Binnenland

Waarom is alles weer normaal in China, maar hier niet? ‘Wij hebben ministers met belangen in vaccins’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In China, waar het coronavirus ontstond, is alles weer normaal. De Chinese economie draait op volle toeren en mensen feesten erop los. Discotheken zijn open, en mensen dragen geen mondkapjes en houden geen afstand van elkaar. In Wuhan, waar het allemaal begon, gaan kinderen weer naar school en zitten studenten weer in de collegebanken. De woordvoerder van Xu Hong, de ambassadeur van China in Den Haag, liet aan het AD weten dat het leven van de bevolking in Wuhan grotendeels is teruggekeerd naar normaal.

Waarom is in China alles weer normaal, maar zuchten wij nog onder strenge maatregelen? Opiniemaker Samira Tarrass weet wel hoe dat komt. “Dat is vanwege het feit dat wij hier ministers hebben met belangen in vaccins. Er gaat veel geld verdiend worden met shotjes geven aan burgers. Levert meer op dan mensen vertellen dat ze weerstand moeten kweken. Daarom,” schrijft ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tarrass kan het woord vaccin inmiddels niet meer horen. “Vaccin… vaccin… vaccin… vaccin… Misschien nu even elke week een persconferentie inplannen. Blijft het nog veel beter hangen ook. Vooral ‘vaccin’. Moet nog goed op geoefend worden.”

Dit is echt de biggest scam van de laatste 50 jaar

Ze retweette daarnaast een bericht van Laura Sophie, die over de persconferenties van De Jonge en Rutte schreef: “Maatregelen tot er een vaccin is, of goed werkende medicijnen (die er al zijn), waarbij het vaccin het meest waarschijnlijke is. Dit is écht de biggest scam van de laatste 50 jaar.”

Tarrass vindt sommige maatregelen veel te ver gaan. Zo werd een Spaanse vrouw die geneeskunde studeert in Groningen door de GGD opgesloten in een Covid-huis. Ze was net geland vanuit Mallorca en wilde in haar studentenhuis in Groningen in quarantaine gaan, maar dat mocht niet.

GGD-mensen brachten haar naar het Covid-huis in Heerenveen, waar de deuren op slot gaan. “Ik heb geen vrijheid, ik kan niet doen wat ik wil,” zei ze tegen de Universiteitskrant. Volgens de GGD kreeg de vrouw ‘het advies’ om naar de quarantainelocatie te gaan, maar de Spaanse zei dat er helemaal geen sprake was van een advies.

“Zonder wettelijke grond onder dwang opgesloten worden in een ‘Covid-huis’. Slaap lekker Nederland,” reageerde Tarrass.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

Zie toch heel andere berichten uit china. Ja coronashow is daar over lijkt het. Maar the purge is coming. Veel rijke mensen vluchten het land. (Naar o.a. europa?!) lijkt me dat ze met rinse en repeat bezig zijn. 2de golf komt. Remember die 10mil phones? Black rain in japan. so4 toename in de lucht, aantal bestelde verbrandingsovens. Wordt physic misselijk als ik denk aan wat er in china gebeurt is. Er zijn echter ook tekenen dat CCP uit elkaar valt. Wat daarvan waar is weet ik niet XI moet weg. Amerika kan niet echt een vuist maken maar trump is hard bezig om CCP invloed uit scholen weg te krijgen. Als we de chinese pedopuppet biden als president krijgen is het gedaan met deze planeet. Op dit moment is dat echter onwaarschijnlijk.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Een ene Adolf H zei en schreef het al: als je het maar vaak genoeg herhaalt dan gaat het volk dat geloven.

Verder. Wij zijn volgens de diverse lijsten één van de minst corrupte landen ter wereld.
Hoe is dat mogelijk nu aantoonbaar het corrupte vaccin beleid boven tafel dreigt te verschijnen met alle nadelige gezondheidseffecten van dien?

Het wordt tijd dat de regering, de leden van het parlement voor het tribunaal wordt gebracht evenals de reguliere media.

Ome Jaap
Ome Jaap
3 jaren geleden

China laat weinig los en misschien zonder dat we het weten zijn ze allemaal gevacineerd met behulp van het leger, wie zal het zeggen. Alles kan normaal worden als iedereen is gevacineerd toch? Een en één is twee , nu is Australië en omliggende landen aan de beurt dan de VS en steaks Europa en dan begint de grote afvalrace! Hunger
games

Joris
Joris
3 jaren geleden

DEL BIGTREE: WHAT GOES INTO YOUR VACCINE AND BODY – JEEZ!

39.00 min “What is the criteria for a vaccine rushed to the market before going through 2 or 3 years of safety studies with placebo’s studies? What allows it to get that emergency authorization? It says very specifically: There can be no other viable treatment available. That’s it. They can not have it. If there’s another viable treatment, you going to have to wait..”https://www.youtube.com/watch?v=L829QLmx-b4

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x