Buitenland

Mensen zijn klimaathysterie helemaal ZAT: ‘Media maken zich compleet belachelijk’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Al dagen worden mensen bang gemaakt voor de ‘recordhitte’ in Zuid-Europa. ‘Nog nooit zo warm’, ‘code rood’ en ‘extreme hitte’ zijn termen die het nieuws domineren.

Mensen zijn de klimaathysterie inmiddels helemaal zat. “U gaat allemaal dood want het is wel eens 31 graden in de zomer,” twittert Telegraaf-journalist Wierd Duk sarcastisch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

RTL Nieuws waarschuwt dat hitte kan leiden tot ziekte, levenslange klachten of de dood. Waarop huisarts Els van Veen zegt: “RTL is bezig zich compleet belachelijk te maken voor de mensen die hun truc met corona al niet veel eerder doorhadden.”

Laat je niet gek maken

Bioloog Richard Steenvoorden merkt op: “Dezelfde tactieken die journalisten en politici nu gebruiken bij de warme zomer werden ook gebruikt aan het begin van de coronapandemie. Mensen met selectieve en manipulatieve data zonder enige nuance angst aanpraten tot ze er echt in gaan geloven. Laat je niet gek maken.”

“Van de coronahysterie en oorlogsretoriek zijn de media inmiddels volledig overgestapt op de klimaathysterie. Als de hitte zo extreem is, waarom zie ik dan volledig normale temperaturen voor de tijd van het jaar in Zuid-Europa op de betrouwbare Ventusky-weerkaarten?” vraagt Annelies Strikkers zich af.

Niets liever dan grootschalig belazerd te worden

Journalist Joost Niemoller wijst erop dat steeds weer opnieuw de paniekmachine wordt aangezwengeld. “We moeten ons schuldig voelen. Zo’n hete zomer ook. En dan die stikstof.”

“Kijkend naar de feiten blijft er niets anders over dan te constateren dat het merendeel van de mensen masochist is. Niets liever dan grootschalig belazerd te worden. De media verliezen hun laatste restje integriteit,” schrijft emeritus hoogleraar natuurkunde Kees de Lange.

4.8 228 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Tijd om de klimaat-terroristen een lesje te leren !!! WE THE PEOPLE ARE THE POWER!!

Jan
Jan
10 maanden geleden

Media etc melden GROND temperaturen en niet de temperatuur van de LUCHT.

De leugen wordt hiet uitgelegd : in het Duits maar goed te volgen

https://www.youtube.com/watch?v=LpkfgfzJd3Q

tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Hebben we oa te danken aan meneer Timmermans,die waarschijnlijk retour nederlandse politiek komt,nou daar komt me wat bagger uit en vooral daar gaat een hoop bagger in,het prototype co2 in het kwadraat,de man trekt volle potten…..maar of het een stemmenkanon wordt,gun hem n klein “zonnesteektje”….

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
10 maanden geleden

Al dat journaille zijn werkelijk de grootste domkoppen die er zijn! Alsof daar nog naar gekeken wordt.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x