Homepagina » Chemtrails » Waarom sproeien ze in vredesnaam? (video)
Why in the World are they Spraying?

Waarom sproeien ze in vredesnaam? (video)

Overal ter wereld zien mensen dat de weerspatronen op onze planeet drastisch aan het veranderen zijn.

Ze worden zich ook in toenemende mate bewust van de vliegtuigstrepen die blijven hangen en uitwaaieren. Miljoenen accepteren inmiddels de realiteit van chemtrails en geo-engineering.

Zou het kunnen zijn dat er een verband is tussen de trails en het extreme weer? Hoewel veel belangen een rol spelen bij deze schadelijke programma’s is er nu overvloedig bewijs dat geo-engineering kan worden gebruikt om het weer te beheersen.

Macht

In deze nieuwe documentaire leer je hoe aerosolen in ons luchtruim worden gesproeid en samen met andere technologieën worden gebruikt om het weer te beïnvloeden.

De betrokken partijen stellen dat hun modellen enkel dienen voor het terugdringen van klimaatverandering, maar het zal je duidelijk worden dat een kleine groep door middel van de programma’s beschikt over een enorme hoeveelheid financiële en politieke macht, omdat bepaalde corporaties door weermanipulatie de natuurlijke systemen op aarde in handen hebben.

Dit vindt plaats ten koste van ieder levend wezen op de planeet.

Michael Murphy van TruthMediaProduction heeft deze nieuwe documentaire Why in the World are They Spraying? in HD-kwaliteit gratis ter beschikking gesteld op YouTube.

Bron: YouTube/Truthmediaproduction

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

108 reacties

 1. Vrijdag en zaterdag was het hier in breda goed raak, ongelooflijk hoe veel het was, zag hele wolken ontstaan, vieze wazige chemische wolken die een mooie blauwe lucht verpesten, wat denken ze wel niet om dat zomaar zonder overleg met de burgers te doen, egoisten die denken dat de wereld van hun is. Wie zitten erachter?

  0 likes
 2. Teken petitie!
  http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu
  Laten we actie ondernemen, iedereen kan iets doen.
  http://www.chemtrail.nl

  0 likes
 3. hier in het westen was het ook goed raak. vooral vrijdag was erg en zaterdagochtend. in de middag stopten ze met sproeien. de lucht werd onmiddelijk weer redelijk blauw. Ik meen ergens gelezen te hebben dat het sproeien van chemicalien in de lucht verboden is sinds dit jaar. Daar houdt men zich dus niet aan.het is genocide op de mensheid. veel mensen hebben er erg veel last van.

  0 likes
 4. gisteren overal patronen.. en vandaag niks????
  het weer is hetzelfde ??
  of vliegen ze niet op zondag???
  opvallend niet waar??

  0 likes
 5. [quote name=”Milan”]Vrijdag en zaterdag was het hier in breda goed raak, ongelooflijk hoe veel het was, zag hele wolken ontstaan, vieze wazige chemische wolken die een mooie blauwe lucht verpesten, wat denken ze wel niet om dat zomaar zonder overleg met de burgers te doen, egoisten die denken dat de wereld van hun is. Wie zitten erachter?[/quote]

  bill gates oa , google maar bill gates geoengeneering.

  0 likes
 6. ja waarom om ons te vergiftigen ons dom te houden om het hier een warmte koepel te maken waar door hun het water duur kunnen maken .en zekers met die weerballon .

  0 likes
 7. Wat me opviel was op 17m 45s:
  “Well… There’s a couple locations where they tend to be very interested in leaving their trails. The BIG one and surprising one for me is under areas of high preasure. Where you would expect to see the blue skies, the dry conditions. Those are prime targets for trailing.

  Couple reasons: high preasure is stable, it’s relatively still. We got the clockwise flow around it….”

  Juist nu aan het begin van een paar hete dagen begonnen we de lijnen te zien!

  0 likes
 8. Hier was het ook al 2 dagen raak, tegek! weer, smorgens streep na streep, kris kras en rond een uur of 1 Pats! helemaal dicht.

  Geen Wolk te zien op verschillende BUIENRADARS, maar wel een viese wit grijze deken boven je hangen.

  Weet je nog dat “broei kas” probleem, nou die maken ze nu zelf.
  En wie “ze” zijn maakt geen reet meer uit.

  De discussie begint vaak met wat er in die wolken zit, alsof het niet heftig genoeg is DAT DE BLAUWE LUCHT NIET MEER TE ZIEN IS.
  Daar hoor je al helemaal de pan over uit te vliegen, wat er in die wolken zit is een tweede, word eerst eens boos om het feit dat je weer gewoon kappot gemaakt word, je ziet niks meer, word er half depresief van, heb het daar! over want dat zijn FEITEN.

  Praat er eens over met je buren als je ballen heb.

  0 likes
 9. Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.

  0 likes
 10. Ook vandaag zijn ze weer bezig in Zwolle. Het valt alleen minder op omdat het behoorlijk waait daar boven. Het lijkt hier helder de lucht ( maar die zogenaamde helderheid dat is schijn )Echt helder is het namelijk niet. De mensen die ik spreek zijn moe en futloos, hebben moeite om gedachten te ordenen alsof er in een roes geleefd word ). Zo geven ze het aan. ( En dat speelt dus al ruim 6 maanden bij verschillende mensen ).

  0 likes
 11. Nagenoeg alle onweersbuien gaan langs ons heen hier in Zwolle. Dat was jaren terug een heel ander verhaal. De laatste keer was erg raar hier vorige week. Een inktzwarte lucht ( wat geflits ). Wat regen 10 minuten. Lucht blijft inktzwart ruim 2 uur. Plotseling na 10 min stopt de regen abrupt alsof op een knop wordt gedrukt. Onweer ( geflits ) stopt even abrupt waarna we vervolgens het onweer niet hebben zien verdwijnen. Geen gerommel op de achtergrond etc. (Dus kraan dicht ,lichtknop uit. Van het ene op het andere moment doodse stilte. Niets meer te horen of te zien….

  0 likes
 12. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Heb je de video ook daadwerkelijk bekeken? Or no?

  0 likes
 13. Chemtrails verziekt de lucht we inademen dit in combinatie met het ontbossen van de planeet, haarp enzovoort. Misschien het voorbereiden van een meer passende omgeving voor als straks de draco’s landen en zich hier vestigen. (Draco’s = reptiliiaans = komst van de anti-christ) Ook een mogelijk theorie want anders waarvoor zichzelf en hun eigen kinderen ook in de gevaarzone brengen?

  0 likes
 14. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Condens verwdwijnt met een paar minutjes, klein beetje water dat in de wind onzichtbaar word.
  Het word dus niet groter zoals we tegenwoordig zien.

  2012 heeft er niets mee temaken, beetje stom om het erbij te trekken Fred.

