Binnenland

Wéér sneuvelt een complottheorie: ze gaan energie en autorijden nog veel duurder maken

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Inwoners van de EU gaan aan de pomp en via hun gasrekening betalen voor de ‘broeikassen’ die ze uitstoten. De maatregelen maken deel uit van een pakket aan klimaatwetten dat onderhandelaars van de EU-landen en het Europees Parlement dit weekend overeen zijn gekomen.

De EU wil de CO2-uitstoot voor 2030 met 55 procent omlaag brengen. Burgers en bedrijven moeten betalen voor de CO2 die uit de uitlaat en de schoorsteen komt, via de energiebedrijven en de tankstations. Dat kan flink pijn doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Er is heel veel kritiek op de aangekondigde plannen. “Welke complottheorie is nog geen complotpraktijk geworden?” vraagt Jan Roos. “Die gekke wappies toch,” twittert zanger Tim Douwsma.

Ongelooflijk

PVV-leider Geert Wilders is boos. “Ze gaan energie, gas, autorijden nog veel duurder maken dan het al is. Wereldvreemde corrupte Brusselse lieden die geen idee hebben dat normale mensen nu al bijna failliet gaan in een koud huis. Ongelooflijk. De hoogste tijd voor Nexit,” schrijft hij.

“Begrijpen jullie nu waarom banken en vliegmaatschappijen [de CO2-uitstoot] al bijhielden?” vraagt commentator Eva Vlaardingerbroek.

Advocaat Hester Bais zegt: “Maar laten wij in het parlement lekker met elkaar gaan debatteren over het verbieden van politieke partijen.”

Belasten voor zuurstofgebruik

“De dictatoriale EU bepaalt dat we moeten gaan betalen voor onze CO2-uitstoot: het begin van een CO2-budget. Dat was toch een complottheorie?” aldus Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) merkt op: “Niks haalbaar en betaalbaar. Het leven wordt onbetaalbaar.” En journalist Lammert de Bruin vraagt zich af: “Wanneer gaan ze ons belasten voor zuurstofgebruik?”

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

213 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 jaar geleden

Dat kan de laatste druppel worden naar een revolutie

michael
michael
1 jaar geleden

En er is niemand die ooit gestemd heeft op deze idioten!Toch vreemd!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Het maakt allemaal helemaal niks uit wat ze nu weer voor belasting-Bullshit bedenken iedere keer is er wel wat nieuws te bedenken. Net zo lang totdat iedereen een Bottomfeeder is…Als je zelfredzaam bent, niet al te hoge eisen stelt en je houdt overal rekening mee zoals gefingeerde apocalyptische rampspoed, dan komt die klap niet zo hard aan. Maar de middenklasse gaat me een klappen krijgen, daar lusten de honden geen brood van. Hun hele schijnveilige wereldje stort straks in….

Anton
Anton
1 jaar geleden

Deze Europese DUIVELS en idioten dienen zo spoedig mogelijk te verdwijnen. Het gehele WEF programma van de geestelijk gestoorde Schwab dendert door en wordt alsmaar niet gestopt.

Back to top button
213
0
We lezen graag je reactie!x