Homepagina » Het Complot » “Overheden misleiden ons over ebola”
"Overheden misleiden ons over ebola"

“Overheden misleiden ons over ebola”

De overheid ‘overdrijft’ de ebola-uitbraak mogelijk om te verdienen aan een minder effectief en duurder medicijn tegen het virus. Dat heeft de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul donderdag gezegd, meldt nieuwssite Business Insider.

“Overheden misleiden ons en overdrijven soms dingen. Ik denk niet dat we volgend jaar een ernstige uitbraak van ebola in dit land zullen meemaken,” aldus het oud-congreslid in een video op zijn website Voices of Liberty.

Volgens Paul is het goed mogelijk dat de dreiging van het ebolavirus een plan is van de overheid om het publiek te ‘misleiden’.

Paul, een voormalig arts, stelt dat DDT kan worden gebruikt voor een ‘haalbare alternatieve behandeling’. Het voorstel zou waarschijnlijk op enig verzet stuiten, aangezien DDT ook een controversiële insecticide is die serieuze gezondheidseffecten kan veroorzaken. Maar Paul is van mening dat die gezondheidsrisico’s nooit zijn bewezen.

“Het absolute bewijs voor het gevaar van DDT is in mijn ogen nooit bewezen,” zei Paul. “En nu gebruiken we zeer prijzige organische fosfaten – waar patiënten aan sterven – om ebola te behandelen. Als DDT niet zo gevaarlijk is als wordt gezegd en als je er een miljoen levens mee zou kunnen redden, moeten we er over nadenken.”

Er is vooralsnog geen bewijs dat DDT of organische fosfaten, insecticiden van chemiereus Monsanto, ebola kunnen behandelen of de verspreiding van het virus kunnen tegenhouden. DDT bleek in gematigde streken een effectief middel tegen malaria. Die ziekte wordt echter overgedragen door muggen, terwijl ebolabesmetting optreedt via lichaamssappen.

“Is het mogelijk dat er valt te verdienen aan de productie van organische fosfaten?” vroeg Paul zich af. “Misschien is dat de reden waarom we dit nu doen.” Er zijn bijna 1100 mensen overleden aan ebola, maar ieder jaar sterven er in hetzelfde gebied 627.000 mensen aan malaria, aldus het oud-congreslid.

Ook de Mexicaanse griep was volgens Paul vals alarm. “De aangekondigde crisis kwam er nooit en er stierven meer mensen aan de prik dan aan de griep zelf.”

Het is niet de eerste keer dat Paul zich openlijk heeft uitgesproken over controversiële kwesties. Eerder verdedigde hij de Russische overheid, nadat de Amerikaanse overheid Moskou de schuld gaf van de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines in het oosten van Oekraïne.

[Business Insider]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Leek eerder of er zwaar geknobbeld is over welk virus het nu moest worden; kiezen we voor een herhaling van een gemuteerd barkengriepvirus? Waarschijnlijk zou dat te weinig brengen, want dat virus was niet dat wat het had moeten zijn, moest het dan maar de pest, MERS of SARS worden of het West Nijl virus, ‘nee’ het moest EBOLA worden, het virus dat sinds 1976 reeds bestaat en waarover we de laatste jaren wel eens iets hebben gehoord, maar het schijnt nu helemaal hot te zijn en kan dit virus helemaal los gaan. Een pitbull virus die jarenlang in zijn hok bleef is losgebroken, wie het heeft losgelaten zal nooit beantwoord kunnen worden. Maar goed, met een beetje tamtam kan dit virus miljarden opleveren. Met de juiste public relations en andere bunga bunga reclame en hier een daar wat duizenden doden moet dit feestje voor de farmaceuten en overheden wel goed van de grond komen.

  Bereid je er maar op voor dat er vroeg of laat er waarschijnlijk een verplichte vaccinatie komt, is het niet voor ebola, dan wel weer voor een ander virus, met misschien daarin een leuke cocktail van Joost mag weten wat voor troep.

  11 likes
  • Bereid je er maar op voor dat er vroeg of laat er waarschijnlijk een verplichte vaccinatie komt,

   En dat, @ISS is waar mensen tegen in opstand zouden moeten komen. De verplichting om je vol te laten spuiten met zwaar giftige troep in hun vaccins, volledig voorbijgaand aan het recht op zelfbeschikking waar elk weldenkend mens recht op heeft.