  0 likes
 15. Mensen we hebben weer 300 reacties nodig! geef je reactie! dit laat zien dat we een eenheid zijn en we allemaal met dit onderwerp bezig zijn. De druk word hoger!
  peace

  0 likes
 16. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Fred, je hebt gelijk dat je niet zomaar met alle chemtrails mee moet waaien. En ik hoop echt heel hard op de dag dat ik GEEN gelijk heb en het een kwade droom was. Maar het gebeurd echt, onderzoek het even. Het is belangrijk dat we nu met zijn allen openheid eisen hierover…
  En andere regeringen komen er gewoon openlijk voor uit.

  0 likes
 17. [quote name=”Fred”]Ik weet … verhalen te lezen.[/quote]

  Ps op koninginnen dag 30April was het een stralende lucht en de dagen er voor en de hele week erna was het as grijs en bakken met regen.
  Help mee, zelfs al weet u niet wat te geloven.
  De overheid moet hier open over zijn.
  Help: http://www.chemrail.nl

  0 likes
 18. http://www.webmaster.nl/domeinnaam-huren/chemtrails-nl/

  13 jan 2012 – Chemtrails.nl is te huur! U kunt deze domeinnaam huren voor €25,- ex btw per maand, bij verhuur wordt er een contract afgesloten met een …

  die link doet t dus niet meer….

  0 likes
 19. Wees trots als je dit oppert als onderwerp. waar het om gaat is dat je beter weet dat voel je in je donder. Maakt niet uit hoe het heet (condens maar niet van water daar vliegt dat tuig nog niet op). Gaarne allemaal kosmisch bewustzijn ontwikkelen duurt maar een paar seconden is zo gepiept. Iedereen is gewoon licht als je echt studeert weet je het doe je dat niet zal je het leren voelen. off topic: ik ben 38jr heb gisteren voor het eerst een ufo gezien. je bent arrogant als je denkt nog alleen te zijn in dit prachtige universum. Wij gaan ook zo,n ding bouwen wordt lachen hebben we ook geen “condens” meer. condens van chemie of kerosine geloof me je kind wil ze allebei niet. N – S – N – S

  0 likes
 20. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  U mag uw struisvogelhoofd ook best wel uit de grond trekken. Dat mag best.

  0 likes
 21. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Nou ik ben al helemaal gek geworden van dit weten dat chemtrails bestaan. Helemaal maar niet heus.

  0 likes
 22. [quote name=”loesievansoelusie”]www.webmaster.nl/domeinnaam-huren/chemtrails-nl/

  13 jan 2012 – Chemtrails.nl is te huur! U kunt deze domeinnaam huren voor €25,- ex btw per maand, bij verhuur wordt er een contract afgesloten met een …

  die link doet t dus niet meer….[/quote]

  Goed idee ik had een patentje klaar liggen om het wat meer te laten regenen in de Sahara en de Sahel zodat de planten daar wat beter gaan groeien. Samen met Jabob Rothschild net een heleboel fruitbomen geplant

  0 likes
 23. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Hoi Fred,

  ‘chemtrails’ heeft niets met 2012 te maken dit is al jaren bezig, bewijs bestaat ook Zo is er in het duitse parlement al over gesproken enige jaren terug en als je op onderzoek gaat zul je het bewijs ook kunnen vinden (en nee niet alleen op vage conspiracy sites)
  @aan de rest, niet in de boosheid en angst gaan zitten blijf in balans en concentreer je op het goede.

  0 likes
 24. [quote name=”loesievansoelusie”]www.webmaster.nl/domeinnaam-huren/chemtrails-nl/

  13 jan 2012 – Chemtrails.nl is te huur! U kunt deze domeinnaam huren voor €25,- ex btw per maand, bij verhuur wordt er een contract afgesloten met een …

  die link doet t dus niet meer….[/quote]

  Ongelooflijk he? Hier nog eens geld aan proberen te verdienen. Vuile smeerlappen.

  0 likes
 25. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Ik werk al ruim 30jr als GWK op Schiphol en geloof me als ik zeg; Chemtrails zijn echt en worden grotendeels uitgezet door UFO’s die een hologram projecteren van een vliegtuig! Ze worden uitgezet door de Grey’s en die komen van Aarde! Dus eerst in verdiepen voordat je commentaar geeft!

  0 likes
 26. Ik maak me al jaren zorgen over deze chemtrails.
  Als je terugkijkt hoe het weer was en hoe het nu is, dan zie je wel degelijk verschil.
  Dit is duidelijk een machtspelletje om controle te krijgen over ons klootjesvolk.
  Waarom trappen we er toch altijd in en wachten we tot het niet meer valt om te draaien??

  MAAKT NIEMAND ZICH DAN ZORGEN OVER ONZE MOOIE PLANEET DIE ZE AAN HET VERMOORDEN ZIJN VANWEGE MACHT EN GELD???

  Kom op mensen, we zijn veel talrijker en als we onze handen ineen slaan, moet er toch iets zijn, waardoor we het kunnen tegenhouden>>

  0 likes
 27. [quote name=”Adrie”]Ik maak me al jaren zorgen over deze chemtrails.
  Als je terugkijkt hoe het weer was en hoe het nu is, dan zie je wel degelijk verschil.
  Dit is duidelijk een machtspelletje om controle te krijgen over ons klootjesvolk.
  Waarom trappen we er toch altijd in en wachten we tot het niet meer valt om te draaien??

  MAAKT NIEMAND ZICH DAN ZORGEN OVER ONZE MOOIE PLANEET DIE ZE AAN HET VERMOORDEN ZIJN VANWEGE MACHT EN GELD???

  Kom op mensen, we zijn veel talrijker en als we onze handen ineen slaan, moet er toch iets zijn, waardoor we het kunnen tegenhouden>>[/quote]
  We vormen geen eenheid meer.Iedereen vind het best totdat het te laat is.

  0 likes
 28. [quote name=”Adrie”]Ik maak me al jaren zorgen over deze chemtrails.
  Als je terugkijkt hoe het weer was en hoe het nu is, dan zie je wel degelijk verschil.
  Dit is duidelijk een machtspelletje om controle te krijgen over ons klootjesvolk.
  Waarom trappen we er toch altijd in en wachten we tot het niet meer valt om te draaien??

  MAAKT NIEMAND ZICH DAN ZORGEN OVER ONZE MOOIE PLANEET DIE ZE AAN HET VERMOORDEN ZIJN VANWEGE MACHT EN GELD???

  Kom op mensen, we zijn veel talrijker en als we onze handen ineen slaan, moet er toch iets zijn, waardoor we het kunnen tegenhouden>>[/quote]
  blijkbaar maar een handjevol zoals wij. ik vind het een serieus probleem omdat het worldwide gebeurt en de gezondheid van de mensheid aantast.

