Homepagina » Binnenland » Wereldprimeur: Stilteconcert met Jan Vayne dat de ziel aanraakt
Wereldprimeur: Stilteconcert met Jan Vayne dat de ziel aanraakt

Wereldprimeur: Stilteconcert met Jan Vayne dat de ziel aanraakt

De oude wereld draait door en wij gaan het anders doen. Heart4Earth vormt een brug van de oude naar de nieuwe wereld.

We zijn heel blij dat we in co-creatie met Stichting Nucleus 9 een wereldprimeur en een fantastische avond kunnen aanbieden in de prachtige Laurenskerk in Rotterdam!

Zaterdag 23 november willen wij een nieuwe boost geven aan het Vertrouwen. Een bijdrage leveren om mensen in een andere stemming en sfeer te brengen. De Vreugde en de Liefde van het Leven weer te voelen. Samen gaan staan voor het creëren van een Nieuwe Stemming en hiermee een Nieuwe Wereld.

Hoe doen wij dit?

Samen met Jan Vayne (bekend en bevlogen musicus), Mayana (zangeres Heart Call Songs), Martine Nijenhuis in het voorprogramma (violiste) en Gert Kramer (creator Divine 9 Music) brengen wij deze avond geïnspireerde muziek in een nieuwe stemming die Harten doet openen en allen doet verwonderen. Bekijk hier de trailer.

Samen met jou en jouw geliefden creëren wij vanuit ons verlangen naar Harmonie het eerste Divine 9 Concert. Via livestream gaat deze avond de hele wereld over en zijn wij vanuit dezelfde intentie wereldwijd met elkaar verbonden. De makers van de livestream: TomTom.tv, hebben een bereik van 20 miljoen mensen!

Divine 9 Music

Gert Kramer ging op zoek naar de oorzaak van de disharmonie die hij in zijn eigen leven en in de wereld in het algemeen waarnam.

Lees hier meer over de Divine 9 Music, de Kosmische Principes en de Makers.

Wat kan je verwachten tijdens deze avond

We introduceren een nieuwe manier van uitgaan waarin ontmoeten, verbinden en aandacht voor het grotere geheel centraal staan. De Divine 9 Music faciliteert om in een staat van balans, verbinding en overgave te komen. De muziek brengt uitzonderlijke rust, geeft inzichten en inspiratie, en heft, als de luisteraar dit wil, innerlijke blokkades op.

Onze wens voor deze avond

Dat wij samen met jullie, de co-creators van de Nieuwe Wereld, via intentie, liefde en muziek wereldwijd een bijdrage mogen leveren aan overvloed en het herstel en behoud van onze natuur en de aarde.

Interview Volkskrant

1 november stond er een 4 pagina’s groot interview met Jan Vayne, Gert Kramer en Evert Snel in de Volkskrant, “Het curieuze verhaal van de pianostemmer, de wiskundige, Jan Vayne & het getal 9”. Lees pagina 1, 2, 3 en 4.

Praktisch informatie

Tickets zijn te boeken via PC of laptop, niet via smartphone. Het concert start om 20.00 uur, je bent vanaf 19.00 uur welkom, dan is de kerk open.

Datum: zaterdag 23 november
Locatie: Laurenskerk
Adres: Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam
Entree: €36,-

Bestel hier uw ticket.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jacces
jacces
7 jaren geleden

Wereldprimeur…. jullie vinden het vast niet erg als het dan toch de hele wereld overgaat, dat ik het eerste concert vanaf de bank beluister. Ben nogal sceptisch als het gaat over dat het van alles met je doet. Muziek is puur gevoel ongeacht de stemming. Soms brengt hardcore mij net zoveel rust als wanneer ik in de natuur naar de vogeltjes luister. Een andere keer is het weer blues of wat dan ook? Als ik het mooi vindt, doet het vast wat met me en dan ben ik meestal ook bereidt om een cdtje te kopen.

Martijn1205
Martijn1205
7 jaren geleden

[quote name=”jacces”]Wereldprimeur…. jullie vinden het vast niet erg als het dan toch de hele wereld overgaat, dat ik het eerste concert vanaf de bank beluister. Ben nogal sceptisch als het gaat over dat het van alles met je doet. Muziek is puur gevoel ongeacht de stemming. Soms brengt hardcore mij net zoveel rust als wanneer ik in de natuur naar de vogeltjes luister. Een andere keer is het weer blues of wat dan ook? Als ik het mooi vindt, doet het vast wat met me en dan ben ik meestal ook bereidt om een cdtje te kopen.[/quote]

Je zou ook Canto ostinato eens moeten luisteren, hypnotiserend en fijn om op te mediteren.

jacces
jacces
7 jaren geleden

Je zou ook Canto ostinato eens moeten luisteren, hypnotiserend en fijn om op te mediteren.[/quote]

Dank je Martijn,
had wel van Canto ostinato gehoord maar eigenlijk nog nooit geluisterd. Heerlijk, Prachtig, ben meteen verkocht.

gijs Zijlstra
gijs Zijlstra
7 jaren geleden

Ja Jacces, er bestaat toevallig (NOT) een hele mooie Divine 9 opname van Canto Ostinato die je kan kopen bij Nucleus 9, De organisator van La voce Divina die een aantal Canto’s in D9 stemming heeft georganiseerd.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x