Buitenaards

VIDEO: Oud-agent zegt hard bewijs te hebben voor buitenaardse ontvoeringen

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vele duizenden mensen van over de hele wereld claimen te zijn ontvoerd door aliens. Onder hen is zelfs een wereldleider: in 2007 kondigde de toenmalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië Kirsan Iljoemzjinov op tv aan dat hij aan boord van een buitenaards schip was geweest.

Al duizenden jaren gaan er verhalen rond over mensen die worden meegenomen door buitenaardse wezens. Vaak keren de ontvoerden terug naar de aarde met nieuwe kennis of instructies voor de mensheid.

Olieachtige substantie

Voormalig politieagent Derrel Sims uit Texas verzamelt al 30 jaar bewijsmateriaal dat is achtergelaten op plekken waar mensen ontvoerd zouden zijn. In sommige gevallen wordt straling gemeten in gebieden waar een UFO is geland of komen mensen terug met littekens of implantaten, claimt hij.

Sims laat een foto zien van een vrouw uit Chili die na aanraking door een alien brandwonden zou hebben opgelopen. Hij vermoedt dat een olieachtige substantie afkomstig uit het lichaam van de alien hier verantwoordelijk voor is geweest.

Echt bewijs

De oud-agent toont verder vermeende buitenaardse implantaten die zijn geanalyseerd door verschillende laboratoria. Uit het labonderzoek bleek dat het materiaal waar de implantaten uit bestaan, afkomstig is uit meteorieten.

“Deze objecten zijn ingebracht bij mensen,” legde Sims uit. “Er is iemand die dit doet. Dit is gerelateerd aan entiteiten. We hebben hier te maken met echt, feitelijk bewijs.”

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Earthaxis
Earthaxis
5 jaren geleden

Vreemde materie. Feit is wel dat ikzelf niet ontvoerd ben en dat alles wat ik hier vanaf weet afkomstig is vanuit de media. Radio, tv, boeken en internet. Ik vertrouw de media wel, maar besef mij dat dit niet hetzelfde is als de waarheid. Wat de media ons voorschotelt is selectief, gefilterd, gekleurd, gekozen, bedacht en vaak subjectief. De media wordt ook gebruikt om het volk, de schapen, te mennen. Het is dus niet persé gelijk aan de ‘waarheid’. Ons westerse wereldbeeld wordt in verregaande mate bepaald door de media en geslikt als de waarheid. Het is de ‘vierde muur’. Besef je oprecht dat dit niet de waarheid is maar een illusie dan brengt dat een paradigma verschuiving teweeg. Als de gehele mensheid dit zou doen, dan zou de wereld ‘echter’ zijn. Men zou meer in waarheid leven. Welliswaar zou je wereld kleiner zijn zonder massamedia, maar wel echter. Het is het verkiezen van kwaliteit boven kwantiteit. Je bent namelijk war te je weet en ziet. Ik verkies de waarheid en jij?

Waarheid = Truth = True = Trouw = in de ECHT verbinden….

Mensen Keep it Real, geloof niet alles wat er gezegd wordt, simpelweg omdat het gezegd wordt. Wees nieuwsgierig en wees kritisch op wat je ontvangt. Wees oprecht en waarachtig in wat je geeft. Leef in Waarheid en alles zal helder worden. Massamedia maakt ons achterdochtig, wat leidt tot wanTROUWen. Een ding is zeker. Als er al een god is dan is deze Echt en zoals de waarheid. Het universum, de planeten, de materie, de dieren en planten leven eerlijk en waarachtig. Zij zijn trouw aan wie zij zijn, zijn zijn niet nep of leugenachtig. Hun gedrag is voorspelbaar en geroutineerd. Betrouwbaar en True. Nu de mens nog. Dag in dag uit is de ene helft van de mensheid de andere helft aan het beduvelen. Om persoonlijk gewin, egoisme. Niet vanuit waarheid. Maar juist in het geniep. Mensen neem wat de msm je voorschotelt niet zomaar als zoete koek. Eerst ECHT zien (met eigen ogen in de Echte wereld, niet op een apparaat), dan pas geloven. Ik ben trouw aan de Waarheid, en u?

P.D
P.D
5 jaren geleden

vraagje ; waarom komen al die verhalen uit Amerika ??? dat vraag ik me al jaren af ?? wie kan er een antwoord op geven. De wereld is zo groot en altijd daar ?!!

ufokenner
ufokenner
5 jaren geleden

John Mack, onderzoeker van de Harvard University , werd toevallig aangereden …zijn specialiteit was Abductions

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/4071124.stm

“Not many scientists are prepared to take tales of alien abduction seriously, but John Mack, a Harvard professor who was killed in a road accident in north London last year, did. Ten years on from a row which nearly lost him his job, hundreds of people who claim they were abducted still revere him. ”

http://www.goodreads.com/book/show/668027.Abduction

janssen
janssen
5 jaren geleden

GEMAKZUCHT en een manier om er makkelijk vanaf te komen wanneer je een zaak niet kunt oplossen. Ja, hij of zijn is ontvoerd door BUITENAARDSE.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x