  0 likes
 29. [quote name=”Harm”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Hoi Fred,

  ‘chemtrails’ heeft niets met 2012 te maken dit is al jaren bezig, bewijs bestaat ook Zo is er in het duitse parlement al over gesproken enige jaren terug en als je op onderzoek gaat zul je het bewijs ook kunnen vinden (en nee niet alleen op vage conspiracy sites)
  @aan de rest, niet in de boosheid en angst gaan zitten blijf in balans en concentreer je op het goede.[/quote]
  stop je hoofd maar in het and. ga het drinkwater maar eens analyseren. dat zil vol vergif. ik drink het niet.

  0 likes
 30. [quote name=”Ger vd Wall”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Ik werk al ruim 30jr als GWK op Schiphol en geloof me als ik zeg; Chemtrails zijn echt en worden grotendeels uitgezet door UFO’s die een hologram projecteren van een vliegtuig! Ze worden uitgezet door de Grey’s en die komen van Aarde! Dus eerst in verdiepen voordat je commentaar geeft![/quote]
  En wat willen ze daar mee bereiken???Word je daar ziek van!!of wat!! Vertel het is!

  0 likes
 31. nou vanmiddag utrecht open neer geweest.

  en strak blauw was het niet zo’n vieze witte gloed hangt er voor het blauwe.liever gezegd eronder

  maar wel smog aankondigen voor vandaag (dader kennis als je het mij vraagt)
  want dat wordt tenslotte wel
  geaccepteerd door de massa…

  en dus de troep spuiten afdoen als contrail, en dan het smog noemen, van onze auto’s natuurlijk.

  zo hou je er nog een rot gevoel aan over dat je zelf deels schuld bent.

  ZO WORDT U GENEPT MASSAAL

  0 likes
 32. A 3?dan moet je niet ? bij die laffe nederlanders zijn hoor die krijg met een stok de deur nog niet uit .en ?? da,s al jaren zo .zie jij ze al op straat als er weer wat gedaan moet worden bvb om die ziekelijke pedo,s op te bergen ! en om de huis geplaatste kindertjes weer terug bij de ouders te laten zijn ! of om iemand vrij te plijten die de waarheid over bepaalde zgn hoog geplaatste mensen achter slot te krijgen ?? nee ?? daarom krijg ze niet op straat ( TE LAF )

  0 likes
 33. [quote name=”Ger vd Wall”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Ik werk al ruim 30jr als GWK op Schiphol en geloof me als ik zeg; Chemtrails zijn echt en worden grotendeels uitgezet door UFO’s die een hologram projecteren van een vliegtuig! Ze worden uitgezet door de Grey’s en die komen van Aarde! Dus eerst in verdiepen voordat je commentaar geeft![/quote]
  dat weet ik chemtrails bestaan zeker

  0 likes
 34. Niet de vliegtuigen in het bijzonder verklaren de – meestal – condensstrepen , het is meer een gevolg van de totale verandering van onze atmosfeer denk dan eens aan de als maar dikker wordende luchtlagen voortkomend door veranderende bevuilings patronen, hierdoor allerlij moleculen die of hoger op komen vast te zitten of, de aanwezige moleculen niet als vanzelf meer naar beneden vallen maar aan andersoortige , aan elkaar vast gaan zitten . Dat is miz een werkelijke verklaring .

  Het klinkt aannemelijker dan de verdenkingen aan geheime weers-beinvloedings manieren toe te schrijven.

  Ik zou daarom willen zeggen , laten we eerst naar je eigen schulden kijken .

  0 likes
 35. Ja! Ze zijn weer begonnen. 20.10 uur recht boven mijn hoofd in Ulvenhout (Breda) Let op morgen ochtend de hele hemel weer dichtgetaped. Kan dan niemand hier iets aan doen??

  0 likes
 36. Ja! Ze zijn weer begonnen! Recht boven mijn hoofd in Ulvenhout (Breda) Gaat de hele nacht door. ‘s ochtends de hele hemel weer dichtgetaped. Kan dan niemand hier iets aan doen??

  0 likes
 37. Ach, laat ze lekker spelen met hun speeltjes. 🙂 onze lieve wereldheersertjes maken ons sterker als ooit. nietz is voor nietz. Maak je er zorgen over! Of denk: laat ze maar lekker gaan! Doe wat voor jou het best uitkomt.

  (niet meer zoveel buiten jezelf zoeken)

  0 likes
 38. luister alsjeblieft mensen , DIT IS EEN GOEIE !!!!!!! , mensen die zeggen dat het gewone contrails zijn , moetten gaan kijken , hoe die contrails zich gedragen in de lucht !! dan weet je genoeg en ga je vragen stellen , ik zeg KIJK OMHOOG MENSEN

  0 likes
 39. [quote name=”Willem”]Ja! Ze zijn weer begonnen. 20.10 uur recht boven mijn hoofd in Ulvenhout (Breda) Let op morgen ochtend de hele hemel weer dichtgetaped. Kan dan niemand hier iets aan doen??[/quote]
  awel Willem dan woonde nog niet zo ver van mijn af ik woon in vlak bij Brecht

  0 likes
 40. Het mag niet te warm worden !!!
  elke keer als het echt mooi wordt… komen ze…

  0 likes
 41. [quote name=”stephan”]luister alsjeblieft mensen , DIT IS EEN GOEIE !!!!!!! , mensen die zeggen dat het gewone contrails zijn , moetten gaan kijken , hoe die contrails zich gedragen in de lucht !! dan weet je genoeg en ga je vragen stellen , ik zeg KIJK OMHOOG MENSEN[/quote]

  Vertel me hoe ik objectief het onderscheid kan maken tussen chemtrails en contrails …
  Oftewel: hoe zie ik het verschil in gedrag van vliegtuigsporen tussen resp. condensstrepen en chemiecalien-strepen

  0 likes
 42. Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?

  0 likes
 43. Chemtrails worden gesproeid in raster vorm en blijven na uitstoot hangen Contrails lossen na minuten op. Dit word gedaan om een sluier bewolking te maken, eerst vliegen verschillende “vliegtuigen” de ene kant op over een land en dan draaien ze om en vliegen ze de andere kant op zodat een raster patroon gemaakt word. Dit is in opdracht vanMajestic-12 met mede goedkeuring van de CIA en de landen in kwestie waar het word gedaan. En waarom? Om dat met heel moi weer Niburu gespot kan worden met een rood filter van bijvoorbeeld een oude floppydisk als men naar de zon kijkt daarmee. En om publieke vragen over dat onderwerp te vermijden sproeien ze die rotzooi uit. Deze informatie komt van http://www.zetatalk.com daar word precies uitgelegt het hoe en waarom en zijn naar mijn menig de berichten daar veel beter onderbouwd dan hier op de website Niburu.
  Daarnaast bestaat Zetatalk vanaf 1995 en vrijwel alles wat daar staat is uitgekomen. En is een gigantische bron van informatie. (redactie tip?)