   De volledige drogreden ook, dat als je vaccinatie weigert je anderen in gevaar brengt doordat je een uitbraak van de gevreesde ziekte zou riskeren. M.a.w. de vaccinatie werkt dus niet anders heb je zelf de keuze om het risico te lopen op besmetting of niet. Het recht op zelfbeschikking, wat ik en velen met mij op willen eisen.

   Maar als je tegenwoordig het nut van vaccinaties durft te betwijfelen wordt je al snel gezien als een ontoelaatbaar gevaar voor de gemeenschap, terwijl talloze onderzoeken door onafhankelijke wetenschappers nog nooit aan hebben kunnen tonen dat vaccinaties daadwerkelijk ook maar iets van effect te sorteren, behalve dat er mensen jong en oud ziek van zijn geworden en zelfs aan overleden.

   Ook hier gaat het weer over de knaken veel knaken en experimenten om de wereldbevolking eens flink uit te dunnen zoals gepland door satanische psychopaten achter de schermen.

   Te “ziek”voor woorden maar wel waar !

   11 likes
   • Hmmmmmmmmmm , eigenlijk een zaak voor het gerechtshof in Den Haag, zaakje aanspannen voor zelfbeschikking, m.b.t. vaccinaties. Stond dat niet in het manifest van de rechten van de mens of zo?
    Dat iedereen het recht heeft om zelf te bepalen wat hij of zij wil of niet wil ? En rechts heeft op het zich gelukkig voelen….
    En wie zegt mij dat deze persoon zo rechtschapen is als hij zich voordoet ?
    DDT ? Hmmmmmmmm, of dat dan zo goed is, is discutabel.
    Trouwens Ebola is home made, dus wie zegt mij dat als we dit virus gehad hebben , er niet direct anderen op de “markt” gebracht worden.
    Ook deze man komt niet geloofwaardig over.

    2 likes
  • Ebola tast het immuunsysteem aan, net als HIV. Ebola “ontstaat” in Afrika, net als HIV. Mmm … HIV is versie 1.0 en Ebola versie 2.0 (doodt veel sneller dan HIV). De farmaceutische industrie harkt weer miljarden binnen met medicijnen die niet echt werkzaam zijn en de doelen van de NWO komen steeds dichterbij: beperk de wereldbevolking tot maximaal 500 miljoen (aldus het eerste gebod dat te lezen is op een granieten monument in de VS, The Georgia Guidestones genaamd).

   3 likes
 2. Deze man had amerika moeten kiezen als president dan was er nu niet zoveel shit geweest ! Dit is een eerlijk mens maar ja…… dat mag je niet zijn !

  5 likes
 3. Feitelijk had de kop boven dit artikel kunnen luiden : Overheden misleiden ons op werkelijk alle gebied.

  Ook dan zou er geen woord van gelogen zijn, noem mij één ding op waar veel geld en/of mensenlevens mee gemoeid zijn waar ze niet keihard over liegen.

  Dat zou een mens toch te denken moeten geven na verloop van tijd en toch blijft het gros van de mensen blind aan rennen achter dit bedriegende satanische moordzuchtige tuig wat zich zelf op listige en zogenaamd democratische boven ons stelde.

  Kijk onder onderstaande link welk smerige spel ze naar alle waarschijnlijkheid hier weer spelen. Als ze hier over liegen dan zeer waarschijnlijk over de MH17-crash ?

  http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/did-ukraine-attack-its-own-tanks-white-house-cant-confirm-russian-convoy-was-destroy

  4 likes
  • @exegese

   Over misleiden gesproken, de leugenaars zouden een schop in hun oorlogszuchtige hol moeten hebben. Overheidsorganisaties c.s. Frans Timmermans spelen niet alleen graag op het sentiment als een aloude en alom zeer geijkte techniek om de publieke opinie op je hand te krijgen, maar nemen ook nog eens DOMWEG het Oekraïense nazi nieuws over. http://www.youtube.com/watch?v=kZBSGorpLNc

