Buitenland

Grote hoeveelheden wapens van NAVO-makelij aangetroffen in IS-bolwerk. Dit is wat ze hebben gevonden

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Syrische soldaten hebben in de stad Mayadin in Deir ez-Zor grote hoeveelheden Israëlische wapens en wapens van NAVO-makelij gevonden. De stad is pas geleden heroverd op terroristen van Islamitische Staat.

Het gaat om diverse soorten zware en lichte wapens die afkomstig zijn uit Israël, Europese landen en NAVO-lidstaten, zo liet het Syrische persbureau SANA weten.

Een Syrische commandant zei dat men ook mortieren, veldartillerie en een door de NAVO gemaakt 155mm kanon met een bereik van 40 kilometer heeft ontdekt.

Chaos

Het is niet de eerste keer dat de Syrische regeringstroepen zulke ontdekkingen doen in voormalige bolwerken van IS.

Enkele dagen geleden werden een Israëlisch kanon en grote hoeveelheden wapens buitgemaakt op IS-terroristen in Jib al-Jarrah in het oosten van Homs.

De Syrische overheid heeft herhaaldelijk gezegd dat het Israëlische regime en westerse landen de terreurorganisaties steunen om chaos in het land te creëren.

Projectiel

Donderdag schoten Israëlische tanks vanuit de bezette Golanhoogten richting het Syrische gebied.

Premier Benjamin Netanyahu zei dat de aanval een reactie was op een ‘projectiel’ dat eerder op de dag vanuit Syrië was afgevuurd.

Trainingskamp

Maandag schonden Israëlische gevechtstoestellen het Syrische luchtruim bij de grens met Libanon. Syrische troepen openden daarop het vuur op de vliegtuigen en raakten er één van.

Op de Israëlische tv waren onlangs beelden te zien van een trainingskamp van terreurgroep IS pal naast de grens tussen Syrië en Israël.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Het is niet voor niets dat de door de Amerikanen (satan) geleide coalitie / moordenaars bende alles inclusief burgers / vrouwen / kinderen en alles dat leeft probeert uit te roeien. In de hoop dat in de puinhopen hun eigen moordenaarstuig niet gevonden wordt ! En Nederland doet daar vrolijk aan mee !

Niveautje
Niveautje
4 jaren geleden

Daarom valt IS ISRAËL niet aan zeker nou snap ik het..

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

En hoeveel russische wapens zaten erbij?

Azrael
Azrael
4 jaren geleden

Is al heel lang bekend hoor. Wat ze hierbij niet vermelden is dat we dit al jaren doen, alleen is de munitie die we leveren vervuild en zijn de wapens dusdanig geconstrueerd dat ze ontploffen in je handen als je ze gebruikt. Is tijdens de tweede wereldoorlog een zeer effectief middel gebleken om de vijand grote schade toe te brengen zonder zelf te hoeven vechten, gewoon een zakelijke beslissing en het heeft enorm bijgedragen aan het zover terugdringen van IS. Niets mis mee dus!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x