  0 likes
 44. [quote name=”Audrey”][quote name=”Adrie”]Ik maak me al jaren zorgen over deze chemtrails.
  Als je terugkijkt hoe het weer was en hoe het nu is, dan zie je wel degelijk verschil.
  Dit is duidelijk een machtspelletje om controle te krijgen over ons klootjesvolk.
  Waarom trappen we er toch altijd in en wachten we tot het niet meer valt om te draaien??

  MAAKT NIEMAND ZICH DAN ZORGEN OVER ONZE MOOIE PLANEET DIE ZE AAN HET VERMOORDEN ZIJN VANWEGE MACHT EN GELD???

  Kom op mensen, we zijn veel talrijker en als we onze handen ineen slaan, moet er toch iets zijn, waardoor we het kunnen tegenhouden>>[/quote]
  We vormen geen eenheid meer.Iedereen vind het best totdat het te laat is.[/quote]
  En doe jij er wat voor?? he? Hou toch op met mensen proberen tegen te houden. De waarheid zal boven water komen. Als je geen hoop hebt kun je beter meteen gaan liggen.

  0 likes
 45. Het feit dat er een geheim is komt omdat de oorsprong van het geheim een bron van duisternis is. Een duistere bron welke precies die informatie geeft aan zijn dienaren om ze hun taak te laten uitvoeren, zo zijn de ambtenaren en pers ervan overtuigd dat ze het goede/juiste dienen door te zwijgen en te ontkennen. Men dient echter een wolf in schaapskleren!!!

  0 likes
 46. [quote name=”Willem”]Ja! Ze zijn weer begonnen. 20.10 uur recht boven mijn hoofd in Ulvenhout (Breda) Let op morgen ochtend de hele hemel weer dichtgetaped. Kan dan niemand hier iets aan doen??[/quote]
  JAWEL Daar kunnen we wel wat aan doen. Help mee acties te organiseren!
  http://www.chemtrail.nl
  Ikzelf teken eigenhandig animaties over chemtrails op plekken waar mensen even stil staan, verkeersborden, glasbakken, vuilnisbakken, geldautomaten.. Iedereen kan iets doen.

  0 likes
 47. Vervolg op mijn bericht. Maar wat mensen daar van aan willen nemen en wel of niet willen geloven dat moet iedereen voor zich weten. Iedereen is vrij om te geloven en te vinden. Dat zeg ik ook op lezingen die ik geef over ufo’s en Niburu en buitenaardsen met veel info vanaf Zetatalk maar ook wat ik zelf aan ervaringen heb opgedaan met ufo’s vanaf mijn jeugd tot en met heden. Dit moet zeker geen opdringerij worden maar mensen moeten zelf de keus hebben wat ze met informatie over deze onderwerpen willen doen. Toch vind ik wel dat als je commentaar hebt op de mensen die hier achter aan zitten om het onder de aandacht te brengen, probeer je dan een beetje te verdiepen in deze zaken en zo een mening te vormen ipv meteen iets te roepen zonder dat je precies weet waar je het over hebt. Ook dit is niet negatief bedoeld of als kritiek maar hoop dat er meer over nagedacht word.

  0 likes
 48. Het sproeien zou om meerdere redenengebeuren in het kader van geo-engeneering. Hoofdzakelijk ter bescherming van de ultragevoelige electronische apparatuur tegen electro-magnetisme in de atmosfeer. Maar, ook als beschermend ‘deken’ door het groeiend gat in de ozonlaag. Dat gat is er gekomen door de eerste atoomproeven, waardoor er gigantische hoeveelheden CFK’s onze atmosfeer ingeblazen werden, en dus niet door Jan-met-de-pet en zijn spuitbusje, zoals men ons zo graag laat geloven. Dat we met de chemtrails intussen massa’s chemicaliën en zware mineralen op ons dak krijgen, wordt als een soort collateral damage beschouwd.

  0 likes
 49. Van mij mogen ze vliegtuigen die een chemtrails nalaten gewoon uit de lucht schieten, moet je kijken hoe snel het stopt dan! (wel publiekelijk aangekondigd, zodat niemand meer wil vliegen)

  Men moet er ook voor kiezen om zo min mogelijk te reizen per vliegtuig, des te minder vliegtuigen er zullen zijn die chemtrails kunnen maken.

  Waar haald de mens het vandaan om zich te bemoeien met de natuur puur uit eigen belang…voor degene die de macht (denken) te hebben dan.

  Laat de natuur met rust, het gaat miljoenen jaren goed, maar nee hoor, men moet zich er weer mee bemoeien.
  Mensen zijn egoistisch, alles moet gaan zoals zij het willen, dit geldt overigens voor veel dingen in het leven.

  Ze denken het slimste en meest ontwikkelde diersoort te zijn, maar ondertussen vernietigen ze wel de hele wereld.

  0 likes
 50. Een goede vriend van mij,plaatste een foto met een lucht die was dicht was gesmeerd met chemtrails op het forum van tros radar,hij kreeg meteen een ban,omdat dit kenbaar maakte,dat de mensen omhoog moeten kijken, waar is men bang voor,dat de waarheid aan het licht komt.
  we wensen een kraak blauwe lucht zonder troep.

  0 likes
 51. Monsanto kennen jullie waarschijnlijk ook wel toch? Die kom je ook bij veel vieze zaakjes tegen. En nu de laatste tijd gaan er oogsten verloren in Amerika. En deze gasten komen ook “toevallig” met zaden resistent tegen Aluminum. http://www.thomhartmann.com/forum/2010/05/monsanto-develops-aluminum-resistant-biotech-seeds

  0 likes
 52. [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”stephan”]luister alsjeblieft mensen , DIT IS EEN GOEIE !!!!!!! , mensen die zeggen dat het gewone contrails zijn , moetten gaan kijken , hoe die contrails zich gedragen in de lucht !! dan weet je genoeg en ga je vragen stellen , ik zeg KIJK OMHOOG MENSEN[/quote]

  Vertel me hoe ik objectief het onderscheid kan maken tussen chemtrails en contrails …
  Oftewel: hoe zie ik het verschil in gedrag van vliegtuigsporen tussen resp. condensstrepen en chemiecalien-strepen[/quote]

  Con trails versmallen en verdwijnen met een paar minutjes….
  Chemtrails trekt vocht aan en worden groter, ze slippen de blauwe lucht DICHT, en sluiten de zon uit op een prachtig PERFECT zonnige dag.

  Tis simpel man.

  0 likes
 53. [quote name=”Mischa”]Een goede vriend van mij,plaatste een foto met een lucht die was dicht was gesmeerd met chemtrails op het forum van tros radar,hij kreeg meteen een ban,omdat dit kenbaar maakte,dat de mensen omhoog moeten kijken, waar is men bang voor,dat de waarheid aan het licht komt.
  we wensen een kraak blauwe lucht zonder troep.[/quote]

  Laten we dan allemaal dat forum bestormen!!!!

