Homepagina » Mens en Dier » Uitvinder mRNA-technologie bevestigt: gevaccineerden worden superverspreiders
mrna
Foto: MDGovpics CC BY 2.0

Uitvinder mRNA-technologie bevestigt: gevaccineerden worden superverspreiders

Al maanden gaan er berichten rond waarin wordt gesteld dat mensen die gevaccineerd zijn tegen corona het spike-eiwit kunnen verspreiden en overdragen aan ongevaccineerde mensen. Ze zouden ook superverspreiders van het virus worden. De berichten worden nu bevestigd door Luigi Warren, de uitvinder van de mRNA-technologie.

De mRNA-technologie wordt gebruikt voor de productie van het coronavaccin van onder andere Moderna. Wat steeds is afgedaan als ‘samenzweringstheorie’ is nu door Warren bevestigd in meerdere tweets. Eén daarvan is door Twitter verwijderd omdat hij in strijd zou zijn met de regels.

Ik weet waar ik het over heb

Ik denk dat het idee achter het ‘shedden’ is dat de gevaccineerden niet het virus, maar het spike-eiwit shedden. En het klopt dat mensen die gevaccineerd zijn met mRNA-vaccins het spike-eiwit shedden, maar in minuscule hoeveelheden die vrijwel zeker geen ziekte/malaise bij anderen kunnen veroorzaken, twitterde Warren.

Toen Twitter het bericht verwijderde, schreef hij: “De tweet waarvoor jullie me hebben geblokkeerd, is correct. Ik ben de bedenker van de technologie waar Moderna op is gebaseerd. Zoek maar op. Ik weet waar ik het over heb.”

mrna

Beeld: Gab/Luigi Warren

Superverspreiders

Onderstaande tweet die Warren op 26 mei plaatste, is nog niet weggehaald:


Daarin zegt hij dat sommige gevaccineerden superverspreiders van het virus kunnen worden als gevolg van lymfocytopenie (een tekort aan witte bloedcellen), ADE (antilichaamgemedieerde versterking van infectie) of het feit dat de vaccins slechts een deel van de virale antigenen tot expressie brengen.

[Wochenblick]
4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 maanden geleden

Zei ik toch.. of heb je liever : zie je wel?

Neppandemie
Neppandemie
3 maanden geleden

De uitvinder van de mRNA techniek, die zijn zorgen uit over superspreader worden, wordt door Twitter geblocked, omdat zijn verhaal niet zou kloppen…

Anna
Anna
3 maanden geleden

Raak een beetje in de war van dit soort berichten. Wat moet je hiermee? Moet je nu bang gaan worden voor iedereen? Zo langzamerhand weet ik het niet meer. Het wordt steeds ingewikkelder en je krijgt er alleen maar meer vragen door. Heb het bericht een paar keer doorgelezen maar het dringt nog niet echt tot me door.

si naturelle
si naturelle
3 maanden geleden

Hij speelt zijn rol uitstekend: de niet-gevaccineerden angst aanjagen. Vele ongevaccineerden zullen nu waarschijnlijk in de angstmodus gaan, wat hen zwak maakt. Lieve mensen, tuin niet in de duivelse fantasieën van deze man. Het is gewoon een poging om de niet-gevaccineerden ook in een angstpsychose te lokken.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster over de vele geprikte covidpatiënten: ‘Er wordt niet over gesproken’

Verpleegster Amber Lemons uit de Amerikaanse staat ...

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x