Homepagina » Mens en Dier » Britse prins Andrew gespot in horrorhuis Epstein. Lees hier alles over zijn banden met de beruchte pedofiel
Britse prins Andrew gespot in horrorhuis Epstein. Lees hier alles over zijn banden met de beruchte pedofiel
Foto: Wikimedia Commons

Britse prins Andrew gespot in horrorhuis Epstein. Lees hier alles over zijn banden met de beruchte pedofiel

De Britse prins Andrew zei geschokt en ontsteld te zijn over de misdaden van de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein. Andrew, de hertog van York, onderhield contacten met de inmiddels overleden pedofiel.

“Zijne Koninklijke Hoogheid betreurt de uitbuiting van enig menselijk wezen en de suggestie dat hij dergelijk gedrag zou goedkeuren, eraan zou deelnemen of zou aanmoedigen, is weerzinwekkend,” zei een woordvoerder van Buckingham Palace.

Prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth, kreeg veel kritiek vanwege zijn banden met Epstein.

Horrorhuis

De Daily Mail publiceerde beelden van de prins uit 2010 waarop is te zien hoe hij een jonge vrouw uitzwaait bij de deur van het huis van Epstein, bijgenaamd het horrorhuis.

Dit was twee jaar nadat Epstein was veroordeeld wegens seks met een kind.

Verder is gebleken dat Andrew de pedofiel en zijn entourage in 1999 ontving in Balmoral, de zomerresidentie van de Britse royals.

De koningin zou daar op dat moment ook aanwezig zijn geweest.

Tientallen minderjarige meisjes

Eén van de vrouwen die erbij aanwezig was zei tegen de Daily Mail dat de prins het gezelschap persoonlijk welkom heette.

Indertijd was bekend dat Epstein tientallen minderjarige meisjes rekruteerde als seksslaven.

In juni 2000 was Epstein te gast in Windsor Castle ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Andrew.

[Daily Mail]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. De vroegere {ondertussen overleden} beste beste vriend van Charles was toch die bekende disk jockey en muziek presentator die erom bekend stond ook niet naar de leeftijd van de meisjes te kijken als het maar onder de 18 was.
  Het zit daar dus duidelijk in de familie, en dat zullen ze nooit toegeven.

  9 likes
 2. De naam Heineken stond ook in the blackbook.
  Hij
  En
  Ik
  Neme
  Elke
  Keer
  Een
  Nieuwe.

  Nooit gedacht dat het naar Epstein gelinkt was.

  13 likes
 3. Andrew is een hardcore pedo daar is obertuigend bewijs voor. De vraag is krijg je deze misdadiger voor de rechter.

  15 likes
 4. Europa is door en door corrupt! Monarchieën, royals en de aristocratie en hun moneychangers. Het is raar dat wij ze op hun plek laten zitten. Babylon

  11 likes
 5. Rijkdom, invloed, onschendbaarheid en lust zijn de ingredienten waar deze lieden zich mee kunnen bedienen, geloof nooit dat Epstein zelfmoord heeft gepleegt zijn bewakers zullen hem in opdracht van hogerhand vermoord hebben gelijkend op zelfmoord, weldra zullen deze een luxe leventje elders onder een andere naam gaan leiden, of worden net als de bouwers van de Egyptische tombes gedood op creatieve wijze om geen argwaan tre wekken.
  Koningshuizen, wereldleiders, machthebbers dus de groten der aarde, staan al eeuwen bekend als liefhebbers van sex met kinderen, dominees, pastoors, rijke elitaire industrieele kringen volgen hen in hun voetsporen. (volg het jaarlijks terugkerende media nieuws over het sekstourisme naar Thailand, India etc)
  Namen worden niet oopenbaar gemaakt dan alleen de burgerlijke status (arts, topambtenaren leeftijd etc

  Er is dus sprake van gedoogbeleid vanuit regeringskringen.

  Kijk naar onze eigen OM er is niets vreemds aan dit fenomeen, zelfs een misdaad journalist werd van uit het (OM) ernstig bedreigd met arrestatie etc als deze zijn bevindingen zou publiceren, hoe zo vrijheid van pers? hoe zo vieren wij nog 5 Mei?
  Als deze misdaadjournalist ongelijk had gehad had men hem na zijn openbaarmaking kunnen berechten, er was dus wel degelijk iets ernstig aan de hand.

  7 likes
 6. Ik denk dat Epstein op dit moment logeerd op het landgoeg van niet zo koninklijke laagheid. Waarschijnlijk hebben ze daar hele leuke kelders met allerlei vertier.

  5 likes
 7. Lees het boek 1666redemption trough sin.Robert Sepher.Ook op youtube.Dit gaat er juist over waarom men zo pervers is en waar deze gedachten en handelingen vandaan komen.In het kort de sabbateans.En het is niet iets ‘europees’ wat ik ergens las inde commentaren.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gervais

Ricky Gervais geeft speech die de wereld nog lang zal heugen. Dit zei hij over Epstein, prins Andrew en Greta Thunberg

De Britse komiek Ricky Gervais gebruikte zijn ...

antarctica

Beelden van mysterieuze objecten op Antarctica leiden tot theorieën over UFO’s en Epsteins vliegtuig. Kijk en oordeel zelf

Op Google Earth is een vreemd object ...