Great ResetBuitenland

Hier is het bewijs: onze overheden zweren samen om een autoritair politiek systeem op te tuigen

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

De Britten gaan naar de stembus en kiezen een nieuw parlement. De Conservatieve Partij van premier Rishi Sunak loopt in de peilingen ver achter op oppositiepartij Labour van Keir Starmer.

Er is iets wat ze je niet vertellen over de verkiezingen, zegt Richard Jeffs, oprichter van Yellow.Forum. De twee grote partijen sturen op ondemocratische wijze aan op een ander politiek systeem. Hierin speelt Klaus Schwab van het World Economic Forum een sleutelrol.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

We werken nauw samen met overheden van over de hele wereld, waaronder alle G20-landen, zei Schwab eerder. Tot zijn eliteleden, zogeheten Stakeholders, behoren de leiders van alle G20-landen, van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië tot communistische landen als China. Schwab schepte op over het ‘penetreren van de kabinetten’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongekende controle

De Stakeholders dienen voor 2030 de overstap te maken naar dit andere politieke systeem, dat ontworpen is door Schwab. Dit systeem wordt ook wel Stakeholder Capitalism genoemd, stakeholder-kapitalisme, en is onderdeel van de Great Reset.

Dit mondiale autoritaire systeem geeft de Stakeholders ongekende controle over onze bedrijven en ons leven. “Het Chinese model is zeker een aantrekkelijk model voor een groot aantal landen,” zei Schwab.

De slogan van stakeholder-kapitalisme, ‘People and Planet’ oftewel ‘Mens en Planeet’, wordt gebezigd door de leiders van alle G20-landen en andere machtige Stakeholders.

Marxistisch en tiranniek beleid

De Britse premier Sunak, ook een Stakeholder, heeft de kredietscore van stakeholder-kapitalisme verplicht gesteld voor grote bedrijven.

Zijn tegenstander, Kier Starmer, is ook een Stakeholder van het World Economic Forum. Het maakt niet uit op wie je stemt, ze hebben zich allebei gecommitteerd aan het stakeholder-kapitalisme door marxistisch en tiranniek beleid in te voeren, zegt Jeffs.

We zijn getuige van een culturele revolutie, een sociale beweging opgezet door tirannen, bedoeld om toe te werken naar een meer ‘inclusief’ politiek systeem, benadrukt hij.

Dit gebeurt overal ter wereld

Andere machtige Britse Stakeholders zijn Boris Johnson, Matt Hancock en Sadiq Khan, maar ook directeur-generaal van de BBC Tim Davie en Melanie Dawes, de baas van de Britse mediatoezichthouder Ofcom.

Zij cancelen en censureren iedereen die de waarheid deelt.

Onderzoeksjournalist Lara Logan voegt hier nog aan toe: “Dit gebeurt overal ter wereld.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
21 dagen geleden

De wereldheerschappij van het zgn democratische Westen is voorbij. VOORBIJ DAMES EN HEREN. Kijk alleen maar naar de de-industrialisatie in Italië, Frankrijk en Duitsland die al volop aan de gang is. De rest van de Europese landen volgt dan vanzelf. Gevolg: werkloosheid, armoede, hypotheek onbetaalbaar en dan komt Schwabber als reddende engel: in 2030 bezit u niets meer en bent u toch gelukkig.
Met een CBDC, 15 minuten steden, 100% controle op je doen en laten, je leven bestuurt door een idiote ambtenaar die bepaalt welke kakkerlakken je vreten mag, wanneer je de grens van de 15 minutenstad over mag. Wat een complete waanzin maatschappij, alleen maar om een stel machtsgeile psychopaten te bevredigen?

Benoem gewoon eens de huidige problemen en crisissen in Nederland in 1 overzicht:
Kindertoeslag affaire, uit huis geplaatste kinderen die voor het leven getraumatiseerd zijn. 20 miljard schade aan woningen in Groningen ( geen 6 miljard! ).
Geen huis meer te vinden, en dan nog 10.000 glansparels/ Asielzoekers die al reeds RECHT hebben op een woning plus de rest die binnenkort volgt. (familiehereniging op grote destructieve schaal)
Het normaal vinden dat een klein flatje € 1500,00 per maand aan huur kost?!
De drang naar het elektrificatie van de maatschappij wat op zich een totale ramp in wording is.
Extreme stijging van diefstallen uit winkels.
Extreme inflatie van de voedselprijzen, dit kan nog wel eens het grootste probleem van alles gaan worden.
Extreme schuldenberg particulieren, de incasso industrie draait op volle toeren en dat is het topje van de ijsberg.
Harddrugs gebruik onder werkenden, 70% van de werknemers in de bouw, schilders en glaszetters gebruiken dagelijks drugs.( bij Hugo de Jonge is het 100%)
De TikTok cultuur, de jeugd van dit moment is totaal verwend, denkt dat ze topsalarissen krijgen, te beroerd om te werken en een totaal ontbreken van gevoel voor gezag ( een enkeling daargelaten maar dat is meer een uitzondering ).
Dit schip gaat in volle vaart en er staat niemand aan het roer, de kade is van gewapend beton, na de klap is er van het schip waarschijnlijk niets meer over.

Rusland hoeft niks te doen… de satanisten gooien hun trouwste slaven in de gehaktmolen en ze maken zichzelf volkomen ongeloofwaardig. Uiteindelijk zullen mensen in het westen zich gaan afvragen waarom Rusland niet aanvalt en alleen verdedigt… en dan zullen ze langzaam realiseren dat Rusland niet de vijand is, maar dat het westen een Khazarische satanische agressor is.

M vdf V
M vdf V
21 dagen geleden

Wat gaat het volk er tegen doen? Het begint met dat het grootste deel het niet wil geloven of niet wil weten. Dus de minderheid zou in actie moeten komen. Natuurlijk hebben de globalisten en de regeringen afspraken gemaakt en verwachtingen geuit en berekend. Leiders die appel maken worden via justitie vervolgd en in de media verguisd en in de politiek bestempeld als complot aanhangers. Zodat het overgrote deel van het volk blijft slapen en hopen dat de storm over waait en ze er zonder kleerscheuren vanaf komen.
Dit worden spannende tijden

theo
theo
21 dagen geleden

hier in gaaf nederland toch niet, hier is de regering er echt voor de burger hoor, een echte eerlijke democratie, echt waar. Ik geloof er zelf al jaren geen flikker meer van, maar mark blijft t roepen, zo’n gaaf land..en de burger mag kiezen dus het is echt eerlijk hoor….keep dreaming sheep

Exegese 01
Exegese 01
21 dagen geleden

We worden uiteindelijk altijd al geregeerd door het kapitaal wat al sinds eeuwen in dezelfde handen is. Behalve dat ze steeds meer hun maskers durven laten vallen en brutaler naar meer macht grijpen is er weinig veranderd.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x