Homepagina » Bewustzijn » Ik wist dat we allemaal voor eeuwig leven. Deze mensen vertellen over hun bijna-doodervaring
Ik wist dat we allemaal voor eeuwig leven. Deze mensen vertellen over hun bijna-doodervaring

Ik wist dat we allemaal voor eeuwig leven. Deze mensen vertellen over hun bijna-doodervaring

De Near Death Experience Research Foundation verzamelt verhalen van mensen die op het randje van de dood hebben gebalanceerd. Enkelen van hen vertellen over hun bijna-doodervaring.

De Belg Joue L. overleed bijna tijdens een astma-aanval. “Er waren silhouetten, verschijningen die me aankeken, maar geen precieze of bekende gezichten, gewoon vage silhouetten,” zei hij.

Ook zei een stem dat het nog te vroeg was en dat het zijn tijd nog niet was. Joue voelde naar eigen zeggen geen vijandigheid.

Voor eeuwig

Helen S. voelde een uitzonderlijke liefde die haar omringde. “Ik was één met de grassprietjes en de stenen in de weg,” zei ze. “Die hemelse liefde zat in alles en in mij.”

Ze voegde toe dat er in deze staat van vrede geen goed of fout was, geen goed of slecht en dat angst niet bestond. “Ik wist dat we allemaal voor eeuwig leven,” zei ze.

Eddie zag na te zijn geëlektrocuteerd een engel en zijn grootste idolen. “Ik voelde een zucht van wind boven me,” zei hij. “Ik zag een schitterend blauwwit licht.”

Intense vrede

“Het leek op een cirkel die alsmaar bleef groeien,” vervolgde hij. “Plots opende de cirkel zich en zag ik mijn muzikale idolen staan: Leo Fender en Les Paul. Ik voelde een intense vrede.”

Yvonne N. stierf bijna toen ze aan een hersentumor werd geopereerd. Ze zat op iets wat leek op een enorme vleugel. “Het mooiste wat ik ooit heb gezien,” zei ze.

Ze vertelde verder dat de helderheid zo intens was dat die verblindend had moeten zijn, maar toch deed het geen pijn aan haar ogen.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  De bron van onvoorwaardelijke liefde.

  7 likes
  • Nietons schreef:

   Er bestaat geen onvoorwaardelijke liefde, zelfs niet bij de beschreven goden die altijd iets van je terug willen zoals totale gehoorzaamheid en onderwerping, want anders….
   Zover bekeken is onvoorwaardelijke liefde natuurlijke strategie/overlevingsmechanisme…

   2 likes
 • wolfje schreef:

  geen zin in? jammer, je moet tóch

  3 likes
 • wolfje schreef:

  gewoon als het licht -klik- uit. hoeveel mensen zouden daar niet voor willen opteren? en laat die gelukzaligheid maar zitten

  2 likes
 • Jaya schreef:

  Teleporteren in de eeuwigheid is ook een optie.

  2 likes
 • Nietons schreef:

  Het is wederom duidelijk dat men in deze “staat” gaat zien wat men verwacht of wilt zien. Gelovige achtergrond? Dan zullen de engeltjes of zelfs jezus je komen begroeten. De muzikant/muziekliefhebber? Die ziet dan weer gitaarbouwers Leo Fender en Les Paul die overigens geen muziekhelden waren… En dan dit jongetje met een fixatie op grote spierballen krijgt dit te zien…
  https://www.youtube.com/watch?v=cjd8E1rD3m4

  1 likes
 • x

  Check Also

  rauwe melk

  Hoe rauwe melk beschermt tegen astma en voedselallergieën (en bewerkte melk uit de supermarkt juist allergieën uitlokt)

  Suzanne Abbring heeft tijdens haar promotieonderzoek aan ...

  Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Catja de Rijk is al 15 jaar ...

  >