Homepagina » Gezondheid » Docent biologie: “Vaccins kunnen leiden tot de dood”
Docent biologie: "Vaccins kunnen leiden tot de dood"

Docent biologie: “Vaccins kunnen leiden tot de dood”

Een Canadese leraar is op het matje geroepen nadat hij leerlingen had verteld dat vaccins kunnen leiden tot de dood.

Timothy Sullivan riep zijn leerlingen op zich niet te laten vaccineren en zei dat ze zouden kunnen sterven als het gevolg van vaccinaties.

De docent biologie erkende tijdens een hoorzitting dat hij leerlingen had gewaarschuwd voor de risico’s die worden geassocieerd met vaccinaties.

Ernstig

“Ik geef les over wetenschap,” vertelde Sullivan aan de Canadese krant The Star. “Ik wil dat mensen beide kanten van het verhaal kennen.”

“Ik schaam me ervoor dat ik als ouder, als leraar, als biologieleraar niet op de hoogte was van de bijwerkingen,” voegde hij toe. “Ik wist niet dat sommige bijwerkingen zo ernstig waren.”

“Ik hoop dat je de leerlingen laat weten dat vaccins kunnen leiden tot de dood,” zou Sullivan gezegd hebben tegen medewerkers van de kliniek van waaruit vaccins werden toegediend op de middelbare school.

Tranen
Docent biologie: "Vaccins kunnen leiden tot de dood"

Tim Sullivan (CBC)

Hij vroeg kinderen in de kliniek of ze wisten wat er in de vaccins zat en riep hen op zich niet te laten inenten.

In de les sprak hij volgens leerlingen over vaccins en waarschuwde hij ertegen.

In 2015 verliet een leerling het klaslokaal van Sullivan in tranen na het geven van een presentatie over vaccinaties.

Achterhouden

Hij stelde dat de informatie die de leerling had gegeven onjuist was en ‘dat had hem boos gemaakt’.

De leraar van de school in Ontario beschuldigde medewerkers van de kliniek bovendien van het achterhouden van informatie over vaccins.

Sullivan somde bijwerkingen op van de vaccins die op de school werden gegeven en vroeg de medewerkers of ze de leerlingen informeerden over deze gevaarlijke bijwerkingen.

[The Star]


Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Autogordels zijn levensgevaarlijk… als je ‘s nachts met je auto op zijn kop in het water bent geraakt en zo gedesoriënteerd bent dat je de ontgrendelknop niet meer kunt vinden.

  Airbags zijn levensgevaarlijk als je met je neus bovenop het stuur rijdt. Als je dan ergens op botst en de bags ontploffen in je gezicht… oeps!

  15 likes
  • Frans is levensgevaarlijk……
   Met zijn belachelijke reacties…
   Kom eens met bewijzen dat vaccins niet gevaarlijk zijn en dat ze wel helpen.. als je het niet eens bent met het artikel…

   3 likes
  • Er is één groot verschil : Autogordels en airbags zijn aantoonbaar veilig gebleken in botsproeven. Er is geen enkel onderzoek wat aan kan tonen dat vaccinaties ook maar iets doen, behalve bijwerkingen soms met de dood tot gevolg.

   4 likes
  • een vijfpuntsgordel is beter,en iemand die met zijn neus op het stuur rijd moeten ze het rijbewijs afnemen.
   je kunt op die manier geen spiegels kijken.

   fff

   1 likes
 2. Tegenwoordig zijn er zóveel kinderen niet meer “normaal”. ADHD-ADD-PDD-nos etc. In elke klas zitten er wel een paar.. Elke generatie die inentingen heeft gehad wordt zwakker. En elke generatie die groot is geworden met E-nrs haalt z’n AOW niet. Om mij heen vallen de 60-ers bij bosjes neer. Ik ben al jaren geleden overgestapt op bio voedsel en dus geen E-nrs meer.
  Medicijnen van de “arts” zitten ook zo vol met stoffen die de vreselijkste bijwerkingen geven. Van hartkloppingen tot de dood tot gevolg. Ik neem ze niet meer. We worden gewoon vergiftigd door de overheid. Ik loop bij de homeopaat.

  19 likes
  • Woorden zijn alles voor deze psychopaten.

