Buitenland

Wat gaat Nederland nu weer naar Oekraïne sturen: ‘Ze zijn stapelgek’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Het ministerie van Defensie gaat maar liefst 14 Leopard-tanks naar Oekraïne sturen. “Ze zijn stapelgek,” zegt journalist Joost Niemoller. Hij wijst erop dat er al in no time tientallen werden uitgeschakeld. “De Russen maken er gehakt van!”

Niemoller stelt op basis van fotobewijzen en na aftrek van dubbelopnames dat er bij het Oekraïense tegenoffensief tot nu toe minstens 29 Leopards zijn vernietigd met goedkope Russische drones, doorsnee mijnen en nog geen enkele keer door een confrontatie met een Russische tank.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat schrijft het ministerie van Ollongren? “Met de Leopard 2A4-gevechtstank kan Oekraïne overwicht krijgen op het gevechtsveld. De grote vuurkracht, goede bescherming en snelheid van deze gevechtstank maakt dat mogelijk.”

Door de plee spoelen

En verder: “Nederland en Denemarken delen samen de kosten voor de aankoop van de Leopard 2A4’s. Het gaat om ongeveer 165 miljoen euro.”

Niemoller: “Die 165 miljoen (en het zal vast meer worden, want het wordt altijd meer) kun je dus beter direct door de plee spoelen!”

“Die arme donders die in dat ding zitten, zien hun Russische tegenstanders niet eens aankomen. De gevechtshelikopter Ka-58 kan van achter de eigen linies deze doodskisten uitschakelen. Wat een waanzin!” voegt neuroloog Jan Bonte toe.

Steeds meer Nederlanders in de problemen

Ondertussen schrijft het Armoedefonds in een persbericht dat steeds meer mensen financieel in de problemen komen door de prijsstijgingen.

Uit onderzoek blijkt dat 64 procent van de lokale hulporganisaties een stijging ziet in het aantal hulpvragen dat zij ontvangen sinds het afgelopen halfjaar. Steeds meer mensen kunnen de boodschappen of energierekening niet meer betalen.


4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Stapelgek!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Wie zijn handeteking zit op dit Leopard-tanks SHIT..De crimineel gelijk OPPAKKEN…

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

De waanzin regeert in Nederland, dat is nu toch wel duidelijk. Net op Blckbx.nl een docu gezien over Zelensky en hun mede criminelen de UK en de VS het is niet te geloven wat een schorem. En Olenkreng (D66) moet maar zo snel mogelijk voor een tribunaal, met de rest van die landverraders die de regering vormen.

johan den haag
johan den haag
8 maanden geleden

De grote vraag rijst : ( voor vele allang geen vraag meer)
“is West Europa wel van de Nazi’s bevrijd in 1945? ” of heeft US het stokje gewoon overgenomen en komt nu het lelijke gezicht naar voren, nu ze niet meer de enige macht in de wereld zijn.

Ik denk dat iedereen die een beetje nadenken kan, het antwoord wel weet.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x