   1 likes
   • @IIS

    Dat Timmermans de toneelschool klaarblijkelijk succesvol doorliep en zonder twijfel cum laude moet zijn geslaagd is tot daar aan toe, maar dat zo iemand min. van bu.za. kan worden en kans krijgt deze “kwaliteiten” te gebruiken om de publieke opinie de verkeerde kant op te sturen is ten hemel schreiend. En de 2e kamer is overloaded met zulke zeer gevaarlijke bedriegers die ongestoord door kunnen gaan met hun vernietigende werk met volledige instemming van het schaapachtige electoraat in ons land. De haren rijzen je te berde als je die altijd grijnzende slapjanus van een Rutte zijn laffe opgedragen, ingestudeerde persconferentie zag geven over de ramp in Oekraïne. Zich overduidelijk met een kluitje in het riet laat sturen over het feit dat niet de Russen maar de Oekraïners de onderzoeken aldaar onmogelijk maakten. Zonder ook maar één kritische vraag richting Oekraïne over de vluchtgegeven , de zwarte dozen, of ze niet ff kunnen stoppen met schieten zodat er onderzoek gedaan kan worden niets, niets, niets…… En een land gevuld met schapen die de media na blaten dat onze premier het toch zo goed doet in zake de ramp in Oekraïne. Zo, nu eerst weer even uitgebreid over m’n nek, want ik voel me weer niet goed worden geloof ik.

    2 likes
 4. https://sites.google.com/site/ncfwhistleblowers/ No Cancer Foundation??

  Enigszins off topic en hoogstwaarschijnlijk is de video op deze site reeds eerder geplaatst, maar toch, NCF endgame (NL ondertiteld) NCF = No Cancer Foundation Heb me verder niet verdiept in deze site en kan niet zeggen wat ze is en wat deze site behelst of de motivatie oprecht is en niet een sturende site is gefinancierd door de elite.

  NCF endgame – (Alex Jones) http://www.youtube.com/watch?v=HaqH1QMHHto NL ondertiteld – Video werd reeds eerder verwijderd.

  0 likes
  • Een zeer verhelderende documentaire van Alex Jones, en wat mensen ook vinden van deze schreeuwlelijk, hij schreeuwt naar mijn mening wel altijd de goede en ware dingen die er echt toe doen.
   Dingen die mensen wakker zouden moeten doen schrikken, logische conclusies aan de hand van historische feiten en huidige zeer verontrustende gebeurtenissen. De meeste zaken aangaande de Bilderberg commissie, the council on foureighn relations and The club of Rome zijn me al wel bekend daar ik sinds de Twin Towers in New York na zogenaamde terreuraanslagen kaarsrecht de grond in leken te zakken inclusief een derde gebouw aan de achterkant. Vanaf dat moment werd me duidelijk dat een meer dan smerig spel gespeeld wordt en begon mijn zoektocht op internet naar bewijzen en achtergronden. En mijn bevindingen zijn meer dan verbijsterend en er komt steeds meer bij. Als je zoals ik constant zoekt naar achtergronden bij grotendeels alternatieve media dan veranderd een krant als de Telegraaf zeker maar ook andere landelijke dagbladen in een verzameling van lachwekkende en ironische berichten. Gelogen van A tot Z en toch voor waar aangenomen door de meesten die ik ken. Sterker nog als ik tracht uit te leggen aan de hand van logische tastbare feiten en gebeurtenissen, aan de hand van de overvloed aan ondersteunende info op het internet wil men het niet horen en verknal ik niet zelden een verjaardagsfeestje met mijn vurig pleidooi om mensen te waarschuwen voor wat zeker komen gaat. De smerige en vuige achtergrond ook van ons eigen koningshuis, met prins Bernhard als oprichter van de Bilderberg group, Beatrix die daar de scepter zwaait en men blijft beweren dat ze zich niet met het regeren op zich zou bemoeien, hun verleden in de opiumhandel, waar ze hun startkapitaal vergaarden en nog steeds in betrokken zijn. Het is gewoon teveel om op te noemen.

