Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Oud-agent zegt hard bewijs te hebben voor buitenaardse ontvoeringen
VIDEO: Oud-agent zegt hard bewijs te hebben voor buitenaardse ontvoeringen

VIDEO: Oud-agent zegt hard bewijs te hebben voor buitenaardse ontvoeringen

Vele duizenden mensen van over de hele wereld claimen te zijn ontvoerd door aliens. Onder hen is zelfs een wereldleider: in 2007 kondigde de toenmalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië Kirsan Iljoemzjinov op tv aan dat hij aan boord van een buitenaards schip was geweest.

Al duizenden jaren gaan er verhalen rond over mensen die worden meegenomen door buitenaardse wezens. Vaak keren de ontvoerden terug naar de aarde met nieuwe kennis of instructies voor de mensheid.

Olieachtige substantie

Voormalig politieagent Derrel Sims uit Texas verzamelt al 30 jaar bewijsmateriaal dat is achtergelaten op plekken waar mensen ontvoerd zouden zijn. In sommige gevallen wordt straling gemeten in gebieden waar een UFO is geland of komen mensen terug met littekens of implantaten, claimt hij.

Sims laat een foto zien van een vrouw uit Chili die na aanraking door een alien brandwonden zou hebben opgelopen. Hij vermoedt dat een olieachtige substantie afkomstig uit het lichaam van de alien hier verantwoordelijk voor is geweest.

Echt bewijs

De oud-agent toont verder vermeende buitenaardse implantaten die zijn geanalyseerd door verschillende laboratoria. Uit het labonderzoek bleek dat het materiaal waar de implantaten uit bestaan, afkomstig is uit meteorieten.

“Deze objecten zijn ingebracht bij mensen,” legde Sims uit. “Er is iemand die dit doet. Dit is gerelateerd aan entiteiten. We hebben hier te maken met echt, feitelijk bewijs.”

[History]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Vreemde materie. Feit is wel dat ikzelf niet ontvoerd ben en dat alles wat ik hier vanaf weet afkomstig is vanuit de media. Radio, tv, boeken en internet. Ik vertrouw de media wel, maar besef mij dat dit niet hetzelfde is als de waarheid. Wat de media ons voorschotelt is selectief, gefilterd, gekleurd, gekozen, bedacht en vaak subjectief. De media wordt ook gebruikt om het volk, de schapen, te mennen. Het is dus niet persé gelijk aan de ‘waarheid’. Ons westerse wereldbeeld wordt in verregaande mate bepaald door de media en geslikt als de waarheid. Het is de ‘vierde muur’. Besef je oprecht dat dit niet de waarheid is maar een illusie dan brengt dat een paradigma verschuiving teweeg. Als de gehele mensheid dit zou doen, dan zou de wereld ‘echter’ zijn. Men zou meer in waarheid leven. Welliswaar zou je wereld kleiner zijn zonder massamedia, maar wel echter. Het is het verkiezen van kwaliteit boven kwantiteit. Je bent namelijk war te je weet en ziet. Ik verkies de waarheid en jij?

  Waarheid = Truth = True = Trouw = in de ECHT verbinden….

  Mensen Keep it Real, geloof niet alles wat er gezegd wordt, simpelweg omdat het gezegd wordt. Wees nieuwsgierig en wees kritisch op wat je ontvangt. Wees oprecht en waarachtig in wat je geeft. Leef in Waarheid en alles zal helder worden. Massamedia maakt ons achterdochtig, wat leidt tot wanTROUWen. Een ding is zeker. Als er al een god is dan is deze Echt en zoals de waarheid. Het universum, de planeten, de materie, de dieren en planten leven eerlijk en waarachtig. Zij zijn trouw aan wie zij zijn, zijn zijn niet nep of leugenachtig. Hun gedrag is voorspelbaar en geroutineerd. Betrouwbaar en True. Nu de mens nog. Dag in dag uit is de ene helft van de mensheid de andere helft aan het beduvelen. Om persoonlijk gewin, egoisme. Niet vanuit waarheid. Maar juist in het geniep. Mensen neem wat de msm je voorschotelt niet zomaar als zoete koek. Eerst ECHT zien (met eigen ogen in de Echte wereld, niet op een apparaat), dan pas geloven. Ik ben trouw aan de Waarheid, en u?

