Gezondheid

Waarom de Sovjet-Unie magnetrons verbood

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Sovjet-Unie werden magnetrons in 1976 verboden vanwege de negatieve gezondheidseffecten die werden geassocieerd met deze apparaten. Aan het begin van de negentiger jaren werd het verbod na invoering van de perestrojka opgeheven.

De toename van defitiëntieziekten in de westerse wereld valt exact samen met de introductie van de magnetron.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Magnetrons verwarmen voedsel door intermoleculaire frictie te veroorzaken. Dezelfde intermoleculaire frictie vernietigt al snel de moleculen van vitamines en fytonutriënten (plantaardige medicijnen) die van nature voorkomen in voedsel. Uit één studie is zelfs gebleken dat groenten die worden opgewarmd in de magnetron tot 97 procent van hun voedingsstoffen verliezen.

Gebruik maken van een magnetron is net zoiets als het laten vallen van een kernbom op je voedsel om vervolgens de radioactieve neerslag op te eten. Het advies van de Amerikaanse Food and Drugs Administration luidt: sta niet te lang voor een magnetron. Kijk vooraleer je gaat genieten van je magnetronmaaltijd toch even naar onderstaande aandachtspunten.

De studies naar de magnetron concludeerden onder meer het volgende:

  • Voedsel uit de magnetron verliest 60 tot 90 procent van haar energieveld
  • Door melk en graan op te warmen in de magnetron ontstaan kankerveroorzakende stoffen
  • Door voedsel op te warmen in de magnetron worden de chemische elementen in de voeding veranderd waardoor spijsverteringsaandoeningen kunnen ontstaan
  • Voedsel uit de magnetron kan leiden tot verstoringen in het lymfatisch systeem
  • Voedsel uit de magnetron kan leiden tot een hoger percentage kankercellen in de bloedstroom
  • Door voedsel op te warmen in de magnetron worden vrije radicalen gevormd
  • Door voedsel uit de magnetron te eten blijkt het lichaam minder goed in staat om vitamine B, C en E en essentiële mineralen op te nemen
  • De microgolven rond de magnetron kunnen velerlei aandoeningen veroorzaken
  • Door vlees op te warmen in de magnetron wordt het kankerverwekkende d-nitrosodiethanolamine gevormd en bindt het zich aan radioactiviteit in de atmosfeer
  • Door bevroren fruit op te warmen in de magnetron wordt de afbraak van glucosiden en galactosiden veranderd.

Bron: Wemustknow.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjoukje
Sjoukje
11 jaren geleden

De bron van dit artikel kan ik niet vinden. Wemustknow.com bestaat niet.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x