Homepagina » Buitenland » 640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’
artsen
Foto: YouTube/Ärzte für Aufklärung

640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een persconferentie voor het Capitol Hill in Washington D.C. Zij zetten grote vraagtekens bij de huidige coronamaatregelen. Ook doorprikten ze mythes rond het coronavirus. De artsen maken zich ernstig zorgen om ‘de desinformatiecampagne die de media voeren’.

Op hun website schrijven ze: “Als zogenaamde experts en mediapersoonlijkheden beslissingen blijven nemen voor het volk, zal dat het einde van de democratie betekenen.”

Kort na hun presentatie en nadat de beelden al meer dan 17 miljoen keer waren bekeken, werd de video van de persconferentie verwijderd van Facebook en YouTube.

Eén van de artsen zei: “We willen onze gezinnen en onze burgers beschermen. Dit is heel simpel. Als je een kijkje achter de schermen neemt, dan kom je tot de ontdekking dat het medische verhaal rond Covid-19 oplichterij is. Het is nep. We moeten ons afvragen wie hiervan profiteren en wie de macht heeft om zoiets op te zetten. Het draait om jullie. De burgers, de economie. Het draait om de economie.”

Meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen

Ook in Europa komen artsen in opstand. The Gateway Pundit verwijst naar enkele tweets die Ivor Cummins heeft geplaatst over Europese artsen. Hij zegt dat een organisatie van meer dan 600 Duitse en Oostenrijkse artsen onderzoekt waarom er sprake is van een overreactie op het coronavirus, die onze samenleving schade toebrengt.

Hij linkt naar een filmpje waarin de leider van de groep, arts Heiko Schöning, uitlegt dat hij dit doet voor zijn kinderen. De artsen hebben een website waar ze berichten delen over de reacties op Covid-19. De Nederlandse versie vind je hier.


Bij de organisatie van Schöning hebben zich inmiddels ook Spaanse en Hongaarse artsen aangesloten. Eén van hen is Natalia Prego Cancelo uit Spanje. Zij zette Médicos por la Verdad (Artsen voor de waarheid) op, een beweging die niet alleen in Spanje actief is, maar ook afdelingen heeft in Argentinië, Mexico, Guatemala, Ecuador, Bolivia, Paraguay en Uruguay.

“We moeten wakker worden uit deze nachtmerrie. Laat ons vechten voor de waarheid. Laat ons vechten om geen angst meer te hebben en laat ons vechten voor een goede gezondheid voor iedereen,” zei ze.

Schöning doet wat het parlement nalaat: hij heeft een buitenparlementair onderzoek ingesteld naar de ‘onderdrukkende coronamaatregelen’.

[The Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
  • Thom schreef:

    De reguliere media zijn de echte fake news verspreiders.
    Deze schoften moeten echt heel snel opzouten !!!!

    0 likes
  • ProAsfalt schreef:

    Als deze zwendel voorbij is dan dient een ieder die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, vooral de reguliere media, zich te verantwoorden voor de rechter en bij veroordeling wat mij betreft een jaar of 10 in quarantaine te worden geplaatst.

    0 likes
  • Harry schreef:

    Gaan zij ons verlossen van de politiek en hun slang, de MSM de zaaiers van angst en verderf ?

    0 likes
  • Johan schreef:

    Laat Europa een worden als het om de waarheid gaat. Nederlandse artsen sluit jullie aan! Doe het voor ons.

    0 likes
  • exegese schreef:

    Jammer dat het qua aantal toch nog steeds dood te zwijgen is door de m.s.m. Jammer ook dat er nog steeds politiemensen en mensen bij defensie bereid zijn als knokploeg te werken voor de totaal corrupte overheden wereldwijd. Ze zouden zich de ogen uit hun hoofd moeten schamen, de sukkels ! Ik zou alle spiegels uit mijn huis verwijderen zodat ik mezelf niet meer aan hoeft te kijken.

    0 likes
  • fred schreef:

    mensen moeten niet naar de media luisteren,is het zo afgelopen

    0 likes
  • :adrianus-johannes.. schreef:

    Het is nep. We moeten ons afvragen wie hiervan profiteren en wie de macht heeft om zoiets op te zetten. Het draait om jullie. De burgers, de economie. Het draait om de economie.”

    zo lang ieder helpt een verdien model te promoten help jij zelf alles naar de kluu ten..

    alleen jij zelf kan er wat aan doen bedenk hoe je dat wil doen..

    0 likes
  • Dieter Smessaert schreef:

    COVID-19 is een hoax om mensen een vaccinatie toe te dienen om de wereld in te dunnen. Genetisch materie is het echte biowapen dat al in iedereen zijn longen zit. De hitte en 5G maakt het alleen erger. Want die genetische materie bereid uit en maakt je longen volg en krijg je zo verstikkingen..

    0 likes
  • Jan de Klusjesman schreef:

    Het feit dat waarheden worden gecensureerd en de agenda van de UN/NWO wordt gepromoot, zou bij iedereen alarmbellen moeten doen afgaan…
    In plaats daarvan blijven mensen maar mondkapjes dragen en braaf meedoen met de hele hoax. Mensen leren nooit van de geschiedenis…

    0 likes
  • x

    Check Also

    defensie

    Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

    In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

    jonge arts

    Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

    Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

    >