Mens en Dier

Neem een kijkje in de bovenmenselijke wereld van The Iceman

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als men in Nederland aan ‘The Iceman’ denkt, dan denkt men snel aan Wim Hof. De man die de medische en wetenschappelijke wereld deed verbazen en een aantal wereldrecords verbrak voor onder andere onder ijs zwemmen.

Wim Hof bood Matt Shea en Daisy-May Hudson aan om te leren hoe zij een ijskoude berg kunnen beklimmen in een korte broek voor het maken van een documentaire. De documentairemakers maken kennis met Wim Hof en leren onder andere wat de kracht is van de geest en ademhalingstechnieken. Ook de medische en wetenschappelijke kant van het verhaal wordt belicht.

Mediabedrijf VICE maakte de documentaire: Inside the Superhuman World of the Iceman.

[Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joke1
joke1
7 jaren geleden

ik heb gehoort dat hij nu in een woestijn is en daar niet drinkt. Of dat waar is???

jeetje
jeetje
7 jaren geleden

sommige mensen zijn een beetje massochitisch

Wildebeest
Wildebeest
7 jaren geleden

Dit is geen bovenmenselijk iets. De training voor dit soort zaken bevat uit 3 elementen.
1) en daar begin je mee KENNIS. Wat is het element wat je wilt trotseren (in dit geval kou), hoe reageert je lichaam op en wat moet je zelf doen. M.a.w. weten wat er gebeurd.
2) Meditatie en visualisatie. Je kunt in dit geval de temperatuur een paar graden hoger denken dat het is en dat het helemaal niet zo koud is. Hiermee hou je je geest helder en sla je niet dicht. Je maakt je geest vertrouwt met de omgeving.
3) Oefening, gewenning en harding. Gewoon trainen en iedere keer net ietsje meer en goed naar je eigen lichaam luisteren en zorgen dat er mensen met kennis van handelen bij zijn.

Verder: De drive om iets te doen. Je moet graag iets willen om het te realiseren, anders ga je heel die training en voorbereidingen niet doen.

Besef wel dat je je lichaam in een overlevingsstaat duwt. Hierbij maakt je lichaam omdat je geest rustig blijft stoffen aan, die de pijn vermindert en je helder maakt. Deze stoffen adrenaline en endorfines kunnen ook verslavend zijn.

Jan van Ling
Jan van Ling
7 jaren geleden

Wim is (buiten)gewoon, een kanjer.

Gegroet Wim,
Jan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x