BuitenlandCorona

640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een persconferentie voor het Capitol Hill in Washington D.C. Zij zetten grote vraagtekens bij de huidige coronamaatregelen. Ook doorprikten ze mythes rond het coronavirus. De artsen maken zich ernstig zorgen om ‘de desinformatiecampagne die de media voeren’.

Op hun website schrijven ze: “Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, zal dat het einde van de democratie betekenen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kort na hun presentatie en nadat de beelden al meer dan 17 miljoen keer waren bekeken, werd de video van de persconferentie verwijderd van Facebook en YouTube.

Eén van de artsen zei: “We willen onze gezinnen en onze burgers beschermen. Dit is heel simpel. Als je een kijkje achter de schermen neemt, dan kom je tot de ontdekking dat het medische verhaal rond Covid-19 oplichterij is. Het is nep. We moeten ons afvragen wie hiervan profiteren en wie de macht heeft om zoiets op te zetten. Het draait om jullie. De burgers, de economie. Het draait om de economie.”

Meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen

Ook in Europa komen artsen in opstand. The Gateway Pundit verwijst naar enkele tweets die Ivor Cummins heeft geplaatst over Europese artsen. Hij zegt dat een organisatie van meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen onderzoekt waarom er sprake is van een overreactie op het coronavirus, die onze samenleving schade toebrengt.

Hij linkt naar een filmpje waarin de leider van de groep, arts Heiko Schöning, uitlegt dat hij dit doet voor zijn kinderen. De artsen hebben een website waar ze berichten delen over de reacties op Covid-19. De Nederlandse versie vind je hier.


Bij de organisatie van Schöning hebben zich inmiddels ook Spaanse en Hongaarse artsen aangesloten. Eén van hen is Natalia Prego Cancelo uit Spanje. Zij zette Médicos por la Verdad (Artsen voor de waarheid) op, een beweging die niet alleen in Spanje actief is, maar ook afdelingen heeft in Argentinië, Mexico, Guatemala, Ecuador, Bolivia, Paraguay en Uruguay.

“We moeten wakker worden uit deze nachtmerrie. Laat ons vechten voor de waarheid. Laat ons vechten om geen angst meer te hebben en laat ons vechten voor een goede gezondheid voor iedereen,” zei ze.

Schöning doet wat het parlement nalaat: hij heeft een buitenparlementair onderzoek ingesteld naar de ‘onderdrukkende coronamaatregelen’.

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thom
Thom
3 jaren geleden

De reguliere media zijn de echte fake news verspreiders.
Deze schoften moeten echt heel snel opzouten !!!!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Als deze zwendel voorbij is dan dient een ieder die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, vooral de reguliere media, zich te verantwoorden voor de rechter en bij veroordeling wat mij betreft een jaar of 10 in quarantaine te worden geplaatst.

Harry
Harry
3 jaren geleden

Gaan zij ons verlossen van de politiek en hun slang, de MSM de zaaiers van angst en verderf ?

Johan
Johan
3 jaren geleden

Laat Europa een worden als het om de waarheid gaat. Nederlandse artsen sluit jullie aan! Doe het voor ons.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x