  WIE DOET ERMEE!!!!?

  0 likes
 54. [quote name=”Ger vd Wall”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Ik werk al ruim 30jr als GWK op Schiphol en geloof me als ik zeg; Chemtrails zijn echt en worden grotendeels uitgezet door UFO’s die een hologram projecteren van een vliegtuig! Ze worden uitgezet door de Grey’s en die komen van Aarde! Dus eerst in verdiepen voordat je commentaar geeft![/quote]
  Leg eens uit!?

  0 likes
 55. Deze docu heb ik poosje geleden aan Dhr. R. Plasterk PvdA gestuurd, in een mail met nog wat dingen. Weken later nog eens.
  Toen kreeg ik een reactie! van hem, dat hij zelf niet gelooft dat de regering ons bewust vergiftigt, zoals “dit filmpje” zegt.
  Zou hij Dit Filmpje (van meer dan een uur) bekeken hebben? Ik vermoed van niet.
  In elk geval heeft hij als politiek dier een “eed” afgelegd. Afgelegd, dus verwijderd.
  Eerloosheid, zwijggeld en eigenbelang regeren daar blijkbaar in “Den Haag”.

  0 likes
 56. Afgelopen zaterdagochtend vroeg heb ik de vliegtuigen een tijdje staan bekijken, terwijl ze bezig waren (Breda). Ik vond het opvallend hoe vol de lucht al zat met allerlei getrokken trails.

  0 likes
 57. ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté

  0 likes
 58. [quote name=”Onderzoeker”]Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?[/quote]

  Heel ziek, maar idd What The F was dat?

  0 likes
 59. [quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  So true, maar hoe?

  0 likes
 60. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Onderzoeker”]Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?[/quote]

  Heel ziek, maar idd What The F was dat?[/quote]

  Ik heb dat stukje even bekeken en in slow motion het is of een lang werpig of rond object zo te zien is de GF aan het kijken hoe de hogerehand nog probeerd ons in hun macht te houden 😉 of ze meten wat ze aant doen zijn en elimineren de chemtrails 😉

  Namasté

  0 likes
 61. [quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Wakker worden!!

  0 likes
 62. [quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!
  Namasté[/quote]

  Voor de mensen die hier voor open staan mail mij even met je idee [email protected]

  Groetjes Robert

  0 likes
 63. [quote name=”Adrie”]Ik maak me al jaren zorgen over deze chemtrails.
  Als je terugkijkt hoe het weer was en hoe het nu is, dan zie je wel degelijk verschil.
  Dit is duidelijk een machtspelletje om controle te krijgen over ons klootjesvolk.
  Waarom trappen we er toch altijd in en wachten we tot het niet meer valt om te draaien??

  MAAKT NIEMAND ZICH DAN ZORGEN OVER ONZE MOOIE PLANEET DIE ZE AAN HET VERMOORDEN ZIJN VANWEGE MACHT EN GELD???

  Kom op mensen, we zijn veel talrijker en als we onze handen ineen slaan, moet er toch iets zijn, waardoor we het kunnen tegenhouden>>[/quote]

  onderteken de volgende petitie, help onze aarde en daarmee onszelf:
  http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu

  0 likes
 64. [quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  Goed idee Robert. Ik ben echter geen organisator maar wel een volger in dit soort dingen. Misschien dat Niburu deze functie op zich wil nemen?

  0 likes
 65. [quote name=”Monique”][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  Goed idee Robert. Ik ben echter geen organisator maar wel een volger in dit soort dingen. Misschien dat Niburu deze functie op zich wil nemen?[/quote]

  Hallo Monique Bedankt voor je reactie en tip mischien wel een idee ja. Ik zal Niburu is mailen ..mail mij ook maar even als je wilt mee doen [email protected]

  0 likes
 66. Sofia Smallstorm geeft een duidelijke presentatie op you tube echt een aanrader voor mensen die de ins en outs willen weten. Duurt een uur , neem de tijd ervoor het is geen “sensatie” filmpje.
  Volgens mij gaat het verder dan weer modificatie er zit er ook een sinistere transhunanistische agenda achter.
  Kunstmatige rodebloedcellen en vezels(morchellons) zijn ook geanalyseerd uit regenwater. Monsanto duikt ook weer op!(gepantenteerde zaden die resistent zijn jawel tegen aluminium, toevallig he?) Vergeet niet dat nanotechnologie op een schaal van een miljoenste millimeter werkt, kan je dus ook sprayen)

  The Dark Agenda of Synthetic Biology (FULL LENGTH VIDEO) you tube.

  0 likes
 67. [quote name=”Robert”][quote name=”S0M30N3″][quote name=”Onderzoeker”]Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?[/quote]

  Heel ziek, maar idd What The F was dat?[/quote]

  Ik heb dat stukje even bekeken en in slow motion het is of een lang werpig of rond object zo te zien is de GF aan het kijken hoe de hogerehand nog probeerd ons in hun macht te houden 😉 of ze meten wat ze aant doen zijn en elimineren de chemtrails 😉

  Namasté[/quote]

  Dat zijn zogenaamde Flying Rods,deze zijn supersnel en er is weinig bekend over dit fenomeen,maar ze bestaan al heel lang,op Youtube zijn er veel filmpjes te vinden hierover…zonder te merken vliegen ze je voorbij en wij denken dat het een bij was

  0 likes
 68. [quote name=”JJ”]Nagenoeg alle onweersbuien gaan langs ons heen hier in Zwolle. Dat was jaren terug een heel ander verhaal. De laatste keer was erg raar hier vorige week. Een inktzwarte lucht ( wat geflits ). Wat regen 10 minuten. Lucht blijft inktzwart ruim 2 uur. Plotseling na 10 min stopt de regen abrupt alsof op een knop wordt gedrukt. Geflits stopt even abrupt waarna we vervolgens het onweer niet hebben zien verdwijnen. Geen gerommel op de achtergrond etc. (Dus kraan dicht ,lichtknop uit. Van het ene op het andere moment doodse stilte. Niets meer te horen of te zien..[/quote]
  Jee wat leuk dat jij dat ook hebt gemerkt. Het komt hier (ergens in Achterhoek) ook niet meer aan. Heel vreemd. Als we nog onweer hebben en dat is zeer zelden, dan 1 verdwaald klapje. Ook al komt er een zwaar gebied aan. Echt aankomen doet het al meer dan een jaar niet meer. Ben al een tijd erg benieuwd hoe dat kan. En waarom het zo is. En buienradar was eerst behoorlijk betrouwbaar, nu niet meer

  0 likes
 69. [quote name=”Diago”][quote name=”Ger vd Wall”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Fred”]Ik weet het ook nier hoor maar volgens mij zijn het gewoon condens strepen wat je ziet.
  als het zo zou zijn dat een regering ons zou willen manipuleren dan is drinkwater wel de manier om dat te doen!!.
  Je moet je niet gek laten maken door elke roddel die men tegenwoordig verspreid, kijk maar eens bij google en tik 2012 in en je krijgt de meest idiote verhalen te lezen.[/quote]

  Ik werk al ruim 30jr als GWK op Schiphol en geloof me als ik zeg; Chemtrails zijn echt en worden grotendeels uitgezet door UFO’s die een hologram projecteren van een vliegtuig! Ze worden uitgezet door de Grey’s en die komen van Aarde! Dus eerst in verdiepen voordat je commentaar geeft![/quote]
  Leg eens uit!?[/quote]

  Voor foto’s van hologram planes. Kijk eens op youtube of op Twitter bij “Tutankh_Amen”.

