading the truth!

  0 likes
 • Jan V schreef:

  De artsen die hun mond houden schijnen niet te begrijpen dat ze nu nog bruikbare idioten zijn, maar straks als ze niet bruikbaar meer zijn worden ze gewoon ook gedumpt. Dan zitten ze alsnog zonder werk. Daarom kunnen ze beter wel hun mond opendoen en dan wel massaal. Ze kunnen moeilijk alle artsen ontslaan, dan hebben we geen medische zorg meer. Maar ja, artsen zijn ook bange mensen met een hypotheek en hun eigen agenda. Zij blijven desalniettemin DE beroepsgroep die de mensen wakker kunnen schudden die nog steeds slapen. Zo lang dit mondjesmaat gebeurt, schieten we niks op.

  0 likes
 • Lawke schreef:

  Zoals we weten speelt de MSM de grootste rol in het verspreiden en onderhouden van de corona angstpsychose.. MASSAAL voor de rechter slepen wegens censuur van wetenschappelijke feiten, verspreiden van leugens en voor laster en eerroof van de ondertussen al duizenden experts. We zouden verdomme allemaal moeten samenkomen tegen deze mediakanalen in plaats van de dubieuze artikels te blijven slikken. Ikzelf kijk al jaren niet meer naar het nieuws hier in België, en voor een goede reden! Brainwash TV is OUT!

  0 likes
 • Ron Swart schreef:

  De eed van Hippocrates is al vele jaren een wassen neus. Laat voeding uw voeding zijn en voeding uw medicijn des te meer. Big Pharma bepaalt al ruim ‘n eeuw het lesprogramma voor studenten Medicijnen – en absoluut niet Geneeskunde. Rudolf Steiner (1861 – 1924) waarschuwde ruim ‘n eeuw geleden al voor de kwalijke invloeden van Rockefeller c.s op alles wat met gezondheid te maken had. Tycoons als Hearst, Rockefeller en du Pont zijn erin geslaagd de vrije verstrekking van CBD-olie in 1937 te verbieden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >