Buitenland

Kabinet trekt ruim half miljard extra uit voor ‘klimaatontwikkelingshulp’: ‘Zijn ze helemaal gek geworden?!’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

Het kabinet gaat de hulp aan ontwikkelingslanden om het ‘klimaatprobleem’ op te lossen verhogen van 1,25 miljard euro in 2021 naar 1,8 miljard euro in 2025. Met het geld moet onder meer tropisch regenwoud worden beschermd.

Klimaatminister Rob Jetten zei: “Nederland en andere rijke landen hebben een bijzondere verantwoordelijkheid om ook deze landen te helpen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de D66-minister hebben armere landen weinig bijgedragen aan het ‘klimaatprobleem’, maar merken ze vaak als eerste ‘de gevolgen van droogte en overstromingen’.

Stuitend

Veel mensen reageren woest op de plannen. Zo zegt PVV-leider Geert Wilders: “Klimaatontwikkelingshulp? Meer dan een half miljard? Stelletje gekken. Zet de btw op boodschappen hier in Nederland maar op nul procent.”

“Stuitend. Voor asielzoekers en ontwikkelingshulp is er altijd extra geld. Voor de zorg en armoedebestrijding onder de eigen inwoners niet!” reageert voormalig Statenlid Eelco van Hoecke.

Wat is dit voor afvoerputje geworden?

Ook Nicole Moinat, PVV-fractievoorzitter in Purmerend, trekt hard van leer. “Klimaatontwikkelingshulp? Ik was gestopt bij klimaatpsycholoog al! 550 miljoen euro? Ruim een half miljard? Zijn ze helemaal gek geworden?! En onze inwoners dan? Die kunnen stikken?! Wat is dit voor afvoerputje geworden? Hou hiermee op!” fulmineert Moinat.


4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Zou het NU zelfs voor de allergrootste slaapkoppen in Nederland EINDELIJK duidelijk worden waar dit totaal krankzinnige beleid naar toe voert?

Als je zo langzamerhand DENKT dat het absoluut niet nóg gekker kan, dan krijg je de volgende “verrassing” voor je kiezen.

Er is inmiddels al méér dan bekend, dat, net zoals twee jaar geleden het hele “coronaverhaal” niets anders dan een grote hoax was, OOK het klimaatverhaaltje en alle andere bullshit, die ons allemaal maar wordt wijsgemaakt, komt uit de koker van één van de grootste misdadige organisaties op deze planeet: het World Economic Forum.

Schijnbaar vinden ze daar in Davos, dat het nog lang niet snel genoeg gaat met de totale afbraak van ons eens zo mooie Nederland.

Dus gaan “ze” nu in de allerhoogste versnelling. En hoe doe je dat? Bakken met geld “geven” (ONS belastinggeld uiteraard) aan de Oekraïne, de bodemloze put en nu weer aan klimaatbestrijding.

Wij worden geregeerd door de grootste krankzinnigen aller tijden. No doubt about that!

Het is zo langzamerhand alsof wij vechten tegen de bierkaai. In plaats van een fijne en rustige oude dag te hebben, komt er iedere dag méér shit op je weg.

WAT zou nu eigenlijk de bedoeling zijn met het bekend maken van al deze krankzinnige plannen?

Zijn ze er echt op uit om te zorgen dat de vulkaan uitbarst?

Je zou het bijna denken.

Maar….. dit is wel Nederland hoor en niet een land als Frankrijk of Italië. DAAR gaan mensen wel voor minder de straat op.

Gisteravond hadden wij na lange tijd weer een fakkeltocht in onze gemeente. Zegge en schrijve waren wij met zijn vijftienen.

Duidelijk is dat je hier de oorlog niet mee gaat winnen. Schijnbaar vinden veel te veel mensen het nog allemaal prima zo. Pas op het moment dat hun kop op het hakblok ligt, realiseren ze zich wat er ECHT aan de hand is.

Maar DAN is het te laat!

King of light
King of light
1 jaar geleden

Zou mij niets verbazen als dat ook weer in een NGO clubje of potje verdwijnt. Klimaatwappie Jetten heeft nog nooit aangetoond dat er iets mis is met het klimaat. Maar ja ons kabinet zijn lid van de terreurorganisatie WEF en dan mag je alles van liegen tot geld over de balk smijten zonder je te verantwoorden voor je daden.

John
John
1 jaar geleden

Het is 2 dikke middelvingers naar de Nederlandse burger.
En dat is met opzet.
Ze willen dat je kwaad wordt.

Armand
Armand
1 jaar geleden

Arme landen met rijke gronden met mineralen of gezonde waterhuishouding, worden vaak al bestuurd door mensen met véél geld die reeds eigenaars en groot grond bezitters zijn.

China is momenteel ook all over bezig in de z.g. 3e wereldlanden.

De Nederlandse politiek maakt keer op keer dubieuze keuzes, ons geld stroomt in een forse stroomversnelling uit ons land.

Terwijl er genoeg valt te repareren en in orde te brengen in ons eigen land van voedselbanken en armoede.

Waar blijft de oppositie, integere partijen, politici en autoriteiten om dit walgelijke hoogmoedig kabinet te doen struikelen en letterlijk weg te trappen.

Dit land is niet autonoom lijkt het wel, het wordt door het WEF, EU Moloch en elites van buiten uit bestuurd.

Openlijk wordt de boel beduveld en géén tegenwerking geduld, dat is het macabere van dit kabinet.

Het volk de belastingbetalers heeft men géén boodschap aan. Deze zijn tactisch geconditioneerd en bedonderd en lijken murw. Het kabinet komt gewoon weg met het ene schandaal na de andere.

Is gewoon bijna ongelooflijk dat dit mogelijk is.

Hoewel er al jaren in het geniep naar toe is gewerkt. Krijg stellig de indruk dat opperhoofd leugenaar Rutte gepositioneerd is.

Hij en c.s. zijn de schaamte allang voorbij, liegen, manipuleren openlijk, hun geweten lijkt niet meer te doen wat het zou moeten doen.

Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: “Er is geen God. Ons kan niets gebeuren.” Ze denken er verder niet over na. Psalm 10:4

Wellicht aangestuurd door duistere krachten en machten.

Baudet zei het goed:

De paarden van de Apocalyps zijn al aan het trappelen en briezen en hun ruiters laten de teugels de vrije loop.

De mensheid leeft als in de dagen van Noach, iedereen deed hun ding, waren al meer maal en tijdig gewaarschuwd maar gaven géén gehoor. Mensen laat dit ook een allert voor u zijn.

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x