  0 likes
 70. Alkmaar, rond 10:30. Gigantische matrix “ingevlogen”. 11:06: Elektrisch grijs weer, koudefront. Ik stel voor dat iedereen met een beetje camera foto’s maakt van de aanmaak van deze chemtrail knooppunten, en vervolgens foto’s maakt van de effecten. Naast het ondertekenen van de petitie: http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu
  zal ik vandaag een Facebook pagina aanmaken, waarop de foto’s kunnen worden neergezet. Misschien moeten we per dag gaan “mappen” om e.e.a. in kaart te brengen in Nederland (als dit al niet wordt gedaan. IS er iemand met “skillz” dienaangaande ???
  Ik heb net vanochtend de geboorte van mijn zoontje aangegeven, ik ga niet staan kijken hoe zijn toekomst wordt vergiftigd!!! FB-pagina publiceer ik vandaag…

  0 likes
 71. [quote name=”Monique”][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote] Beste allemaal, bezorgden en geïnteresseerden, ik heb net een mail met verzoek naar redactieNiburu gestuurd en ook een naar TrosRadar, wat daar uitkomt weet ik niet maar van Niburu hoop ik wel op een reactie : ) wil je bij mij ideeën achterlaten: [email protected] anders heeft Sjors ook een site: http://www.chemtrails.nl gr,Tasj

  ote]

  0 likes
 72. Chemtrails + HAARP = mind control (lees eerbiedige slaafjes).

  Eerbiedige slaafjes worden vaak boos als je aan hun veilige wereldbeeld tornt.

  0 likes
 73. [quote name=”Michael”]Chemtrails worden gesproeid in raster vorm en blijven na uitstoot hangen Contrails lossen na minuten op.Dit word gedaan om een sluier bewolking te maken, eerst vliegen verschillende “vliegtuigen” de ene kant op over een land en dan draaien ze om en vliegen ze de andere kant op zodat een raster patroon gemaakt word.Dit is in opdracht vanMajestic-12 met mede goedkeuring van de CIA en de landen in kwestie waar het word gedaan.En waarom? Om dat met heel moi weer Niburu gespot kan worden met een rood filter van bijvoorbeeld een oude floppydisk als men naar de zon kijkt daarmee.En om publieke vragen over dat onderwerp te vermijden sproeien ze die rotzooi uit.[/quote]
  Hm, dat zou kunnen verklaren waarom er gisteren-zondag niet gesproeid werd.Ik vraag me af of er soms iets te zien is, wat dan weer wel dan weer niet in de buurt van de zon is.
  Precies tijdens die chemtraildagen was de zon erg actief: http://www.tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html?m=8&d=18&y=2012

  0 likes
 74. [quote name=”Tasj”][quote name=”Monique”][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep …. wil je bij mij ideeën achterlaten: [email protected] anders heeft Sjors ook een site: http://www.chemtrails.nl gr,Tasj

  ote][/quote]
  Heej dank voor het promoten!
  Het is chemtrail.nl (zonder s)
  Ik heb hier op het forum maar een discussie aangemaakt. Het zou aardig zijn als Niburu helpt maar kunnen we dit niet gewoon zelf? En als we bezig zijn kunnen we Niburu er ondertussen ook bij betrekken om hun klanten bestand te bereiken.

  Dus op het forum discussie: “weer en kimaat > Chemtrail tegen actie’s”

  Groeten, Sjors

  0 likes
 75. ja hoor. na een dag zonder chemtrails zijn ze hier (regio Amstelveen, Aalsmeer, Schiphol) wederom flink bezig met die kruissporen. De eerst zo blauwe m,ooie luct is wederom een smurri van kruizen en als die chemicalien zich verspreiden blijft een vieze dikke grijze voor de zon ondoordringbare smurrie achter die op je longen en je keel slaat en je wordt dizzy.

  0 likes
 76. [quote name=”Capt.Picard”][quote name=”Robert”][quote name=”S0M30N3″][quote name=”Onderzoeker”]Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?[/quote]

  Heel ziek, maar idd What The F was dat?[/quote]

  Ik heb dat stukje even bekeken en in slow motion het is of een lang werpig of rond object zo te zien is de GF aan het kijken hoe de hogerehand nog probeerd ons in hun macht te houden 😉 of ze meten wat ze aant doen zijn en elimineren de chemtrails 😉

  Namasté[/quote]

  Dat zijn zogenaamde Flying Rods,deze zijn supersnel en er is weinig bekend over dit fenomeen,maar ze bestaan al heel lang,op Youtube zijn er veel filmpjes te vinden hierover…zonder te merken vliegen ze je voorbij en wij denken dat het een bij was[/quote]

  Danku, had zelf ook wel logisch kunnen nadenken lol (ben nog nie helemaal wakker, daar in tegen ben ik wel wakker en bewust van de ….. vul zelf maar in)

  0 likes
 77. [quote name=”Diago”][quote name=”Mischa”]Een goede vriend van mij,plaatste een foto met een lucht die was dicht was gesmeerd met chemtrails op het forum van tros radar,hij kreeg meteen een ban,omdat dit kenbaar maakte,dat de mensen omhoog moeten kijken, waar is men bang voor,dat de waarheid aan het licht komt.
  we wensen een kraak blauwe lucht zonder troep.[/quote]

  Laten we dan allemaal dat forum bestormen!!!!

  WIE DOET ERMEE!!!!?[/quote]

  Ik ben al begonnen, kom jij ook?? Discussie: “weer en klimaat > Chemtrails tegen actie’s”

  0 likes
 78. [quote name=”Abel”]Chemtrails + HAARP = mind control (lees eerbiedige slaafjes).