   WE ARE ON THE VERGE OF A GLOBAL TRANSFORMATION. ALL WE NEED IS THE RIGHT MAJOR CRISIS AND THE NATIONS WILL ACCEPT THE NEW WORLD ORDER

   David Rockefeller

   2 likes
   • @exegese

    Nog even off topic; maar we mogen volgens de ‘heren’ er op vertrouwen dat wat ze zeggen of beweren altijd waar is. Waar je je in deze wereld met harde bewijzen moet komen om nog enigszins te worden aangehoord kunnen de politieke criminelen met iedere smerige leugen wegkomen. Wordt de grond te heet onder de voeten dan geven ze nog even een gefabriceerde draai aan de zaak door een persoon te verzinnen of te kopen die mag vertellen dat hij een leugenaar is en zo de criminelen van rugdekking voorziet. Voor als je deze nog niet had gezien over de actie na 9/11 tegen Saddam Hoessein. Het gekke is dat deze nazi’s nog gewoon vrij rondlopen. http://www.youtube.com/watch?v=gnYGxGcdifA

    Herken veel in je reactie. Heb daarom afgedaan met verjaardagsfeestjes of andere zogenaamde ‘gezellige’ visites, zeker bij mensen die niet meer weten te vertellen dan wat de mainstream ze door de strot duwt. Mijn vurigheid en pleidooien hebben plaatsgemaakt voor ‘krijg maar een staart’ en wie niet horen wil mag van mij simpelweg het heen en weer krijgen. Ik ben op dat gebied bij dergelijke slaven totaal uitgepraat. Zonder hoogmoedig te worden, maar het achterlijke straalt veel mensen van de smoel, daar is gewoon geen zalf aan te smeren, die moeten maar voelen en verdienen niet anders, het grootste gros kiest voor zijn eigen dom- en slaafsheid en die kun je niets bijbrengen. Het zou voor veel mensen een heel kleine moeite zijn om eens op het internet verder te kijken dan de de doorsnee voorgekookte verhalen van de msm, maar als men dat niet wil dan laat ze maar gaar koken in hun eigen sop. En natuurlijk wil je graag mensen vertellen hoe de huidige stand van zaken is en hoe zaken niet of wel kloppen en precies in elkaar steken, maar als de betonnen koppen niet willen en de pleziertjes voor de serieuze zaken in het leven gaan dan zal de realiteit ze ooit inhalen en vertellen wat ze zijn vergeten te begrijpen of te leren en de harde realiteit ze vertellen wat de waarheid is en hoe de zaken er werkelijk voor staan.

    Meeste zaken die ik lees op het internet bepalen niet mijn beeldvorming, die bevestigen alleen maar datgene wat ik reeds weet, want veel zaken zijn zo simpel te begrijpen dat je niet eens verder hoeft te onderzoeken, daar is niet meer dan het gezonde verstand voor nodig en niet minder belangrijk is goed te luisteren wat de gevestigde orde uitkotst aan leugens en dan vooral luisteren tussen de judasregels door of draai zaken simpelweg even om en je weet wat waar of niet waar is. Natuurlijk vertellen de pokerfaces en de leugenachtige tronies van de politici en bestuurders en andere aanverwante parasieten meer dan voldoende. Maar goed, men wil het zien of men wil het niet zien, het soms een kwestie van niet meer dan dat en, is ook niet onbelangrijk om te onthouden, de meeste slaven vreten natuurlijk ook uit de ruif en zijn het de broodheren die ze hebben te verdedigen. Vandaar ook het eenzijdige voorgekookte gekakel.

    3 likes
 5. We worden op een moderne manier geofferd!!

  4 likes
 6. Resistance, heb jij garnalen als hersenen ? Dit is de enige man die vanaf dat Obamo werd verkozen dus…. bijna 8 jaar geleden de waarheid naar buiten wilde brengen maar deze goede ziel werd aan alle kanten verhinderd ! Misschien was je 8 jaar geleden nog een kind dat weet ik natuurlijk niet maar dit is een goed mens hij zal binnenkort wel sterven niet door ouderdom maar om een andere reden !

  2 likes
 7. Ik ben niet bepaald een vriend van overheden, maar nu moet ik het voor een keer voor hen opnemen, want het enige nieuws dat ik hierover van de overheid vernomen heb, is dat paniek niet nodig is en dat het absoluut niet nodig is naar de dokter te gaan en naar medicijnen te vragen.

  2 likes
 8. haha deze man goed ron paul? het is één grote illusie niet is wat het lijkt, just another reptile
  nothing new under the sun history is just repeating itself over and over again !

