Homepagina » Bewustzijn » Dit is waarom de entertainmentindustrie zoveel occulte symbolen van de Illuminati gebruikt
Dit is waarom de entertainmentindustrie zoveel occulte symbolen van de Illuminati gebruikt

Dit is waarom de entertainmentindustrie zoveel occulte symbolen van de Illuminati gebruikt

Heeft de entertainmentindustrie een pact gesloten met de duivel of beseft zij gewoon hoe ongelooflijk winstgevend het is om occulte symbolen van onder meer de Illuminati te gebruiken als marketingstrategie?

Verwijzingen naar de Illuminati in de popmuziek gaan terug tot tenminste 1995, toen Prodigy van Mobb Deep in een remix van het nummer I Shot Ya van LL Cool J rapte:

“De Illuminati wil mijn geest, ziel en lichaam. Geheime genootschappen proberen me in de gaten te houden. Maar ik blijf incognito op plekken waar ze me niet kunnen vinden.”

Boodschappen

In een interview zei de rapper dat symbolen worden gebruikt om boodschappen over te brengen.

We zijn inmiddels heel wat jaren verder en tegenwoordig zijn symbolen, afbeeldingen en goden van het occulte overal te vinden. Ze maken er geen geheim meer van, schrijft Buck Rogers voor de website Waking Times.

Zelfs Taco Bell en Denver International Airport maken grapjes over de Illuminati om je aandacht te trekken.

In onderstaande video van Panic! At The Disco wordt een kind gemarteld als onderdeel van een soort satanisch ritueel:

Aandacht

Het draait allemaal om aandacht. Aandacht is van groot belang in het informatietijdperk. Als je iemands aandacht weet te trekken, heb je invloed over hem of haar.

Net zoals McDonald’s enorme borden gebruikt om je aandacht te trekken, gebruiken marketingfirma’s van popsterren het symbool waarbij één oog wordt bedekt om je aandacht te trekken.

Op internet vind je letterlijk duizenden van dit soort afbeeldingen; op magazines, albumhoesjes, in advertenties, noem maar op.

De occulte symboliek is zo effectief als marketinginstrument omdat het de meest duistere gebieden van de psyche aanspreekt.

Gehersenspoelde seriemoordenaar

Dit zijn de diepe, duistere delen van de menselijke geest die maar geen genoeg kunnen krijgen van geweld.

Neem bijvoorbeeld de recente video Framed van Eminem, de best verkopende rapper aller tijden.

Hij dreigde zijn vrouw te vermoorden, staat bekend om zijn vrouwenhatende teksten en keurt geweld tegen vrouwen goed.

In de video Framed is hij een gehersenspoelde seriemoordenaar die mensen doodt en verminkt.

Vervangbaar

De entertainmentindustrie zit vol seksuele roofdieren en pedofielen. Hun cultuur is de cultuur die je op het scherm te zien krijgt en op de cover van tijdschriften.

Als je je aandacht op hun cultuur richt, word je ook zo. Dat is de reden waarom zoveel jonge artiesten graag opscheppen over hoeveel drugs ze gebruiken en letterlijk nergens om geven.

En als ze dan een overdosis nemen zijn er genoeg anderen om hun plek in te nemen. Popsterren zijn vervangbaar.

[Waking Times]


Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Ik bestudeer al circa 10 jaar de occulte symboliek en de occulte wereld en het gaat allemaal nog veel dieper dan dit. Ik durf de stelling neer te leggen dat elk product wat een zonde veroorzaakt een occulte aanduiding bij zich draagt. Hoe dit spelletje precies wordt gespeeld is mij nog steeds niet helemaal duidelijk aangezien het zo onwaarschijnlijk groot is dat het mij niet waarschijnlijk lijkt dat de ontwerpers van deze producten allemaal op de hoogte zijn van de occulte symboliek.
  De illuminatie symboliek in de muziekindustrie is echt kinderspel, het is mainstreamilluminati en leidt ons af van de veel diepergaande symboliek die bij maar weinig mensen bekend is. Mooi voorbeeld: Ü is de titel van een song van justin Bieber, Ü krijg je door de alt toets in te drukken en daarna 666 in te tikken, laat alt los en je hebt je Ü. Bebe Rexha met Fuck Fake Friends. op de cover staat F.F.F = 666.
  Bekijk eens de clip van Robbie Williams I love my live. Het is niets anders dan de representatie van de anti christ, 12 vrouwen(apostelen) die elk stap die hij zet opnemen en uiteindelijk houdt de blonde chick ermee op, zij is de judas. Adele met Hello, vlak voor ze begint hoor je een LUCIFER en zegt ze Hello, it is me..De esoterische boodschap van de clips is waanzinnig en wordt maar door weinigen gezien. Ciara met Dance like we’re making love is niets anders dan het verhaal van Isthar/Inana en zo zijn er nog tientallen voorbeelden. Het gaat niet om aandacht, maar om een podium voor de duivels spirit. Hoe bereik je de jeugd? Via de muziekindustrie, de film en vooral de game industrie, alle zijn vergeven met dezelfde symboliek.

  35 likes
  • @bert s,

   Beste,

   Misschien iets voor u echter is wel een lange zit en zeer diepgaand,
   Heb er enkele topics geleden al op gewezen maar kijk maar wat u er mee gaat doen,

   The Golden Web Part 1 (Part 2 & Part 3) = totaal ongeveer een kleine 8 uur en je moet er redelijk goed de Engelse taal voor beheersen!!!