  Eerbiedige slaafjes worden vaak boos als je aan hun veilige wereldbeeld tornt.[/quote]

  Beste Abel, wat wil je hiermee bijdragen ; )

  0 likes
 79. [quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  Dat vind ik ook en ik probeer dat te realiseren op chemtrail.nl maar ik heb nu een discussie hier op het forum geopend zodat iedereen zich kan mengen en zijn verhaal/idee kwijt kan.
  Discussie: “weer en klimaat > Chemtrails tegen actie’s”
  Laten we dit gebeuren?

  0 likes
 80. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  So true, maar hoe?[/quote]
  Ik ben al begonnen, kom jij ook?? Discussie: “weer en klimaat > Chemtrails tegen actie’s”

  0 likes
 81. [quote name=”Ozzy”]Alkmaar, rond 10:30. Gigantische matrix “ingevlogen”. 11:06: Elektrisch grijs weer, koudefront. Ik stel voor dat iedereen met een beetje camera foto’s maakt van de aanmaak van deze chemtrail knooppunten, en vervolgens foto’s maakt van de effecten. Naast het ondertekenen van de petitie: http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu
  zal ik vandaag een Facebook pagina aanmaken, waarop de foto’s kunnen worden neergezet. Misschien moeten we per dag gaan “mappen” om e.e.a. in kaart te brengen in Nederland (als dit al niet wordt gedaan. IS er iemand met “skillz” dienaangaande ???
  Ik heb net vanochtend de geboorte van mijn zoontje
  aangegeven, ik ga niet staan kijken hoe zijn toekomst wordt vergiftigd!!! FB-pagina publiceer ik vandaag…[/quote]
  Hi Ozzy, allereerst gefeliciteerd met de geboorte van je zoontje, maak maar je FB account bekend als die klaar is, ik heb veel foto’s voor je 🙂 gr.Tasj

  0 likes
 82. [quote name=”Robert”][quote name=”Monique”][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote

  Goed idee Robert. Ik ben echter geen organisator maar wel een volger in dit soort dingen. Misschien dat Niburu deze functie op zich wil nemen?[/quote]

  Hallo Monique Bedankt voor je reactie en tip mischien wel een idee ja. Ik zal Niburu is mailen ..mail mij ook maar even als je wilt mee doen [email protected][/quote]

  Hi Robert, super ik zal jou ook mailen, ik heb ook de redactie v Niburu gemaild, eindelijk gaat e.e.a rollen, gr Tasj

  0 likes
 83. ik zag dat ze op de chemtrail.nl ook een adres geven om beeldmateriaal naar toe te sturen van die chemtrails bij jou in de buurt.
  Heb je iets te delen? Beeldmateriaal? Deel het hier ajb!

  [email protected]
  Mensen onder de 30 jaar hebben misschien niet de notie hoe het was, de mooie blauwe luchten. Zij zijn druk bezig met sms-en, chatten en twitteren. Mensen willen de waarheid niet zien, ze leven in ontkenning. Wie kijkt er tegenwoordig nog naar boven? Het vergt veel moed om eigen informatie te willen vinden buiten de doorsnee media om, om out-of-the-box te kunnen denken.

  0 likes
 84. De lucht is vies er hangt boven de horizon in westelijke richting een viezige bruine waas.
  Verder strepen in de lucht die maar niet oplossen. Ik woon in de omgeving van Assen
  ————————–
  Flying rods zijn motten/insecten, de camera kan echter de snelle vleugelslag niet filmpen en zo verschijnt er een gegolfde streep.
  http://www.youtube.com/watch?v=pMc5HpvIp0g
  Hier filmen ze met verschillende cameras,high speed en normaal, ze laten zien hoe en leggen het uit.

  0 likes
 85. Waarom een nieuwe site opzetten als er al een goede is, nl : http://chemtrailalert.nl/
  Waarom gaan jullie niet vragen om samenwerking,dan kan je een groter publiek krijgen al deze versplinteringen van sites werkt helaas niet.
  Het is maar een tip hoor. Ook zou ik als jullie toch doorgaan met de site de schreeuwerige teksten weghalen want het deed mij gelijk de site weer sluiten. Het werkt averechts schreeuwen en boze teksten. Mensen schrikken ervan het kan toch ook op een normale manier

  0 likes
 86. [quote name=”Sjors”][quote name=”S0M30N3″][quote name=”Robert”]ik vind dat we een groep moet maken en met zijn allen naar sbs6 of welk net werk dan ook met allemaal “bewijzen” die in middels meer dan aantoonbaar zijn en net zo lang demonstreren tot we aandacht krijgen !!!!

  Namasté[/quote]

  So true, maar hoe?[/quote]
  Ik ben al begonnen, kom jij ook?? Discussie: “weer en klimaat > Chemtrails tegen actie’s”[/quote]

  Zou wel willen maar ik zit opgesloten door m’n werk, kan daardoor niet veel doen helaas….

  0 likes
 87. Ik begrijp dat chemtrail een feit is, maar om iedere witte lijn van waterstof gecreeerd door een warme motor van een vliegtuig als een chemtrail te zien lijkt me ultiem slachtoffer denken. Waarom zouden commercieele luchtvaartmaatschappijen zich daarmee bezig houden, gevechtsvliegtuigen zouden ook aan chemtrails doen.
  Dit is een perfect voorbeeld van vrije keuze. Niemand kan hier iets aan doen maar iedereen is toegestaan om hier ongelukkig over te zijn.

  0 likes
 88. [quote name=”Maya”]ik zag dat ze op de chemtrail.nl ook een adres geven om beeldmateriaal naar toe te sturen van die chemtrails bij jou in de buurt.
  Heb je iets te delen? Beeldmateriaal? Deel het hier ajb!

  [email protected]
  Mensen onder de 30 jaar hebben misschien niet de notie hoe het was, de mooie blauwe luchten. Zij zijn druk bezig met sms-en, chatten en twitteren. Mensen willen de waarheid niet zien, ze leven in ontkenning. Wie kijkt er tegenwoordig nog naar boven? Het vergt veel moed om eigen informatie te willen vinden buiten de doorsnee media om, om out-of-the-box te kunnen denken.[/quote]

  Ben onder de 30 en zelfs ik wist al vanaf m’n geboorte dat er iets niet klopt haha Klote, maar twas egt zo… 2010 werd ik ECHT wakker geschud, dankzij wikileaks ging ik mij er meer in verdiepen. Chemtrails, Secret Societies, Bilderbergers etc… Bilderbergers moeten opgepakt worden, want zij regelen ALLES!!

  0 likes
 89. [quote name=”sara”]Waarom een nieuwe site opzetten als er al een goede is, nl : http://chemtrailalert.nl/
  r ..normale manier[/quote]

  Helemaal mee eens, ik heb meerdere malen contact proberen te krijgen met hun weken geleden. Geen reactie, dus daarom ben ik maar zelf begonnen.
  En alle mensen die hier reactie’s plaatsen zouden ook gewoon verder kunnen gaan op het forum hier.
  Vriendelijke Groeten, Sjors

  0 likes
 90. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Maya”]ik zag dat ze op de chemtrail.nl ook een adres geven om beeldmateriaal naar toe te sturen van die chemtrails bij jou in de buurt.
  Heb je iets te delen? Beeldmateriaal? Deel het hier ajb!