   Kijk bijv. maar eens wat het Latijnse woord “medicinae” betekent in het Nederlands.
   Ik zou zeggen: Tijd voor een naamsverandering van de studie! 😉

   2 likes
   • [ Tijd voor een naamsverandering van de studie! ]
    Het heet “geneeskunde studeren”, waarom zou je die naam willen veranderen?

    11 likes
    • Omdat ze niets of niemand genezen. Alles wat ze doen is symptomen onderdrukken met behulp van chemische imitaties van natuurlijke stoffen (vanwege de patenten) die werkelijk bulken van de bijwerkingen omdat er nou eenmaal niets zo goed is als het natuurlijke origineel. Er is dus geen enkele sprake van genezing, daarom studeren ze ook geen geneeskunde maar medicijnen zoals dat heet. Ze leren de kwalen (lees symptomen) uit hun hoofd en welk middel big pharma daar tegen op de markt heeft gebracht. Niets over oorzaak en gevolg, niets over gezonde voeding en leefstijl, pillen en vaccines verkopen dat is waar het om draait, poen, poen, poen niks welzijn en gezondheid, dat is helaas de clou van het verhaal.

     5 likes
     • ” daarom studeren ze ook geen geneeskunde maar medicijnen zoals dat heet”
      Je kunt ze 100 keer vertellen dat het allang geneeskunde studeren heet, maar ze blijven hun mantra maar herhalen…

      9 likes
     • “natuurlijke stoffen” zijn natuurlijk ook chemisch. Het leven is één groot chemisch proces.

      De studie heet al vele decennia geneeskunde en niet medicijnen.
      Ik vind dat u behoorlijk denigrerend doet over artsen. Dit zijn mensen die hun leven lang blijven studeren, werkweken draaien die structureel hoger liggen dan gemiddeld, en dit alles om zich in te zetten voor de genezing van mensen die ze niet kennen.

      5 likes
     • Natuurlijke stoffen komen niet uit een laboratorium gerund door mensen met dollartekens in hun ogen. Dat is een gigantisch verschil. En als ze het geneeskunde plegen te noemen liegen ze dat het gedrukt staat want ze genezen niet, ze moffelen symptomen weg en wachten tot ze zich op een andere manier weer presenteren om daar dan weer met pillen op los te gaan. Voor genezing is heel wat meer nodig en een heel andere aanpak. Misschien kom je daar later nog wel eens achter hoe dat precies zit.

      2 likes
  • Vroeger waren kinderen niet anders, toen werden we alleen “druk” genoemd, tegenwoordig krijg je de stempel ADHD etc..

   8 likes
 3. Greg,bewijs jij maar dat vaccinaties werken,dan staat je een leuk geldbedrag te wachten.

  11 likes
 4. De gemiddelde levensverwachting stijgt in het Westen al vele decennia gestaag.

  13 likes
 5. De gemiddelde reactie hier,is van de slaaf die denkt dat zijn baasjes het goed met hem voorhebben.
  Een paar punten om aan te tonen dat dit niet zo is.
  1,ons eten heeft slechts 20% nog van de voedingswaarde ten opzichte van 100jaar terug.
  2,vaccinaties zitten vol met zwaar giftige stoffen als kwik en formaldehyde.
  3,democratie is een farcé,en niets minder dan een toneel.
  4,de griepprik zitten gedomesticeerde kankercellen in.
  5,de maximale ouderdom van mensen zal na het hoogtepunt van de 90+ers van nu,terugvallen door vervuilingen van allerlei als water,lucht,straling,radioactiviteit,vaccinaties,verkloot eten,en schadelijke invloeden(voedsel voor de geest).
  Beste brave slaafjes,de overheid is er niet voor jou.

  10 likes
  • 1) onder voedingswaarde wordt normaliter de energetische waarde verstaan. dit is uiteraard niet afgenomen de afgelopen 100 jaar.
   2) er zit geen kwik in de vaccinaties uit het rijksvaccinatie programma. Er zitten wel sporen van formaldehyde in vaccinaties. Er zit ook formaldehyde in fruit of vlees.
   3) als genoeg mensen een in een bepaalde richting gaan, zal de politiek volgen.
   4) is klinkklare onzin
   5) uw voorspelling… geen feit dus.

   ik vind het sneu dat mensen denken dat zij slaven zijn. nog treuriger als ze anderen als schaapjes of slapers afdoen. leef je eigen leven, maak je eigen keuzes. stop met de onvrede over je eigen leven op een ander af te wentelen. neem verantwoordelijkheid voor je eigen bestaan.