   Gegroet,

   Gladiator
   I’ll never forget

   14 likes
   • Je kunt er vast wel wat opsteken over de werking van ONZE matrix maar in de trend van kijk dit klopt wordt de volgende valse aanname gemaakt waarin onterecht negatief geoordeeld wordt waardoor dit langdraderig woordenspel alleen maar in het voordeel van onze ‘vijand’ zal zijn….

    2 likes
  • “Mooi voorbeeld: Ü is de titel van een song van justin Bieber, Ü krijg je door de alt toets in te drukken en daarna 666 in te tikken, laat alt los en je hebt je Ü.”

   Ik moet dit toch even debunken. Type een willekeurige letter of woord, highlight het en alt + 666. Resultaat? 😉 Ü.

   Betreft F.F.F, Fuck Fake Friends is geen onbekende uitspraak. Zo kan je achter elke phrase iets achter zoeken. Zoals Fine Female Friday, Flat Foreign Females of forbidden-fruit factor.

   Adele met Hello + LUCIFER is wel erg diep gezocht. Kan ze gewoon beter Lucifer voor haar deur plaatsen wat sommige music videos schaamteloos doen.

   Dit noemen we paranoia.

   1 likes
 2. Weiger het kwaad daar kan het niet tegen !! Ik WEIGER !!!!

  9 likes
 3. Occulte symbolen hebben ontegenzeggelijk te maken met magie, zwarte magie wel te verstaan. Dat het daadwerkelijk werkt is af te meten aan het succes wat de illuminatie er al sinds duizenden jaren mee boekt. Daarom zijn ze er zo druk mee, en daarom moeten wij geloven dat het alkemaal flauwe kul is. Niets is minder waar dus!

  7 likes
 4. ´De slimste truc van de duivel is geweest dat hij ons heeft laten geloven dat hij niet bestaat´ zei Beaudelaire al.

  De rot is top down. Via de loges van de geheime genootschappen is de synagoge van satan onze wereld binnen gedrongen. Het waren de intellectuelen van de Verlichting (wiens licht?) die ons vertelden dat God niet bestaat en de Kerk een onderdrukkend instituut is dat de mens dom wil houden. Dit denken is naar beneden gesijpeld en is nu ook door de massa geaccepteerd.

  Er is maar één weg terug. De Kerk zuiveren van de bedriegers, die er inderdaad volop zijn, en met Christus aan onze zijde de duivel verjagen. Maar dit denken is voor de ‘moderne mens’ zo ver van zijn bed dat hij waarschijnlijk de duivel aan den lijve moet ervaren. Dat zou verschrikkelijk zijn. We hoeven maar naar het Rusland van de vorige eeuw te kijken om te begrijpen wat het is om onder atheïsten (het rijk van de duivel) te moeten leven. Zo’n 65 miljoen vermoorde christenen!

  Een site die de muziek- mode- en filmindustrie volgt is http://www.vigilantcitizen.com De jongen die deze site runt heeft zelf in de muziekindustrie gewerkt en kent die dus van binnenuit.

  7 likes
 5. Je had het nog niet over de afschuwelijke rotzooi die doorgaat voor muziek,
  Panic! At The Disco..

  3 likes
 6. Ow… ik vervloek diegene gewoon met of
  zonder symbool die mij of mijn ‘familie’ wat aandoen/aan hebben gedaan…. werkt ook goed…. Mijn leven is toch al een hel….dankzij oa de ‘onderwereld’ (overheid,Vrijmetselaars….. aliens….. ach geef ze maar een naam, maar ze gaan er allemaal aan…. Pretty Sure) Revolution over de zogenaamde Evolution van Hún.

  3 likes
 7. Wat zijn die occulte symbolen van de Illuminati dan? Hoe kan ik die herkennen?

  1 likes
 8. Buck Rogers? bestaat die echt? Vroeger wel eens op TV gezien in een TV-serie als personage, maar dat die echt bestond? Oké.

  1 likes
 9. https://www.google.nl/search?source=hp&ei=l6WwW5zcCsrEwQLc0JOIDQ&q=illuminatie&oq=illuminati&gs_l=psy-ab.1.0.0j0i131k1j0l8.1027.5852.0.8773.11.9.0.1.1.0.100.758.8j1.9.0….0…1c.1.64.psy-ab..1.10.785.0…0.E0wLyryeAt8

  Googelen Stijn!! genoeg voorbeelden. En let eens op de handjes van onze ´TV- sterren´!! Vooral wanneer ze weten wanneer die handjes in beeld zijn.

  1 likes
 10. “Wat zijn die occulte symbolen van de Illuminati dan? Hoe kan ik die herkennen? ”

  Dat is het hem nou juist, alleen mensen die geloven in occulte verenigingen en de boze muziekindustrie (of geinteresseerd zijn in) herkennen het. De “boodschap” die er zou zijn komt dan ook helemaal niet aan bij de jeugd die dit luistert. Ze vinden een liedje of clip leuk of niet, ze gaan niet denken over “FFF’ staat gelijk aan 666..

  Zelf zit ik ook in de muziekindustrie en ook bij nummers en platen van ons zal vast wel iets te verzinnen zijn wat gekoppeld zou kunnen worden aan de Illuminati. Als je maar hard genoeg zoekt en weet wat je wilt vinden, dan vindt je het wel. Symbolen gebruiken we ook genoeg, zonder boodschap overigens, maar leg dat maar eens uit 🙂

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie. Ontdek waar hij nog meer over schrijft

President Trump heeft een auteur van boeken ...