Bewustzijn

Dit is waarom de entertainmentindustrie zoveel occulte symbolen van de Illuminati gebruikt

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heeft de entertainmentindustrie een pact gesloten met de duivel of beseft zij gewoon hoe ongelooflijk winstgevend het is om occulte symbolen van onder meer de Illuminati te gebruiken als marketingstrategie?

Verwijzingen naar de Illuminati in de popmuziek gaan terug tot tenminste 1995, toen Prodigy van Mobb Deep in een remix van het nummer I Shot Ya van LL Cool J rapte:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De Illuminati wil mijn geest, ziel en lichaam. Geheime genootschappen proberen me in de gaten te houden. Maar ik blijf incognito op plekken waar ze me niet kunnen vinden.”

Boodschappen

In een interview zei de rapper dat symbolen worden gebruikt om boodschappen over te brengen.

We zijn inmiddels heel wat jaren verder en tegenwoordig zijn symbolen, afbeeldingen en goden van het occulte overal te vinden. Ze maken er geen geheim meer van, schrijft Buck Rogers voor de website Waking Times.

Zelfs Taco Bell en Denver International Airport maken grapjes over de Illuminati om je aandacht te trekken.

In onderstaande video van Panic! At The Disco wordt een kind gemarteld als onderdeel van een soort satanisch ritueel:

Aandacht

Het draait allemaal om aandacht. Aandacht is van groot belang in het informatietijdperk. Als je iemands aandacht weet te trekken, heb je invloed over hem of haar.

Net zoals McDonald’s enorme borden gebruikt om je aandacht te trekken, gebruiken marketingfirma’s van popsterren het symbool waarbij één oog wordt bedekt om je aandacht te trekken.

Op internet vind je letterlijk duizenden van dit soort afbeeldingen; op magazines, albumhoesjes, in advertenties, noem maar op.

De occulte symboliek is zo effectief als marketinginstrument omdat het de meest duistere gebieden van de psyche aanspreekt.

Gehersenspoelde seriemoordenaar

Dit zijn de diepe, duistere delen van de menselijke geest die maar geen genoeg kunnen krijgen van geweld.

Neem bijvoorbeeld de recente video Framed van Eminem, de best verkopende rapper aller tijden.

Hij dreigde zijn vrouw te vermoorden, staat bekend om zijn vrouwenhatende teksten en keurt geweld tegen vrouwen goed.

In de video Framed is hij een gehersenspoelde seriemoordenaar die mensen doodt en verminkt.

Vervangbaar

De entertainmentindustrie zit vol seksuele roofdieren en pedofielen. Hun cultuur is de cultuur die je op het scherm te zien krijgt en op de cover van tijdschriften.

Als je je aandacht op hun cultuur richt, word je ook zo. Dat is de reden waarom zoveel jonge artiesten graag opscheppen over hoeveel drugs ze gebruiken en letterlijk nergens om geven.

En als ze dan een overdosis nemen zijn er genoeg anderen om hun plek in te nemen. Popsterren zijn vervangbaar.

[Waking Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
5 jaren geleden

Ik bestudeer al circa 10 jaar de occulte symboliek en de occulte wereld en het gaat allemaal nog veel dieper dan dit. Ik durf de stelling neer te leggen dat elk product wat een zonde veroorzaakt een occulte aanduiding bij zich draagt. Hoe dit spelletje precies wordt gespeeld is mij nog steeds niet helemaal duidelijk aangezien het zo onwaarschijnlijk groot is dat het mij niet waarschijnlijk lijkt dat de ontwerpers van deze producten allemaal op de hoogte zijn van de occulte symboliek.
De illuminatie symboliek in de muziekindustrie is echt kinderspel, het is mainstreamilluminati en leidt ons af van de veel diepergaande symboliek die bij maar weinig mensen bekend is. Mooi voorbeeld: Ü is de titel van een song van justin Bieber, Ü krijg je door de alt toets in te drukken en daarna 666 in te tikken, laat alt los en je hebt je Ü. Bebe Rexha met Fuck Fake Friends. op de cover staat F.F.F = 666.
Bekijk eens de clip van Robbie Williams I love my live. Het is niets anders dan de representatie van de anti christ, 12 vrouwen(apostelen) die elk stap die hij zet opnemen en uiteindelijk houdt de blonde chick ermee op, zij is de judas. Adele met Hello, vlak voor ze begint hoor je een LUCIFER en zegt ze Hello, it is me..De esoterische boodschap van de clips is waanzinnig en wordt maar door weinigen gezien. Ciara met Dance like we’re making love is niets anders dan het verhaal van Isthar/Inana en zo zijn er nog tientallen voorbeelden. Het gaat niet om aandacht, maar om een podium voor de duivels spirit. Hoe bereik je de jeugd? Via de muziekindustrie, de film en vooral de game industrie, alle zijn vergeven met dezelfde symboliek.

pietje
pietje
5 jaren geleden

Weiger het kwaad daar kan het niet tegen !! Ik WEIGER !!!!

Eksegese
Eksegese
5 jaren geleden

Occulte symbolen hebben ontegenzeggelijk te maken met magie, zwarte magie wel te verstaan. Dat het daadwerkelijk werkt is af te meten aan het succes wat de illuminatie er al sinds duizenden jaren mee boekt. Daarom zijn ze er zo druk mee, en daarom moeten wij geloven dat het alkemaal flauwe kul is. Niets is minder waar dus!

duitinzakje
duitinzakje
5 jaren geleden

´De slimste truc van de duivel is geweest dat hij ons heeft laten geloven dat hij niet bestaat´ zei Beaudelaire al.

De rot is top down. Via de loges van de geheime genootschappen is de synagoge van satan onze wereld binnen gedrongen. Het waren de intellectuelen van de Verlichting (wiens licht?) die ons vertelden dat God niet bestaat en de Kerk een onderdrukkend instituut is dat de mens dom wil houden. Dit denken is naar beneden gesijpeld en is nu ook door de massa geaccepteerd.

Er is maar één weg terug. De Kerk zuiveren van de bedriegers, die er inderdaad volop zijn, en met Christus aan onze zijde de duivel verjagen. Maar dit denken is voor de ‘moderne mens’ zo ver van zijn bed dat hij waarschijnlijk de duivel aan den lijve moet ervaren. Dat zou verschrikkelijk zijn. We hoeven maar naar het Rusland van de vorige eeuw te kijken om te begrijpen wat het is om onder atheïsten (het rijk van de duivel) te moeten leven. Zo’n 65 miljoen vermoorde christenen!

Een site die de muziek- mode- en filmindustrie volgt is http://www.vigilantcitizen.com De jongen die deze site runt heeft zelf in de muziekindustrie gewerkt en kent die dus van binnenuit.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x