   13 likes
   • Hulde voor dit bericht! Eindelijk wat inspiratie

    7 likes
   • Je hebt natuurlijk gelijk maar je kan toch niet onkennen dat het moderne voedingspatroon niet echt gezond is. Teveel zout, suiker, etc. Daarnaast is er natuurlijk wel degelijk verschil in voedingswaarde tussen een biologisch gekweekt tomaatje en eentje die in een noodgang wordt opgekweekt op glaswol in een kas.

    Op het democratisch gehalte van onze democratie valt natuurlijk ook wel het één en ander af te dingen. In verkiezingstijd worden beloften gedaan die maar al te vaak gebroken worden al is dat niet altijd te voorkomen als je coalities moet sluiten om te regeren. Daarnaast heb je naturlijk het negeren van de uitkomsten van referenda (EU, Oekraïne); terwijl een referendum het toppunt is van democratie.

    Als je 100% van je salaris zou moeten inleveren dan zou iedereen het er over eens zijn dat er sprake is van slavernij. Als je loonbelasting, BTW, en andere belastingen bij elkaar optelt dan zit je al snel ver boven de 50%. Dat met dat geld goede zaken worden bekostigd is zeker waar, maar we betalen ook gedwongen mee aan oorlogen waar ik het helemaal niet mee eens ben. Dan heb je nog hun support voor private banken, die geld mogen scheppen en daar rente over mogen rekenen, die mogen gokken met dat geld, de winst in eigen zak mogen steken, maar verliezen socialiseren met hulp van diezelfde regering.

    Ik ben dan wel geen slaaf, maar echt vrij voel ik me ook niet. Een gouden kooi is ook een kooi…

    0 likes
 6. Big Pharma, de pillenboeren en vaccins-industrie, hechten veel belang aan zelfregulatie cq. vrijhandel – meer en meer vaccineren, jonger én ouder, dwingend opleggen zit ingebakken in CETA (TTIP via de achterdeur).

  De moderne vaccins worden zo ontworpen dat ze de mens chronisch ziek houden, het immuun systeem wordt overgeactiveerd.
  En het gaat de globalisten (dus) echt niet om de winst (alleen).

  1 van de vele, vele gedegen bronnen die duidelijk maken dat bagatelliseren of zelfs geheel ontkennen van de ernst en urgentie van dit geo-politieke ‘soft-killing’ feitelijk pleiten voor eugenetica is:
  “Officially launched at Davos 2017, CEPI is an innovative public-private alliance, advanced by the World Economic Forum System Initiative on Health, to outsmart epidemics by creating vaccines that can be released quickly once an outbreak occurs.
  http://cic.nyu.edu/sites/default/files/garrett_challenges_global_health.pdf

  Publiek-Private-‘Partnership’ = nieuwspraak voor socialiseren van kosten, risico’s en overige nadelen, en privatisering van winsten en voordelen.

  EXITH Schippers, Rutte, Dijsselbloem, Ploumen, Hennis, Frans v. Houten, Polman, Timmermans en Kroes waren genodigd op nazi-Davos ’17. Alsmede Monsanto en BASF, en Soros en Gates.
  Schippers subsidieert o.a. de miljardairsverengiging GAVI(o.a. Rockefeller Foundation, Gates Foundation, Noorse Regering, Big Pharma) – die van (gedwongen) vacccinatie een G8 project heeft gemaakt; in het jargon: “Global Health”.
  Dus

  1 likes
 7. Pleiadian:

