Mens en Dier

Bezorgde politieagenten waarschuwen Jan Paternotte: ‘Je bent medeverantwoordelijk voor de genocide die plaatsvindt’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na afloop van de enorme protestmars in Amsterdam tegen het coronabeleid twitterde D66-Kamerlid Jan Paternotte: “Radicalisering. Vandaag op de Dam in een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie. Met een prinsenvlaggetje erin.” Hij zorgde met zijn tweet voor een storm van verontwaardiging.

BlueTruth, een groep (oud-)politiemedewerkers, is bezorgd en heeft Paternotte aangeschreven. “Tip van politieagenten die zich zorgen maken: doe aan waarheidsvinding!” schrijft de organisatie in een bericht aan het Kamerlid.

Denk daar maar eens over na!

“Voor politici ligt hier een plicht. Je bent namelijk als politicus medeverantwoordelijk voor de genocide die nu plaatsvindt. Wat voor toekomst wil je voor je kind? Een leven waarin een beperkte vrijheid wordt gegeven zolang je maar toegeeft aan dwang? Denk daar maar eens over na!” voegen de politieagenten toe.

“Nog een advies: ga voor de verbinding in plaats van de polarisatie te vergroten met haatzaaiende berichten. Gedraag je als een waardig volksvertegenwoordiger en doe uitspraken ten gunste van het volk, niet tegen een bepaald deel van het volk,” schrijven de politiemedewerkers.

De roep hierom wordt steeds luider

BlueTruth bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de coronacrisis maken zij zich zorgen over de huidige situatie in Nederland en hoe daarmee om te gaan als politiemens. “De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas.” De organisatie is in februari opgericht en bestaat inmiddels ook in België en Frankrijk.

BlueTruth dient als vangnet voor politieagenten die vragen hebben, vastlopen of gewoon een luisterend oor nodig hebben. “De roep hierom wordt steeds luider.”

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

De meeste Nederlandse politieke partijen zijn voor het totalitarisme want hun stemgedrag heeft dat ondubbelzinnig aangetoond. Het heeft niets maar dan ook niets met gezondheid te maken.

Maar vergeet niet: dit is al vanaf maart 2020 gaande. In maart 2021 waren er verkiezingen. De totalitaire partijen hebben bij elkaar opgeteld ruimschoots de overwinning behaald. Dus het volk wil dit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Het werd verdomme een keer tijd ook…Politie & Defemsie laten al Anderhalf jaar lang een stel compleet gestoorde doorgesnoven Dictators, Massamoordenaars, Psychopaten & Landverraders naar Hartelust me Volk uitroeien….

Rose
Rose
11 maanden geleden

Verstandig van de politie, want politici zullen later ook vaccinatiedwang uitoefenen op zelfs de politie

Avax
Avax
11 maanden geleden

Verblind door macht, geld en hoogmoed dat zijn de politici uit de ‘fabrieken / opleidingen’ en universiteiten waarin zij zijn gehersenspoeld.Goed dat alles nu naar buiten komt en alles steeds duidelijker wordt voor steeds meer mensen.Het is triest voor de mensen die het gif in zich hebben laten spuiten, maar het zouden juist zij ook kunnen worden en de moed moeten hebben te erkennen dat ze misleid zijn, dat naar buiten brengen en andere mensenlevens daarmee kunnen redden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x