  Ben onder de 30 en zelfs ik wist al vanaf m’n geboorte dat er iets niet klopt haha Klote, maar twas egt zo… 2010 werd ik ECHT wakker geschud, dankzij wikileaks ging ik mij er meer in verdiepen. Chemtrails, Secret Societies, Bilderbergers etc… Bilderbergers moeten opgepakt worden, want zij regelen ALLES!![/quote]

  hartstikke goed. wie volgt.

  0 likes
 91. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Capt.Picard”][quote name=”Robert”][quote name=”S0M30N3″][quote name=”Onderzoeker”]Op 16.37 schiet er iets door het beeld. Wat is dat?[/quote]

  Heel ziek, maar idd What The F was dat?[/quote]

  Ik heb dat stukje even bekeken en in slow motion het is of een lang werpig of rond object zo te zien is de GF aan het kijken hoe de hogerehand nog probeerd ons in hun macht te houden 😉 of ze meten wat ze aant doen zijn en elimineren de chemtrails 😉

  Namasté[/quote]

  Dat zijn zogenaamde Flying Rods,deze zijn supersnel en er is weinig bekend over dit fenomeen,maar ze bestaan al heel lang,op Youtube zijn er veel filmpjes te vinden hierover…zonder te merken vliegen ze je voorbij en wij denken dat het een bij was
  ————
  Op 15:37 zelfde verhaal…

  0 likes
 92. Flying rods zijn motten/insecten , de camera kan echter de snelle vleugelslag niet filmpen en zo verschijnt er een gegolfde streep.
  http://www.youtube.com/watch?v=pMc5HpvIp0g
  Hier filmen ze met verschillende cameras,high speed en normaal, ze laten zien hoe en leggen het uit.

  0 likes
 93. Sjors k had de reageer pagina op je site al gevonden ik zal daar verder reageren.

  0 likes
 94. Ik heb vandaag in Leiden opgemerkt
  na die bombardement op afgelopen dagen
  is de wind niet zuiver, ik voel dat het weer is zeker hiervan beinvloed wordt als gevolgen van die bombardement,want voordat was het weer meer normaal dan nu.

  0 likes
 95. Shocking ChemTruthers Documentary Geo-engineering are Aerosol Crimes.

  Nederlands Ondertiteld !!!

  http://youtu.be/qtp9aLmNP38

  0 likes
 96. Nu sproeien ‘ze’ ook tegen muggen die het westnilevirus dragen. What’s next?

  Bron ->
  http://www.infowars.com/cities-counties-nationwide-begin-mass-aerial-sprayings-of-toxic-anti-west-nile-virus-pesticides/

  0 likes
 97. [quote name=”sara”]Flying rods zijn motten/insecten , de camera kan echter de snelle vleugelslag niet filmpen en zo verschijnt er een gegolfde streep.
  http://www.youtube.com/watch?v=pMc5HpvIp0g
  Hier filmen ze met verschillende cameras,high speed en normaal, ze laten zien hoe en leggen het uit.[/quote]

  Inderdaad, gewoon dus weer de camerainstellingen…

  0 likes
 98. Waarom chemtrails? Om de stralen uit de kosmos a.k.a truth vibrations (david icke) te blokkeren die ervoor zorgen dat de mensheid naar een hoger bewustzijn wordt getild?

  Cosmic Rays, Activation and Chemtrails (19th Aug 2012)
  https://www.youtube.com/watch?v=27S-K1t-EF0&feature=plcp

  0 likes
 99. dat is echt niet cool om wat ik al wist nog verder ingevreven te zien worden

  wat voor kans heb je als de regering er aan me werkt monsanto de giftige modiicated zooi verkoopt dat geen zaad produceert de handelaren zo de prijs controleert en meer gif in de atmosfeer dropt en wis is het slachtoffer van dit wij

  en wat doen we eraan ik weet het niet als je ook al leest dat nederland steeds dommer word wat kan je dan nog doen

  idd geval valt het qwa domhijd hier wel mee 🙂

  0 likes
 100. Al opgevallen dat er haast geen vlinders zijn deze zomer? En ook weinig bijen en hommels, maar dat wisten we al..
  Ra ra hoe komt dat?

  0 likes
 101. het vergiftigt de aarde! en de co2 maar wij staan er buiten maar toch voel ik me klote eronder! hoop dat het snel veranderd!! ook voor ons gewassen!

  0 likes
 102. Wij hebben nu over chemtrails dat zichtbaar is,wij kunnen nu tenminst dit in de hemel duidelijk zien,maar kan iemand mij vertellen over een chemtrails of die giftig stoffen dat onzichtbaar is?? als dit wel bestaat
  dan zou dit nog veel erger kunnen zijn
  en ben bang dat in de toekomst zou de chemtrails ontwikkeld wordt zodat mensen dit niet meer kunnen zien en dat is de ergste wat kan gebeuren.

  0 likes
 103. Niemand gaat hier iets aan doen.
  Het ligt in onze handen.
  Wie doet er mee met een demonstratie op de landingsbaan in Schiphol?
  Zoals die ene Chinees die voor die tanks ging staan…
  In ieder geval de media aandacht trekken, en op het nieuws komen, en aandacht schenken aan dit verhaal.
  Ik ben bereid hier een nachtje in de cel voor door te brengen. Wie is er geinteresseerd zijn om dit met ons te organiseren?

  0 likes
 104. Er zijn tenminste paar europese landen waar de media eraan aandacht heeft getrokken maar niet in Nederland.
  zou iemand mij vertellen waarom niet in Nederland?
  In ieder geval als de media met of zonder aandacht aantrekt,zou volgens mij vergeefs ,dit programma(chemtrails) is helaas onvermijdelijk en door zou gaan.

  0 likes
 105. De chemtrails zijn niet het enige waar ze mee bezig zijn. Er zit veel meer achter. HAARP is ook onderdeel van een plan da ze hebben. Meer daarover kun je hier vinden:
  http://endthelie.com/books-and-reading-material/haarp-exposed/

  N.a.v. de reactie van Drifter: er is een fotonenwolk of gordel waar we mee te maken hebben. De machthebbers proberen dat als gevaarlijk te bestempelen dus misschien dat dat mee speelt. Het heeft effect op ons zonnestelsel dus misschien proberen ze de mens daar van af te sluiten met die chemtrails. Piramides schijnen energie op te stralen. Het verhaal is opgezet door onbewustheid dus je moet er doorheen kijken:
  http://beforeitsnews.com/space/2012/02/redux-worlds-pyramids-beaming-energy-to-mysterious-space-cloud-1733112.html

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...