  11 likes
  • Mensen over het algemeen zijn blind en slapende; Aliens zijn wel ziendend en ontwaakt. We zullen dus veel lessen van deze Aliens/Goden/Meesters etc. moeten aannemen.

   2 likes
   • Aliens zijn niet buitenaards maar wel interdimensioneel en gezien de brute wijze waarop ze ontvoeren, zeer pijnlijke chirurgische ingrepen doen en ongewenste broedprogramma’s uitvoeren, hebben we weinig reden hen te vertrouwen, laat staan hun lessen als zoete koek te slikken.

    6 likes
   • Je kunt mensen niet over één kam scheren.

    2 likes
 2. vraagje ; waarom komen al die verhalen uit Amerika ??? dat vraag ik me al jaren af ?? wie kan er een antwoord op geven. De wereld is zo groot en altijd daar ?!!

  6 likes
  • de Russische autonome republiek Kalmukkië ligt in amerika ?

   6 likes
  • Die berichten komen heus niet alleen uit Amerika. Ik heb in Nederland (regio Zaanstad) jaren geleden een grote schijf zien vliegen. Zo zijn er vele voorbeelden.

   Ik weet overigens niet of er ook ontvoeringen zijn in Europa…

   2 likes
   • Ja hoor Martijn1205 ontvoeringen komen ook in Europa voor en dus ook in Nederland.
    Hoort er alleen weinig over omdat je al gauw voor gek wordt versleten en zielenknijpers al snel met receptenboekje staan te zwaaien. Ik ken dat kuiltje op de huid in de video op 28 sec maar al te goed. Bij op de voet en het zit er nog steeds.

    Ook over Purmerend heeft in november 1999 een zeer grote driehoek gevlogen, dat ding had zeker een doorsnede van minstens 200 a 250 meter met op elke hoek een zwak oranjeachtig licht.

    3 likes
  • Omdat deze interdimensionalen samenwerken met het Amerikaanse leger. Daarom is het ook niet altijd duidelijk wie de ontvoerders zijn. Veel waargenomen ufo’s zijn waarschijnlijk experimentele tuigen van het Amerikaanse leger, eventueel mee-ontworpen door die interdimensionale entiteiten.

   2 likes
  • Er zijn enorm veel abducties in de lage landen en in de rest van Europa .
   Lees de boeken erover .

   https://www.amazon.com/THREAT-Revealing-Secret-Alien-Agenda/dp/0684848139

   http://www.ufo.be/index.php/en/budd-hopkins

   INTRUDERS
   https://www.youtube.com/watch?v=W580PNm0nnI

   Jordan, Debbie & Kathy Mitchell – ONTVOERD – TWEE ZUSSEN VERTEL
   Ontvoeringen van mensen door UFO’s vormen een vraagstuk dat door de jaren heen voortdurend heeft geleid tot verhitte discussies en dialogen. Komen dergelijke ontvoeringen echt voor, of zijn ze slechts een waanidee in de geest van de zogenaamde slachtoffers? Wat is er waar van de herinneringen en verhalen, die met vele overeenkomsten door een opvallend groot aantal mensen over de hele wereld worden verteld? Is het allemaal onzin, of is er hier sprake van een angstaanjagend verschijnsel dat nog nooit openlijk is onderzocht? In dit boek vertellen Amerika’s beroemdste slachtoffers van UFO-ontvoeringen, de zusjes Debbie Jordan en Kathy Mitchell, voor het eerst zelf hun verhaal. Debbie was, onder een schuilnaam, de hoofdpersoon van de beroemde bestseller “Indringers uit het heelal” van Budd Hopkins (1987), waarin een deel van haar ervaringen tijdens een UFO-ontvoering werd onderzocht. Nu blijkt dat er nog veel meer heeft plaatsgevonden, en dat haar zusje Kathy, die in “Indringers uit het heelal” alleen getuigde van de verdwijning van Debbie, daarbij verzweeg wat ze zelf had meegemaakt. Kathy wilde haar man en kinderen niet ongerust maken.
   De zusjes Debby Jordan en Kathy Mitchell vertellen hun verhaal over hun ontvoeringen door bemanningen van diverse UFO’s. Debby was, onder een schuilnaam, de hoofdpersoon in: ‘Indringers uit het heelal’ van Bud Hopkins. De zusjes vertellen hun verhaal op een eerlijke manier en willen bereiken dat de mensen serieus gaan nadenken over dit soort ontvoeringen. Ook zij zitten nog met een groot aantal vragen. Hoe komt het dat dit fenomeen nooit openlijk is onderzocht? Is het echt gebeurd, of is het louter fantasie? Een goed boek voor mensen die geïnteresseerd zijn, maar zeker ook voor de twijfelaars. Het boek bevat een aantal pagina’s met zwart-witfoto’s van o.a. de plaatsen waar een UFO geland zou zijn, maar ook van tekeningen gemaakt naar aanleiding van hun ervaringen.

