Homepagina » Buitenland » 640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’
artsen
Foto: YouTube/Ärzte für Aufklärung

640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een persconferentie voor het Capitol Hill in Washington D.C. Zij zetten grote vraagtekens bij de huidige coronamaatregelen. Ook doorprikten ze mythes rond het coronavirus. De artsen maken zich ernstig zorgen om ‘de desinformatiecampagne die de media voeren’.

Op hun website schrijven ze: “Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, zal dat het einde van de democratie betekenen.”

Kort na hun presentatie en nadat de beelden al meer dan 17 miljoen keer waren bekeken, werd de video van de persconferentie verwijderd van Facebook en YouTube.

Eén van de artsen zei: “We willen onze gezinnen en onze burgers beschermen. Dit is heel simpel. Als je een kijkje achter de schermen neemt, dan kom je tot de ontdekking dat het medische verhaal rond Covid-19 oplichterij is. Het is nep. We moeten ons afvragen wie hiervan profiteren en wie de macht heeft om zoiets op te zetten. Het draait om jullie. De burgers, de economie. Het draait om de economie.”

Meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen

Ook in Europa komen artsen in opstand. The Gateway Pundit verwijst naar enkele tweets die Ivor Cummins heeft geplaatst over Europese artsen. Hij zegt dat een organisatie van meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen onderzoekt waarom er sprake is van een overreactie op het coronavirus, die onze samenleving schade toebrengt.

Hij linkt naar een filmpje waarin de leider van de groep, arts Heiko Schöning, uitlegt dat hij dit doet voor zijn kinderen. De artsen hebben een website waar ze berichten delen over de reacties op Covid-19. De Nederlandse versie vind je hier.


Bij de organisatie van Schöning hebben zich inmiddels ook Spaanse en Hongaarse artsen aangesloten. Eén van hen is Natalia Prego Cancelo uit Spanje. Zij zette Médicos por la Verdad (Artsen voor de waarheid) op, een beweging die niet alleen in Spanje actief is, maar ook afdelingen heeft in Argentinië, Mexico, Guatemala, Ecuador, Bolivia, Paraguay en Uruguay.

“We moeten wakker worden uit deze nachtmerrie. Laat ons vechten voor de waarheid. Laat ons vechten om geen angst meer te hebben en laat ons vechten voor een goede gezondheid voor iedereen,” zei ze.

Schöning doet wat het parlement nalaat: hij heeft een buitenparlementair onderzoek ingesteld naar de ‘onderdrukkende coronamaatregelen’.

[The Gateway Pundit]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thom
Thom
1 jaar geleden

De reguliere media zijn de echte fake news verspreiders.
Deze schoften moeten echt heel snel opzouten !!!!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Als deze zwendel voorbij is dan dient een ieder die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, vooral de reguliere media, zich te verantwoorden voor de rechter en bij veroordeling wat mij betreft een jaar of 10 in quarantaine te worden geplaatst.

Harry
Harry
1 jaar geleden

Gaan zij ons verlossen van de politiek en hun slang, de MSM de zaaiers van angst en verderf ?

Johan
Johan
1 jaar geleden

Laat Europa een worden als het om de waarheid gaat. Nederlandse artsen sluit jullie aan! Doe het voor ons.

x

Check Also

koopmans

Harde kritiek op Koopmans en Gommers, die ‘geen versoepelingen willen’ zonder controle coronapas

Viroloog Marion Koopmans en IC-chef Diederik Gommers ...

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x