Homepagina » Binnenland » Waarom is alles weer normaal in China, maar hier niet? ‘Wij hebben ministers met belangen in vaccins’
china
Foto: Mensen op de veerboot in Wuhan (Azload CC BY-SA 4.0)

Waarom is alles weer normaal in China, maar hier niet? ‘Wij hebben ministers met belangen in vaccins’

In China, waar het coronavirus ontstond, is alles weer normaal. De Chinese economie draait op volle toeren en mensen feesten erop los. Discotheken zijn open, en mensen dragen geen mondkapjes en houden geen afstand van elkaar. In Wuhan, waar het allemaal begon, gaan kinderen weer naar school en zitten studenten weer in de collegebanken. De woordvoerder van Xu Hong, de ambassadeur van China in Den Haag, liet aan het AD weten dat het leven van de bevolking in Wuhan grotendeels is teruggekeerd naar normaal.

Waarom is in China alles weer normaal, maar zuchten wij nog onder strenge maatregelen? Opiniemaker Samira Tarrass weet wel hoe dat komt. “Dat is vanwege het feit dat wij hier ministers hebben met belangen in vaccins. Er gaat veel geld verdiend worden met shotjes geven aan burgers. Levert meer op dan mensen vertellen dat ze weerstand moeten kweken. Daarom,” schrijft ze.

Tarrass kan het woord vaccin inmiddels niet meer horen. “Vaccin… vaccin… vaccin… vaccin… Misschien nu even elke week een persconferentie inplannen. Blijft het nog veel beter hangen ook. Vooral ‘vaccin’. Moet nog goed op geoefend worden.”

Dit is echt de biggest scam van de laatste 50 jaar

Ze retweette daarnaast een bericht van Laura Sophie, die over de persconferenties van De Jonge en Rutte schreef: “Maatregelen tot er een vaccin is, of goed werkende medicijnen (die er al zijn), waarbij het vaccin het meest waarschijnlijke is. Dit is écht de biggest scam van de laatste 50 jaar.”

Tarrass vindt sommige maatregelen veel te ver gaan. Zo werd een Spaanse vrouw die geneeskunde studeert in Groningen door de GGD opgesloten in een Covid-huis. Ze was net geland vanuit Mallorca en wilde in haar studentenhuis in Groningen in quarantaine gaan, maar dat mocht niet.

GGD-mensen brachten haar naar het Covid-huis in Heerenveen, waar de deuren op slot gaan. “Ik heb geen vrijheid, ik kan niet doen wat ik wil,” zei ze tegen de Universiteitskrant. Volgens de GGD kreeg de vrouw ‘het advies’ om naar de quarantainelocatie te gaan, maar de Spaanse zei dat er helemaal geen sprake was van een advies.

“Zonder wettelijke grond onder dwang opgesloten worden in een ‘Covid-huis’. Slaap lekker Nederland,” reageerde Tarrass.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Zie toch heel andere berichten uit china. Ja coronashow is daar over lijkt het. Maar the purge is coming. Veel rijke mensen vluchten het land. (Naar o.a. europa?!) lijkt me dat ze met rinse en repeat bezig zijn. 2de golf komt. Remember die 10mil phones? Black rain in japan. so4 toename in de lucht, aantal bestelde verbrandingsovens. Wordt physic misselijk als ik denk aan wat er in china gebeurt is. Er zijn echter ook tekenen dat CCP uit elkaar valt. Wat daarvan waar is weet ik niet XI moet weg. Amerika kan niet echt een vuist maken maar trump is hard bezig om CCP invloed uit scholen weg te krijgen. Als we de chinese pedopuppet biden als president krijgen is het gedaan met deze planeet. Op dit moment is dat echter onwaarschijnlijk.

Rob
Rob
Reactie op  RayOfLight
7 maanden geleden

En China heeft op diverse plaatsen al een NWO-like controle systeem. Mensen worden elke seconde van de dag gevolgd. Als ze een regel overtreden mogen ze niet met bv het vliegtuig reizen of met de trein. Ze hebben ook al een social credit systeem voor. Er zijn daar mensen die als baan hebben de buurt te controleren op sociaal gedrag. Eén van die sociale gedragingen is het geven van geld aan die ‘sociaal controleur’. Geven ze geen geld dan is dat een minpunt op hun sociaal krediet. De Rothschilds schijnen dan ook in China zitten.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Een ene Adolf H zei en schreef het al: als je het maar vaak genoeg herhaalt dan gaat het volk dat geloven.

Verder. Wij zijn volgens de diverse lijsten één van de minst corrupte landen ter wereld.
Hoe is dat mogelijk nu aantoonbaar het corrupte vaccin beleid boven tafel dreigt te verschijnen met alle nadelige gezondheidseffecten van dien?

Het wordt tijd dat de regering, de leden van het parlement voor het tribunaal wordt gebracht evenals de reguliere media.

