Mens en Dier

Uitvinder mRNA-technologie bevestigt: gevaccineerden worden superverspreiders

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al maanden gaan er berichten rond waarin wordt gesteld dat mensen die gevaccineerd zijn tegen corona het spike-eiwit kunnen verspreiden en overdragen aan ongevaccineerde mensen. Ze zouden ook superverspreiders van het virus worden. De berichten worden nu bevestigd door Luigi Warren, de uitvinder van de mRNA-technologie.

De mRNA-technologie wordt gebruikt voor de productie van het coronavaccin van onder andere Moderna. Wat steeds is afgedaan als ‘samenzweringstheorie’ is nu door Warren bevestigd in meerdere tweets. Eén daarvan is door Twitter verwijderd omdat hij in strijd zou zijn met de regels.

Ik weet waar ik het over heb

Ik denk dat het idee achter het ‘shedden’ is dat de gevaccineerden niet het virus, maar het spike-eiwit shedden. En het klopt dat mensen die gevaccineerd zijn met mRNA-vaccins het spike-eiwit shedden, maar in minuscule hoeveelheden die vrijwel zeker geen ziekte/malaise bij anderen kunnen veroorzaken, twitterde Warren.

Toen Twitter het bericht verwijderde, schreef hij: “De tweet waarvoor jullie me hebben geblokkeerd, is correct. Ik ben de bedenker van de technologie waar Moderna op is gebaseerd. Zoek maar op. Ik weet waar ik het over heb.”

mrna
Beeld: Gab/Luigi Warren
Superverspreiders

Onderstaande tweet die Warren op 26 mei plaatste, is nog niet weggehaald:


Daarin zegt hij dat sommige gevaccineerden superverspreiders van het virus kunnen worden als gevolg van lymfocytopenie (een tekort aan witte bloedcellen), ADE (antilichaamgemedieerde versterking van infectie) of het feit dat de vaccins slechts een deel van de virale antigenen tot expressie brengen.

[Wochenblick]

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

Zei ik toch.. of heb je liever : zie je wel?

Neppandemie
Neppandemie
1 jaar geleden

De uitvinder van de mRNA techniek, die zijn zorgen uit over superspreader worden, wordt door Twitter geblocked, omdat zijn verhaal niet zou kloppen…

Anna
Anna
1 jaar geleden

Raak een beetje in de war van dit soort berichten. Wat moet je hiermee? Moet je nu bang gaan worden voor iedereen? Zo langzamerhand weet ik het niet meer. Het wordt steeds ingewikkelder en je krijgt er alleen maar meer vragen door. Heb het bericht een paar keer doorgelezen maar het dringt nog niet echt tot me door.

si naturelle
si naturelle
1 jaar geleden

Hij speelt zijn rol uitstekend: de niet-gevaccineerden angst aanjagen. Vele ongevaccineerden zullen nu waarschijnlijk in de angstmodus gaan, wat hen zwak maakt. Lieve mensen, tuin niet in de duivelse fantasieën van deze man. Het is gewoon een poging om de niet-gevaccineerden ook in een angstpsychose te lokken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x