Buitenland

Waar zijn ze zo bang voor?

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Zoals verwacht proberen de mainstream media de film Sound of Freedom, die een licht werpt op de kinderhandel, kapot te schrijven. Dat heeft weinig effect gesorteerd. De film, met een budget van slechts 14 miljoen dollar, heeft al meer dan 85 miljoen dollar opgebracht.

Bioscoopgangers maken nu melding van vreemde gebeurtenissen. Zo ging in sommige bioscopen het brandalarm af tijdens de film, of waren er opeens problemen met de airco. In sommige bioscoopzalen begon het opeens heel erg te stinken of bleven de lampen aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook kregen mensen te horen dat ze de zaal moesten verlaten omdat er problemen waren met de wc’s. Ja, echt. En in sommige zalen kon de film simpelweg niet worden afgespeeld.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Epstein-eiland

Waar zijn ze zo bang voor?

Acteur Jim Caviezel, die de hoofdrol speelt, was aanwezig bij een aantal screenings en het viel hem op dat mensen tijdens een bepaalde scène met elkaar begonnen te praten. Toen hij aan mensen vroeg waar ze het over hadden, antwoordden ze: “Epstein-eiland.”

“Epstein-eiland is niet het enige sekseiland,” aldus Caviezel, die opmerkte dat er in de film één wordt ontmanteld.

Pedofilie normaliseren

Noah Berlatsky schreef een zeer kritisch opiniestuk over Sound of Freedom voor Bloomberg. Diezelfde Berlatsky wil pedofilie normaliseren. Hij twitterde in 2017 dat pedofielen een ‘gestigmatiseerde groep’ zijn. Ook is hij een groot fan van de controversiële Netflix-film ‘Cuties’ over twerkende kinderen.

In 2021 werd Berlatsky benoemd tot communicatiedirecteur van Prostasia, een organisatie die de stigmatisering van pedofielen bestrijdt. Hij claimde bovendien dat de meeste slachtoffers van kinderhandel niet tot seks worden gedwongen.

Waarom liet Bloomberg uitgerekend deze Berlatsky een stuk schrijven over Sound of Freedom? Het antwoord laat zich raden.

YouTube verwijdert ondertussen video’s waarin de film wordt besproken. Zo kreeg Luke Rudkowski een strike omdat hij een recensie van de film had gepubliceerd. Hij kan nu helemaal geen video’s meer publiceren.


Voormalig Navy SEAL Shawn Ryan kondigde op YouTube een interview met hoofdrolspeler Caviezel aan. Ook die video werd verwijderd.


Caviezel speelt in de film voormalig CIA-agent Tim Ballard, die eerder zei dat de media aan de kant van de pedofielen en mensensmokkelaars staan.

4.8 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
10 maanden geleden

De meeste verhandelde kinderen werden niet tot sex gedwongen. Nou, dan zal het wel goed zijn….

Leon
Leon
10 maanden geleden

De film komt vanzelf wel uit, of mensen verspreiden het wel met downloaden en usb sticks.

Dus pedofielen maak je borst maar nat,
wat jullie doen mag nooit normaal worden.

Perfect als de waarheid delen jullie angst geeft.

Annette
Annette
10 maanden geleden

NATUURLIJK zijn ze hartstikke bang, dat deze film Sound of Freedom, de grote mensenmassa gaat wakker schudden.

Ik weet, helaas, al enige jaren van deze méér dan verschrikkelijke praktijken.

Diegenen, die zich daar regelmatig mee bezighouden, zijn GEEN mensen, maar MONSTERS.

Ik ben het uiteraard 100% met de stelling eens: Van onze kinderen blijf je af!

En toch kun je zien, dat er een groot, inmiddels niet zo duister meer, plan achter zit. Kijk maar hoe er in schoolprogramma’s langzaam maar zeker toegewerkt wordt naar het “normaliseren” van seks tussen volwassenen en kinderen.

TE walgelijk voor woorden. Nog niet zó lang geleden werden pedofielen (chemisch) gecastreerd.

NU, anno 2023, zijn kinderen vogelvrij verklaard.

Toch heb ik nog een kanttekening bij het uitbrengen van deze film. HOE komt het, dat de tegenstanders dit toch, zonder al te veel weerstand, doorlaten?

OF het het juiste antwoord is, weet ik ook niet precies, maar de reden zou zijn, dat ouders gestimuleerd worden om hun kinderen te “chippen”, net zoals ze natuurlijk al lang doen met honden en katten.

Dit zou dan de veiligheid van kinderen méér kunnen waarborgen.

Dat lijkt mij een drogreden, want als “ze” kinderen willen pakken, dan lukt dat natuurlijk evengoed wel, chip of geen chip.

Dat het de bedoeling is om uiteindelijk IEDEREEN te chippen, dat is duidelijk. En WAAR kun je dan het beste beginnen? JUIST, bij de kinderen.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
10 maanden geleden

“Caviezel speelt in de film voormalig CIA-agent Tim Ballard, die eerder zei dat de media aan de kant van de pedofielen en mensensmokkelaars staan.”

Dat is dus nu bij deze bewezen.
Die viezerikken clubs zitten in elke laag van de bevolking wereldwijd diep op de posities waar men tegen kan werken.
Het zal maar zo een familielid kunnen zijn.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x