CoronaBuitenland

Ex-huisarts deelt ‘onthutsend nieuws’ over gevaren coronaprik

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Uit vrijgegeven documenten blijkt dat Pfizer al vroeg op de hoogte was van een misselijkmakend bijwerkingenniveau. Vele daarvan waren zeer ernstig en zouden in vroeger tijden, vóór de coronaschijnpandemie, de injecties onmiddellijk hebben geïnvalideerd, schrijft oud-huisarts Peter Pilon in het blad Gezond Verstand.

Uit één van de documenten, gedateerd 19 augustus 2022, blijkt dat het bedrijf toen al met 508.351 individuele casusrapporten van bijwerkingen bij 1.597.673 gevallen, de kolossale omvang van coronaprikschade had waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit alles kan niet anders dan tot de conclusie leiden dat de coronaprik een wijdverspreide en plotselinge gezondheidscrisis heeft veroorzaakt, benadrukt Pilon.

Zeer verontrustend

Een nog recenter document dat door het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) is vrijgegeven, een appendix van het Pfizer-document gedateerd 21 juni 2022, is nog schokkender, omdat het de 1,6 miljoen bijwerkingen die door Pfizer zijn waargenomen uitsplitst per categorie en subcategorie van aandoeningen en schadeletsels, vervolgt de oud-huisarts.

Zeer verontrustend zijn volgens hem de meer dan 178.000 gevallen van voortplantings- of borstaandoeningen, waaronder aandoeningen die men niet zou verwachten, zoals 506 gevallen van erectiestoornissen bij mannen.

Crimineel

Eén van de meest schokkende aspecten ervan zijn de honderden zeer zeldzame neurologische aandoeningen, zegt hij.

“Dit is een realiteit die overduidelijk weerspiegelt wat er zo systematisch mis is met de injecties; een realiteit waarvan de onthulling uiterst onwelkom moet zijn voor zowel de fabrikanten als de overheden die het hebben toegestaan,” schrijft Pilon, die stelt dat de Pfizer-injectie niet anders dan als crimineel mag worden bestempeld.


4.8 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
9 maanden geleden

Maar vooral de critici van die gifspuiten ridiculiseren demoniseren, censureren en vervolgen. Liever dan toe te moeten geven, dat je je wel op een heel opzichtige manier in de maling heb laten nemen. Waarom staat het malieveld nu niet vol met gevaxxten, hebben ze het nou nog steeds niet door?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

De hele regering Den HAAG heeft mee gewerkt aan de GENOCIDE AGENDA …EN DE BURGERMEESTERS OOK !! “DE SCHIP GAAT ZINKEN””.. Vluchten kan NIET MEER!!

M M
M M
9 maanden geleden

Het is goed dat het benadrukt blijft worden omdat Kuipers verwacht 4 miljoen mensen te kunnen inspuiten met dit biowapen. Met deze artikelen kunnen newbies snel geïnformeerd worden. Inmiddels in Florida in 8 counties een ban op de biowapens en het woord biowapen komt eindelijk door in de lokale kranten. Het begin is er tesamen met wat er binnen de EU naar voren komt. Het is niet meer te stoppen.

Marcel
Marcel
9 maanden geleden

‘(…) een realiteit waarvan de onthulling uiterst onwelkom moet zijn voor zowel de fabrikanten als de overheden die het hebben toegestaan,’

Wat dacht je van de geprikten? Als die achter de waarheid komen, stort hun wereld in. Kan me ergens wel voorstellen dat die de kop in het zand (zouden) steken.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x