Gezondheid

Wat doet kwik met ons lichaam, bewustzijn, onze planeet en multidimensionale perceptie?

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kwik vinden we vandaag de dag terug in auto’s, ons huis, voedsel, het medicijnkastje, zelfs in onze mond. Door de zeer trage werking van zware metalen wordt kwik nauwelijks genoemd als oorzaak van veel problemen.

In 2009 werd door Amerikaanse fabrieken in totaal 60.934 kilogram kwik in de atmosfeer gepompt, zo blijkt uit een nieuw rapport van Environment America.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit diverse studies blijkt dat kwik zich ophoopt in de hersenen van dieren nadat ze zijn ingeënt. Kwikvergiftiging veroorzaakt onder meer mentale retardatie, autisme, hart- en vaatziekten, diabetes, beroertes, hyperactiviteit, dyslexie, erythroedema, het syndroom van Asperger, PDD-NOS en ADD.

Pijnappelklier

Kwik beschadigt de pijnappelklier, het centraal zenuwstelsel, het endocrien systeem, de nieren en andere organen. Kwik komt voor in drie verbindingen: methylkwik, elementair kwik en overige kwikverbindingen.

De pijnappelklier verbindt de fysieke wereld die we om ons heen kennen met de spirituele wereld. Het orgaan wordt gezien als het belangrijkste deel van ons lichaam om toegang te krijgen tot onze bovennatuurlijke krachten. De pijnappelklier is de belangrijkste bron van etherische energie.

De pijnappelklier wordt geassocieerd met de zesde chakra. Het ontwaken van de pijnappelklier leidt tot een verruimd bewustzijn. De oude Grieken geloofden dat dit orgaan de verbinding vormde met het rijk der gedachten. De Franse filosoof, wiskundige, wetenschapper en schrijver Descartes noemde het ook wel de zetel van de ziel. Gedurende meditatie scheidt de pijnappelklier melatonine af.

Het schoonmaken van deze klier is handig voor mensen die hun multidimensionale perceptie willen ontwikkelen. Indien volledig operationeel maakt de pijnappelklier haar eigen DMT aan. Een ontwaakte pijnappelklier stelt je in staat bewust astraal te reizen, andere dimensies te verkennen, de toekomst te voorspellen en communicatie te ontvangen van liefdevolle hogerdimensionale wezens.

Kwik is zeer slecht voor de pijnappelklier. Het is gif. Amalgaamvullingen zijn schadelijk voor de pijnappelklier. Alle vaccins bevatten kwik. Thimerosal, een conserveermiddel in vaccins, is een ander woord voor methylkwik en zeer lastig uit het brein te verwijderen.

Kwik kan uit het lichaam worden verwijderd door chlorella, tarwegras en spirulina te consumeren. Daarnaast helpt koriander om kwik te verwijderen uit hersenweefsel.

Snelle feiten

Kwik is het meest giftige niet-radioactieve element op Aarde. Een zilverkleurige amalgaamvulling bestaat voor 52 procent uit kwik. Amalgaamvullingen wegen gemiddeld één gram en bevatten een halve gram kwik. De gemiddelde volwassene draagt 10 amalgaamvullingen. Een halve gram kwik in een meer van vier hectare in omvang wordt gezien als gevaarlijk.

Symptomen van metaalvergiftiging: slapeloosheid, nervositeit, duizeligheid, angstgevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, irritatie, slaperigheid, gewichtsverlies, rillingen, paraethesia, hallucinaties, hoofdpijn, vermoeidheid en emotionele stress.

Kwik zit in: pesticiden, kunstmest, amalgaamvullingen, drinkwater, uitlaatgassen, vilt, pijpleidingen, gebleekt meel, verwerkt voedsel, wasverzachter, talkpoeder, thimerosal (vaccins), verfoplosmiddelen, vermiljoen, laxeermiddelen, vloerwas, houtconserveermiddelen, lijm, batterijen, airco filters, vissen, TL-lampen en eko-gloeilampen.

Thimerosal en autisme

Thimerosal werd in de twintiger jaren geïntroduceerd door de grote farmaceut Eli Lilly and Company. Thimerosal bevat 49,6 procent kwik en wordt in het lichaam afgebroken tot ethylkwik en thiosalicylaat.

Het toenemende gebruik van dit conserveermiddel in vaccins loopt parallel aan het toenemende aantal gevallen van autisme.

Spoorelementen

Spoorelementen ondersteunen het immuunsysteem. Mineralen absorberen giftige substanties in het spijsverteringskanaal en hebben tegelijkertijd een genezende en verzachtende werking. Mineralen gaan iedere levende cel binnen en beïnvloeden de processen van oxidatie, groei en voortplanting.

Het is van belang de concentratie spoorelementen in het lichaam op peil te houden om te zorgen voor een optimale vruchtbaarheid, ontwikkeling, groei, gezondheid en levensverwachting.

Bron: Thewatchers.adorraeli.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x