Ome Jaap
Ome Jaap
7 maanden geleden

China laat weinig los en misschien zonder dat we het weten zijn ze allemaal gevacineerd met behulp van het leger, wie zal het zeggen. Alles kan normaal worden als iedereen is gevacineerd toch? Een en één is twee , nu is Australië en omliggende landen aan de beurt dan de VS en steaks Europa en dan begint de grote afvalrace! Hunger
games

Tony
Tony
Reactie op  Ome Jaap
7 maanden geleden

In de grote steden van Australie zijn al veel Aziaten, veelal zogenaamde studenten. Vooral de Chinezen hebben de laatste 30 jaar veel onroerend goed gekocht. Zij wisten blijkbaar wat hen in China te wachten stond. Zij betalen en betaalden prijzen voor huizen die de Australiers zelf, zich niet konden veroorloven.

Australie is over de laatste 30 jaar verkocht aan Aziaten. In Sydney (Australische humor) hebben ze het spelletje: spot the Aussie! Dat zegt al genoeg. Programma’s als wegmisbruikers Australia en Bordercontrol Australia, is daar een afspiegeling van. Uit ervaring weet ik dat veel Australiers met het gevoerde beleid van de regeringen over de laatste decennia niet eens zijn. In de praktijk betekent het dat politici gewoon hun eigen weg gaan en de maling hebben aan de wensen van de bevolking. Dat is Nederland niet anders.

Omdat het leven in Australie 2 a 3 keer zo duur is als hier in Nederland, moeten ook de studenten uit het buitenland werken om daar te kunnen (over)leven en studeren en nemen op deze manier veel baantjes over van Australiers.

Sinds Australie zich economisch aangesloten heeft bij Azie, is het er niet beter op geworden. De politiek die daar bedreven wordt is niet voor te stellen. De Corona toestanden in Melbourne zijn een reflectie van de bedreven politiek. Diep triest dus! Hopelijk blijft ons dat in Nederland bespaart.

Joris
Joris
7 maanden geleden

DEL BIGTREE: WHAT GOES INTO YOUR VACCINE AND BODY – JEEZ!

39.00 min “What is the criteria for a vaccine rushed to the market before going through 2 or 3 years of safety studies with placebo’s studies? What allows it to get that emergency authorization? It says very specifically: There can be no other viable treatment available. That’s it. They can not have it. If there’s another viable treatment, you going to have to wait..”https://www.youtube.com/watch?v=L829QLmx-b4

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  Joris
7 maanden geleden

Joris, moeten wij die rotzooi van jouw nu lezen? In wat voor een land denk jij dat wij leven?

Kloofit
Kloofit
7 maanden geleden

Verhaal klopt. Ik sprak vanochtend een kennis met vrienden in China. Die zeggen hetzelfde. Corona is over. En op RT stond het bericht dat de Corona aanpak is gebaseerd op een rekenfout.

Tony
Tony
Reactie op  Kloofit
7 maanden geleden

Bewust rekenfouten maken betekent dus manipulatie. En wanneer niemand dan dat doorheeft kan men op de ingeslagen weg doorgaan. Daar wordt bewust gebruik van gemaakt en de bevolking is de dupe.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=RHHDG98G41I
Politie geweld ?? Allemaal voor de vaccine zakcentjes voor Huge en Rutte

Alex
Alex
7 maanden geleden

China, the nation of Disinformation and Regulation, Animal cruelty and Torture, Spies and Lies, Violation of Human Rights, Trace and Tracking (residents and foreigners). I could go on and on. *Sigh* I wish they never existed in the first place! I could name a few more but I’ll leave it at that. The only good thing about China are the the Xinjiang re-education camps, but that’s about it.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
7 maanden geleden

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

Interessant om te zien dat het sterftecijfer sinds, zeg half juni, dramatisch laag is. Zodanig laag dat de maatregelen niet meer zijn goed te praten en ze eigenlijk allang opgeheven hadden moeten worden.

De overheid hamert op een vaccin, maar spreekt niet over gezonde voeding, voldoende beweging en een goed immuunsysteem. Door de btw van 9% op groente en fruit, is junkfood relatief goedkoper en veel ongezonder.

Gelukkig worden steeds meer mensen wakker.

salvar
salvar
Reactie op  GEEN Schaap
7 maanden geleden

@GEEN Schaap
lekker joh een lekkere vette hamburger.
eet wat je wil je leeft maar een keer.

Tony
Tony
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Ongezond eten, waaronder vet en te zout eten met vele chemische toevoegingen, houdt de gezondheidsindustrie in stand. Wij zouden allemaal toch eens gezond gaan eten en niet meer ziek worden. Dan worden veel mensen in de gezondheidszorg werkeloos. Dat kan dus niet.

salvar
salvar
7 maanden geleden

ik heb al eerder gezegd het interesseert het zootje niets.
als de hele wereld weer normaal is zitten wij nog met de ellende van de klerelijer jaap van dissel .
hou toch eens op man met het gezwets over besmettingen.
rutte je moet je poten kapot wassen.
je moet een muilkorf op
je moet je aan de 1,5 meter houden.

weet je wat wij moeten een totale opstand brengen.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

Zelfs de vleermuizen zijn onder controle in China en doen weer normaal.

Tony
Tony
Reactie op  Sjazon
7 maanden geleden

Nu de rest, regeringen en mensen, van de wereld nog!

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x