  2 likes
 9. In zijn boek, getiteld “Emerging Viruses: AIDS & Ebola — Nature, Accident or Intentional?”, legt Dr. Horowitz uit dat onderzoekers van het National Cancer Institute (NCI) in de jaren ’60 samenwerkten met wetenschappers die in dienst waren bij defensie. Ze onderzochten en ontwikkelden virussen die mogelijk kanker zouden kunnen teweegbrengen. De onderzoekers brachten allerlei ziekteverschijnselen teweeg die tegenwoordig aan AIDS worden gelinkt, zoals leukemie, lymfomen, sarcomen, onderdrukking van de immuniteit en algemene vermagering. Ze gebruikten daarbij apen en andere zoogdieren.

  Uit vastgelegde verslagen blijkt dat dit specifieke kankercomplex van leukemie, sarcomen en lymfomen nooit eerder bij mensen is voorgekomen tot voor 1978. Dit complex, zo blijkt uit de documenten, vormde de voornaamste focus van onderzoek in het kader van een zwaar gesubsidieerd en zeer geheim onderzoeksprogramma: “Special Virus Cancer Program.”

  Onderzoek van documenten, die tot voor kort strikt geheim waren, evenals bestudering van NCI- en overheidscontracten laten zien wanneer, waar en waarom zulke virussen werden gemaakt. Het 563 pagina’s tellende verslag van dr. Horowitz besluit met de conclusie dat het AIDS-virus mogelijk “ontsnapt” is als gevolg van experimenten met besmette vaccinaties tegen polio en hepatitis-B. De betrokkenen zijn vooraanstaande onderzoekers op het gebied van AIDS, evenals ondernemers die biologische wapens produceren en instituten die zulke vernietigende serums testten en produceerden voor het NCI en het Department of Defense (DOD) tijdens de late jaren ’60.

  “De meeste mensen geloven dat AIDS afkomstig is van Afrikaanse apen”, legt dr. Horowitz uit, “Maar wat de overheden en dus de media nooit uitleggen is dat men van alles gedaan heeft bij die apen om talloze AIDS- en Ebola-achtige virussen te produceren gedurende die vroege jaren van kankeronderzoek.”

  Vertaling: Hendrik

  1 likes
 10. Die man is de bla bla kloon drone van Obama om een gecontroleerde feedback te geven net zoals wilders is geplaatst door de VVD en de AIVD , het is allemaal toch zo doorzichtig aan het worden mensen !
  Als je eenmaal zo wakker bent als ik sta je nergens meer verbaast van te kijken maar ik kijk er dwars door heen hoe ze het allemaal opgezet hebben , moest wel erg hard lachen van die opmerking van : Debruyker
  17 augustus 2014 02:24 at 02:24 Kerels als hij en jij zou men DDT moeten laten snuiven.
  Hilarisch !

  0 likes
  • @Sandro

   Wie is tegenwoordig nog wel te vertrouwen en helemaal wat de politiek betreft.

   Alex Jones en Ron Paul hebben aardige uitspraken gedaan en laat Jones vaak zien wat er mis is, maar begrijp wel dat iedereen verdacht is omdat er bijna geen mensen meer op deze planeet zijn die scherp, intelligent, goed van tongriem gesneden, helder van geest zijn en dan ook nog eens gratis en voor niets en totaal onafhankelijk opkomen voor anderen of zaken aan de kaak willen stellen als een soort van vrijheidsstrijders die de zogenaamde gevestigde orde aanvallen.

   Niemand is te vertrouwen, want vertrouwen is gokken en het is altijd nog beter om zeker te weten dan domweg te gokken op het vertrouwen van mensen.

   Soms geef ik wel eens een zwerver wat en besef ik altijd dat ik morgen er ook zo bij kan lopen mede of alleen maar dankzij de corrupte politiek en de machthebbers, niet omdat ik aan drugs, drank of schulden ten onder ben gegaan, maar dankzij de ‘heren en dames” rovende en ziekmakende politici en bankenmaffia en andere aanverwante oplichters. We zijn al zover dat we hebben geaccepteerd dat de politiek niet langer volksvertegenwoordigers zijn, maar volksslachters zijn geworden. Dat vinden we ook nog eens heel normaal ook. En Wilders is niet meer dan een katvanger van stemmers, hij houdt mensen dom en kortzichtig, kaapt stemmen voor de neus weg van partijen die wel iets hebben toe te voegen en stuurt hij mensen met een hoop gedoe richting een donker hok en doet hij vervolgens niks voor de burgers en laat hij het iedere keer weer afweten. De man is een marionet ingezet en gefinancierd vanuit Amerika die NL en de rest van de EU moet sturen.

