Het Complot

Waarvoor dient dit gigantische antennesysteem in China?

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eenieder die wel eens een mobiele telefoon uit elkaar heeft gehaald weet hoe de vreemd gevormde antenne eruitziet die communicatie tussen de telefoon en de zendmast mogelijk maakt.

Deze speciale omvormers worden ontworpen met behulp van computers. Radioamateurs die gebruik maken van een HAM-radio experimenteerden in het verleden volop met antennes.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Fractale antennesystemen zoals HAARP worden vandaag de dag gebruikt om te communiceren of om de ionosfeer op te warmen. Zij die bekend zijn met HAARP denken aan antenneboerderijen ter grootte van een voetbalveld met honderden torens en aluminium dipolen. Dat behoort tot het verleden.

Bandensporen

Op de foto is een gigantisch en ingewikkeld bouwwerk te zien. De kleine rechthoekige objecten zijn vrachtwagens. De verlichte constructies in de vorm van een ‘8’ zijn des te raadselachtiger. Soms leiden er sporen van vrachtwagens naartoe.

In eerste instantie werd gedacht dat het gaat om een landingsbaan. Enkele getrainde piloten die de foto’s onder ogen kregen zagen echter geen landingslichten, geen bandensporen van vliegtuigen en de landingsbaan is bovendien veel te klein en bevat te veel obstakels, zoals bijvoorbeeld het schotelvormige object boven het midden.

antenne23742899788925

Ondergronds

De ‘armen’ van het bouwwerk bevatten vreemde symmetrische figuren. Het lijken ontwerpen van een nieuw soort antenne te zijn. Uit het omliggende gebied blijkt niet hoe het complex van elektriciteit wordt voorzien, maar gedacht wordt dat de stroomvoorziening zich ondergronds bevindt. Het meest nabijgelegen dorp is Jiefang (bevrijding) Kan’erjing (grotten).

Het idee dat hier een superantenne is te zien die op de ionosfeer wordt gericht is niet vergezocht. In China zijn veel vreemde bouwwerken te bewonderen met Google Earth. Er zijn enorme moderne steden te vinden; leeg, verlaten en ver verwijderd van de moderne beschaving. Ook liggen er windmolenparken met een omvang van duizenden vierkante kilometers. Tot slot zijn er nog de vreemde Area 51-achtige plaatsen waar Niburu afgelopen november over berichtte. Coördinaten op Google Earth: N 43 04 51.75, E 92 48 26.85

Bron en meer foto’s: Viewzone.com

Gerelateerd: Waarom bouwt China gigantische structuren midden in de woestijn?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x