Gezondheid

Docent biologie: “Vaccins kunnen leiden tot de dood”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese leraar is op het matje geroepen nadat hij leerlingen had verteld dat vaccins kunnen leiden tot de dood.

Timothy Sullivan riep zijn leerlingen op zich niet te laten vaccineren en zei dat ze zouden kunnen sterven als het gevolg van vaccinaties.

De docent biologie erkende tijdens een hoorzitting dat hij leerlingen had gewaarschuwd voor de risico’s die worden geassocieerd met vaccinaties.

Ernstig

“Ik geef les over wetenschap,” vertelde Sullivan aan de Canadese krant The Star. “Ik wil dat mensen beide kanten van het verhaal kennen.”

“Ik schaam me ervoor dat ik als ouder, als leraar, als biologieleraar niet op de hoogte was van de bijwerkingen,” voegde hij toe. “Ik wist niet dat sommige bijwerkingen zo ernstig waren.”

“Ik hoop dat je de leerlingen laat weten dat vaccins kunnen leiden tot de dood,” zou Sullivan gezegd hebben tegen medewerkers van de kliniek van waaruit vaccins werden toegediend op de middelbare school.

Tranen
Docent biologie: "Vaccins kunnen leiden tot de dood"
Tim Sullivan (CBC)

Hij vroeg kinderen in de kliniek of ze wisten wat er in de vaccins zat en riep hen op zich niet te laten inenten.

In de les sprak hij volgens leerlingen over vaccins en waarschuwde hij ertegen.

In 2015 verliet een leerling het klaslokaal van Sullivan in tranen na het geven van een presentatie over vaccinaties.

Achterhouden

Hij stelde dat de informatie die de leerling had gegeven onjuist was en ‘dat had hem boos gemaakt’.

De leraar van de school in Ontario beschuldigde medewerkers van de kliniek bovendien van het achterhouden van informatie over vaccins.

Sullivan somde bijwerkingen op van de vaccins die op de school werden gegeven en vroeg de medewerkers of ze de leerlingen informeerden over deze gevaarlijke bijwerkingen.

[The Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Logiter
Logiter
5 jaren geleden

Greg,bewijs jij maar dat vaccinaties werken,dan staat je een leuk geldbedrag te wachten.

Mikkie
Mikkie
5 jaren geleden

Tegenwoordig zijn er zóveel kinderen niet meer “normaal”. ADHD-ADD-PDD-nos etc. In elke klas zitten er wel een paar.. Elke generatie die inentingen heeft gehad wordt zwakker. En elke generatie die groot is geworden met E-nrs haalt z’n AOW niet. Om mij heen vallen de 60-ers bij bosjes neer. Ik ben al jaren geleden overgestapt op bio voedsel en dus geen E-nrs meer.
Medicijnen van de “arts” zitten ook zo vol met stoffen die de vreselijkste bijwerkingen geven. Van hartkloppingen tot de dood tot gevolg. Ik neem ze niet meer. We worden gewoon vergiftigd door de overheid. Ik loop bij de homeopaat.

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

De gemiddelde levensverwachting stijgt in het Westen al vele decennia gestaag.

Franss
Franss
5 jaren geleden

Autogordels zijn levensgevaarlijk… als je ’s nachts met je auto op zijn kop in het water bent geraakt en zo gedesoriënteerd bent dat je de ontgrendelknop niet meer kunt vinden.

Airbags zijn levensgevaarlijk als je met je neus bovenop het stuur rijdt. Als je dan ergens op botst en de bags ontploffen in je gezicht… oeps!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x