Homepagina » Mens en Dier » Bezorgde politieagenten waarschuwen Jan Paternotte: ‘Je bent medeverantwoordelijk voor de genocide die plaatsvindt’
paternotte
Foto: Jan Paternotte (Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0)

Bezorgde politieagenten waarschuwen Jan Paternotte: ‘Je bent medeverantwoordelijk voor de genocide die plaatsvindt’

Na afloop van de enorme protestmars in Amsterdam tegen het coronabeleid twitterde D66-Kamerlid Jan Paternotte: “Radicalisering. Vandaag op de Dam in een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie. Met een prinsenvlaggetje erin.” Hij zorgde met zijn tweet voor een storm van verontwaardiging.

BlueTruth, een groep (oud-)politiemedewerkers, is bezorgd en heeft Paternotte aangeschreven. “Tip van politieagenten die zich zorgen maken: doe aan waarheidsvinding!” schrijft de organisatie in een bericht aan het Kamerlid.

Denk daar maar eens over na!

“Voor politici ligt hier een plicht. Je bent namelijk als politicus medeverantwoordelijk voor de genocide die nu plaatsvindt. Wat voor toekomst wil je voor je kind? Een leven waarin een beperkte vrijheid wordt gegeven zolang je maar toegeeft aan dwang? Denk daar maar eens over na!” voegen de politieagenten toe.

“Nog een advies: ga voor de verbinding in plaats van de polarisatie te vergroten met haatzaaiende berichten. Gedraag je als een waardig volksvertegenwoordiger en doe uitspraken ten gunste van het volk, niet tegen een bepaald deel van het volk,” schrijven de politiemedewerkers.

De roep hierom wordt steeds luider

BlueTruth bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de coronacrisis maken zij zich zorgen over de huidige situatie in Nederland en hoe daarmee om te gaan als politiemens. “De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas.” De organisatie is in februari opgericht en bestaat inmiddels ook in België en Frankrijk.

BlueTruth dient als vangnet voor politieagenten die vragen hebben, vastlopen of gewoon een luisterend oor nodig hebben. “De roep hierom wordt steeds luider.”

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

De meeste Nederlandse politieke partijen zijn voor het totalitarisme want hun stemgedrag heeft dat ondubbelzinnig aangetoond. Het heeft niets maar dan ook niets met gezondheid te maken.

Maar vergeet niet: dit is al vanaf maart 2020 gaande. In maart 2021 waren er verkiezingen. De totalitaire partijen hebben bij elkaar opgeteld ruimschoots de overwinning behaald. Dus het volk wil dit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Het werd verdomme een keer tijd ook…Politie & Defemsie laten al Anderhalf jaar lang een stel compleet gestoorde doorgesnoven Dictators, Massamoordenaars, Psychopaten & Landverraders naar Hartelust me Volk uitroeien….

Rose
Rose
1 maand geleden

Verstandig van de politie, want politici zullen later ook vaccinatiedwang uitoefenen op zelfs de politie

Avax
Avax
1 maand geleden

Verblind door macht, geld en hoogmoed dat zijn de politici uit de ‘fabrieken / opleidingen’ en universiteiten waarin zij zijn gehersenspoeld.Goed dat alles nu naar buiten komt en alles steeds duidelijker wordt voor steeds meer mensen.Het is triest voor de mensen die het gif in zich hebben laten spuiten, maar het zouden juist zij ook kunnen worden en de moed moeten hebben te erkennen dat ze misleid zijn, dat naar buiten brengen en andere mensenlevens daarmee kunnen redden.

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

99
0
We lezen graag je reactie!x