   2 likes
  • @P.D ik kan wel een tipje van de sluier oplichten: zoekt u “Project Blue Beam” maar eens op. Dan zullen de puzzelstukje pas echt in elkaar vallen.

   1 likes
  • Nou, niet alleen uit Amerika, volgens het bericht ook uit de autonome republiek Kalmukkië! 😉

   0 likes
 3. Buitenaardse ontvoeringen; het kunnen er niet genoeg zijn.

  2 likes
 4. ah eindelijk….keihard bewijs

  2 likes
 5. vertrouw geen oud-agent

  1 likes
 6. John Mack, onderzoeker van de Harvard University , werd toevallig aangereden …zijn specialiteit was Abductions

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/4071124.stm

  “Not many scientists are prepared to take tales of alien abduction seriously, but John Mack, a Harvard professor who was killed in a road accident in north London last year, did. Ten years on from a row which nearly lost him his job, hundreds of people who claim they were abducted still revere him. ”

  http://www.goodreads.com/book/show/668027.Abduction

  1 likes
  • John E Mack is niet vermoord :

   “It was the night of September 27, 2004 that Mack was killed. He was in England, at the time. The reason: he was an afternoon speaker at the T.E. Lawrence Society Symposium. Mack’s presentation was very well-received, to the extent that he was asked to give an additional, evening presentation, which he did. Dinner followed. Later that night, as he headed to the house in which he was staying in London, Mack was struck by a car and killed.

   Mack was walking along London’s Totteridge Lane when tragedy struck. He stepped out onto a crosswalk and was hit and killed by a drunk-driver. His name was Raymond Czechowski, at the time 52 years of age. The emergency services were quickly on the seen. But it was too late. Czechowski’s blood/alcohol level, which was recorded at the time of the accident, was 97mg of alcohol in 100ml of blood – which is above the legal figure for driving after drinking alcohol in the UK….”

   http://mysteriousuniverse.org/2015/08/john-e-mack-was-not-murdered/

   0 likes
 7. GEMAKZUCHT en een manier om er makkelijk vanaf te komen wanneer je een zaak niet kunt oplossen. Ja, hij of zijn is ontvoerd door BUITENAARDSE.

  1 likes
 8. A more recent abductee victim is best-selling author Whitley Strieber who wrote The Hunger and The Wolfen horror novels – later following them with the Communion series which recount his experience with aliens.

  http://www.monstersandcritics.com/smallscreen/ancient-aliens-recap-alien-abduction-implants-and-hybrids/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Eind 2017 onthulde de New York Times dat het Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO's. Daarbij werd een belangrijk detail weggelaten.

Amerikaanse overheid beëindigt paranormaal UFO-project vanwege demonische krachten. Dit lijkt op sciencefiction, maar is het niet

Eind 2017 onthulde de New York Times ...

Beroemde UFO-onderzoeker Stanton Friedman overleden. Dit waren zijn meest opmerkelijke uitspraken

Beroemde UFO-onderzoeker Stanton Friedman overleden. Dit waren zijn meest opmerkelijke uitspraken

Kerngeleerde Stanton Friedman deed ruim 50 jaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.