BinnenlandCorona

Ziekenhuis- én IC-opnames ver onder signaalwaarden: ‘Grondslag voor verschrikkelijke coronapas vervalt!’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze maand publiceerde de overheid het document ‘Aanpak Najaar’, waarin drie verschillende niveaus worden uitgewerkt: waakzaam, zorgelijk en ernstig. Het niveau ‘waakzaam’ wordt bereikt op het moment dat het gemiddelde aantal IC-opnames over zeven dagen onder de 10 uitkomt en het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames onder de 40.

Het coronatoegangsbewijs wordt bij het niveau ‘waakzaam’ niet genoemd als maatregel.

“De indicatoren beoordelen we tegen de achtergrond van verschillende contextfactoren, waaronder: aantal opgenomen gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen, de immuniteitsontwikkeling in de maatschappij, de beschikbare ruimte op de IC van dat moment (bijvoorbeeld wel of geen griep), de druk op de zorgketen en de sociaal-maatschappelijke en economische situatie,” valt te lezen in het document.

Grondslag vervalt

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) schreef zondag: “We zijn op basis van de bronnen die de regering zelf gebruikt bijna bij de door henzelf vastgestelde grenswaarden waaronder de grondslag voor hun verschrikkelijke coronatoegangsbewijzen vervalt!”

In de week van 19 september bedroeg het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames 43,1 en het gemiddelde aantal IC-opnames 9,6.

“Ben dus benieuwd naar die van afgelopen week!” voegde Agema toe.

Ver onder signaalwaarden

Ook die cijfers zijn inmiddels bekend: het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames ligt nu rond 18 en het aantal IC-opnames rond 7. Agema: “Ziekenhuisopnames én IC-opnames ver onder de signaalwaarden die het kabinet hanteert voor de grondslag van de coronatoegangsbewijzen.”

Afschaffen dan maar?

4.7 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

Maar dat is niet de bedoeling… er word nu gezwegen als t graf (dat heeft een dubbele betekenis)

Steven
Steven
1 jaar geleden

Maar.. eerdaags toveren ze de cijfers wel weer OMHOOG om toch de ‘verschrikkelijke corona’ regels te kunnen rechtvaardigen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Er is Géén Enkele Wettelijke Grondslag of enige Solide Basis voor deze QR-COVID-1984-VacciNazi-Paspoorten om de Doodeenvoudige reden dat Gevaccineerden & Ongevaccineerden minstens EVEN BESMETTELIJK ZIJN… waarom mogen Gevaccineerden wel iedereen Besmetten & Ongevaccineerden Niet? We hebben volgens de Grondwet allemaal gelijke rechten in Nederland…Dus dan heb ik als Ongevaccineerde ook gewoon het Recht om iedereen in alle Vrijheid te Besmetten…

Mariposa
Mariposa
1 jaar geleden

Wat doen we eraan!!!! Hoe kunnen we deze pas stoppen?!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x