   En daarom houd er altijd ernstig rekening mee dat ‘onbezoldigde’ ridders en vrijheidsstrijders ook instrumenten kunnen zijn van de elite die ons moeten sturen richting afgrond of die de opinie van burgers hebben te beïnvloeden. We leven in ieder geval niet meer in een vrij en onafhankelijk Nederland of Europa. Morgen komen ze je bezittingen confisqueren en ben je niet meer dan een totale slaaf en bedelaar en kun je niet meer dan ademhalen of sterven.

   Alles is sinds Nederland zijn ziel aan de nazi EU heeft verkocht mogelijk. En ik denk dat de voorspelde Apocalyps geen sprookje meer is en we vroeg of laat de geschiedenis in zullen gaan als mens in de meest (atomaire en financiële) destructieve en gewelddadige tijd van de geschiedenis. Ondanks dat het nu zo lijkt dat we juist de vrede kunnen bewaren, zal m.i. het tegendeel waar blijken, mits we het gezonde, maar vooral het oprechte verstand mondiaal terug zouden vinden.

   0 likes
 11. IK blijf erbij zowel Ron Paul en OOK Obama zijn goede mensen maar de schaduw regering verteld hun geen FFFFFFFF.
  Dat is het probleem ! Ron Paul doet nog moeite en Obama ik denk dat die goede man uitgeput is van de pogingen om dingen te achterhalen ! Zo kun je een mens ook uitputten Zo ging het ook met Kennedy maar ja…..die hebben ze al omgelegd voordat de man iets kon ontdekken ! CIA en FBI !!!!! Wordt wakker mensen denk na !!! We worden beheerst door beesten !

  0 likes
 12. Als ik dit zo lees dan hoef ik niet wakker te worden. Zou niet alle gezellige feesten en partijen willen missen.

  0 likes
 13. Vaccinatie onzin?
  Mwaha, intussen zijn de pokken dmv van een vaccinatieprogramma uitgeroeid,
  staat men op het punt polio uit te schakelen en zo nog wat ziektes.
  Nu muteren deze ziekten nauwelijks of niet en zijn daarom ook aan tye pakken dmv vaccineren.
  Gaat bij bv griep dus niet lukken, hier kun je je inderdaad het nut van (grootschalig) vaccineren afvragen.

  Vaccinatie programmas hebben tientallen miljoenen mensen het leven gered, nogal kortzichtig om dan te hameren op wat , mogelijke, bijwerkingen, mogelijk dus nog niet keihard bewezen.
  Overigens is bekend dat bij bv mazelen vaccinaties 1 op de zoveel kinderen complicaties krijgt waarbij het sterft.
  Echter, bij mazelen zelf is de sterftekans met zeker een factor 10 hoger dan bij vaccineren, vaccineren is dus absoluut de moeite waard bij een aantal ziekten.

  En Ebola? Net als HIV zijn er gevallen die al 80 jaar geleden werden beschreven, al had men toen nog geen idee wat het was, ‘gewone’ tropische ziekten zoals er zoveel zijn.
  Achteraf kunnen we zeggen dat het waarschijnlijk Ebola of Hiv was.
  Er huizen nog veel meer virussen in bossen en meren waar we geen weet van hebben en die zich nog niet verspreid hebben onder mensen, af en toe duikt zo een nieuw virus op.
  Of denkt hier iemand dat de pest epidemieën in de middeleeuwen door uit een militair laboratorium ontsnapte bacterie is ontstaan, verspreid door de Bilderberggroep??
  Stelletje fantasten.
  Al had je in de middeleeuwen ook van die psychoten, die gaven toen de joden of heksen de schuld,
  nu zijn het bilderberggroepen en ‘geheime militaire laboratoria’
  Maar goed, een shizofreen is nooit alleen, ook in de middeleeuwen niet,
  zelfde paranoia, alleen andere namen, niks nieuws onder de zon.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...