  1) we moeten niet naar de voedingswaarde zien, maar vooral naar de vitaminen en mineralen in ons voedsel. Deze zijn absoluut niet meer te vergelijken met 100 jaar geleden. Ik heb oude tabellen van voedsel gezien en vergelijkingen met het huidige voedsel (gem. -50%-70% vitaminen en mineralen); ik ben werkzaam in de supplementen industrie en mensen wordt aanbevolen om extra supplementen te nemen, ook bijv. Mg e.a. omdat we dit gewoon niet meer uit ons dagelijkse portie groente en fruit kunnen halen (zelf al zouden we dit veel eten);
  2) het klopt dat er naar mijn weten geen thimerosal meer in de Nederlandse vaccins zit. Wel aluminiumhydroxide. Aluminium als element is voor gebruik in de voedingsindustrie streng verboden door haar giftigheid (de metalen hebben werking op het zenuwstelsel; aluminium wordt op de langere termijn bijv. in relatie gebracht met dementie);
  3) dat we geen democratie hebben in Nederland blijkt uit de twee referenda die we in Nederland hebben gehad; ook al zijn referendum raadgevend het lijkt me dat bij een echte democratie dat hier naar het volk geluisterd wordt. Toen de uitslag de regering niet aanstond werd er gewoon een streep doorgezet en werd zelf het referendum door D66 ter discussie gesteld; het volk was dom, stemde dom. Ongelooflijk zuur voor de mensen die zich echt in de materie hebben verdiept en hebben gestemd;
  4) heb ik me niet in verdiept; ik hoop inderdaad dat dit niet waar is;
  5) indien je naar de nieuwe definitie van de leeftijd ziet van de overheid, dan zit er een addertje onder het gras, hier komt hij:

  Nederlandse mannen en vrouwen van 65 jaar oud leven gemiddeld nog 19,7 jaar. Deze levensverwachting is in 2015 ruim vijf jaar hoger dan in 1956, het jaar waarin de Algemene Ouderdomswet (AOW) inging. Vrouwen worden nog altijd ouder dan mannen, maar het verschil is kleiner geworden. De kans van 65-jarigen om honderd te worden is in zestig jaar tijd ongeveer verzesvoudigd. Dat meldt CBS.

  Leest u hem: Indien je de 65 jaar haalt dan krijg je er nog 19.7 jaar bij. Deze definitie was echter in de 80”er jaren anders; toen was er nog sprake van de gemiddelde leeftijd. Nu is er sprake van de jaren die je krijgt als je de 65 haalt. Lieve mensen…heel veel mensen halen niet eens de 65 meer; er gaan zo veel jonge mensen eerder dood aan ALS, kanker, etc.. Mijn man en ik hebben al eens gedacht om op basis van de WOB de leeftijdgegevens op te vragen van de provincie Friesland, zodat we de gemiddelde leeftijd van Friesland uit kunnen rekenen, ook van jonge mensen die sterven, want we worden besodemieterd op dit moment (de pensioenleeftijd vliegt omhoog terwijl we helemaal niet GEMIDDELD ouder worden). We hebben op dit moment een grote groep gepensioneerde uit de geboortegolf (nog uit de jaren 20), maar als ik naar mijn basisschoolklas, van 23 kinderen zie en wij hadden ouders die nu tussen de 70 en 80 zouden zijn geweest; die zijn er bijna ALLEMAAL NIET MEER. Gemiddeld zijn ze niet ouder dat 65-70 geworden (er leven van de 46 ouders nog 8). De grootouders, ook mijn grootouders, zijn veel ouder geworden, nl. beide 88 jaar. Ik had het hier recent ook nog over met klasgenoten, die het met me eens waren.

  Ook in de USA is dit verschijnsel bekend; de middeninkomens en hun leeftijd gaat snel achteruit, door stress, slecht voedsel, armoede, overgewicht, werken tot je er bij neervalt, etc…. De laagstbetaalden / armoedigen halen op dit moment niet eens meer de leeftijd van 70 jaar (gemiddelde leeftijd van laagbetaalde USA man 64 jaar).
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/11/levensverwachting-amerikaan-daalt-5748829-a1536103
  In dit stukje van NRC is ook sprake van dat de gemiddelde leeftijd daalt in de USA.

  Let op: hier is sprake van de leeftijd als je de 65 hebt gehaald, dus niet de gemiddelde leeftijd!

  Ik zou zeggen; met z’n allen inzage eisen in de echte ouderdomscijfers, want de overheid, verzekeraars en pensioenfondsen willen alleen maar de pensioenleeftijd verhogen; zij hebben er alleen maar belang bij om ons zand in de ogen te strooien.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ceta

CETA holt onze democratie uit. Kijken: In 1,5 uur sloopt Baudet dit verdrag vakkundig

Woensdag debatteerde de Tweede Kamer de hele ...

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.