Homepagina » Gezondheid » Helft Australische ouders bezorgd over veiligheid kindervaccinaties
Helft Australische ouders bezorgd over veiligheid kindervaccinaties

Helft Australische ouders bezorgd over veiligheid kindervaccinaties

Meer dan de helft van de Australische ouders is bezorgd over de veiligheid van kindervaccinaties, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

Het landelijke onderzoek valt samen met de première van een nieuwe documentaire over vaccins. Meer dan 1300 Australiërs, waaronder 400 ouders, spraken zich uit over de inenting van kinderen.

Uit het onderzoek bleek dat 53 procent van de ouders bezorgd is over het vaccineren van kinderen. Van de bezorgde ouders besloot 45 procent om toch te vaccineren terwijl 8 procent afzag van vaccinatie of vaccinatie uitstelde.

Alternatieve therapieën

De ouders waren onder meer bezorgd dat de veiligheidsonderzoeken naar vaccins onvoldoende zijn of dat het immuunsysteem van de kinderen te zwaar wordt belast.

Hoogleraar Julie Leask van de Universiteit van Sydney zei dat hogeropgeleiden meer geneigd zijn om zich tegen vaccinatie te keren. Volgens haar zetten hoogopgeleide mensen vaker vraagtekens bij medische interventie in het algemeen.

Ze vermoedt dat de toenemende twijfels over vaccinatie in Australië hebben te maken met de gezondheidsconsumptie en de opkomst van alternatieve therapieën.

Internet

Immunoloog Gus Nossal waarschuwde voor epidemieën als de vaccinatiegraad, het aantal gevaccineerde kinderen, te ver daalt.

Van de ouders die tegen vaccinatie zijn haalt de helft zijn of haar informatie van het internet, terwijl de voorstanders van de inenting van kinderen zich laten inlichten door de huisarts.

Filmmaker en Emmy-winnaar Sonya Pemberton werkte twee jaar aan een nieuwe documentaire over vaccins. Ze wil de discussie over vaccins naar eigen zeggen verbreden door mensen die bezorgd zijn niet weg te zetten als ‘vaccinweigeraars’. Hieronder is een trailer van de documentaire te bekijken.

Bron: Theage.com.au

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Lampje schreef:

  Ik ben 60 jaar en weiger de griepprik.Komt omdat mijn moeder al vertelde, dat toen ik gevacineerd werd tegen pokken, in onze straat een jongetje aan deze vacinatie was overleden.Vroeger was de huisarts iemand, waar bij op werd gezien. Maar tegenwoordig zijn mensen mondiger, en een behoorlijke slag slimmer door hun PC.En voor hoeveel miljoen vaccin,s zijn weggegooid ten tijde van de zogenaamde Mexicaanse griep?Wat een vrij onschuldige variant bleek te zijn.En in iedere winter ligt het sterftecijfer hoger door griep, of je nu wel of niet die griepspuit neemt.Zelfs de reguliere media laat u dit lezen.Mijn conclusie is al jaren,GEEN VERSCHILLEN TE ZIEN, met of zonder griepprik.Ik heb ook geen moeite dus met het woordje:‘vaccinweigeraar’want weigeren is, wat ik blijf doen.En ik denk maar zo: vaccins maken het mensenras zwak.En zorgt voor een ziekelijke overbevolking,zodat de farmaceut van een inkomen verzekerd is.

  0 likes
 • nans. schreef:

  Ze We worden ingeent,waar van niemand weet of je er vatbaar voor bent en als het zo is kan er nog altyd hulp geboden worden ,.
  wat word er eerder gemaakt vaccins ?of de by passende ziekte ?.
  Ze verdiennen er veel aan miljarden,en nog zien we zieken kindjes op tv ,waar ze ons hulp voor vragen ?”nu weten we ook waar ze het geld aan over houden toch?.

  0 likes
 • Ahura mazda schreef:

  mijn vrouw en ik hebben een zoontje van 10 maanden oud, we hebben entingen geweigerd, mede dankzij het nieuws hier op niburu.
  tot nu toe is hij nog geen 1 keer ziek geweest en nee niet eens verkouden, al moet ik wel zeggen dat we hem al sinds het begin af en toe wat colloidaal zilver geven. familie leden keken er wel raar van op toen ze het van ons hoorden maar hopelijk is het hun nu wel duidelijk dat natuur zijn werk beter doet dan ons huidige wetenschap!!!!
  dus mensen blijf van die troep af en bescherm jullie zelf en onze kinderen tegen de farmaceut!

  0 likes
 • Theo schreef:

  Inderdaad. Jammer dat er gevaccineerd wordt tegenwoordig. Het leek me fantástisch om een kindje met polio oid te krijgen..

  [ironiemodus/off]

  0 likes
 • Kapitein Biff schreef:

  Mooi,

  men wordt wakker!

  0 likes
 • Aequus schreef:

  Laat mij even als een volwassene een voorbeeld zijn en even drie onderwerpen ter sprake brengen.Ik heb sinds 2004 COPD klasse Gold 3, dit is ernstig tot zeer ernstige longemfyseem. Ik krijg ieder jaar een oproep voor de zogenaamde “Noodzakelijke” griepprik, deze weiger ik te nemen. Ik kan jullie vertellen dat ik daar tot heden totaal geen spijt van heb gehad, zelfs niet met de weigering van de “Spaanse grieprik”. Ik rol er ieder jaar weer mooi doorheen, daarentegen zie ik vele mensen die wel de griepprik nemen TOCH de griep krijgen met alle gevolgen vandien en met gevolg nog meer verslechtering van de longen. Als COPD patient, zou ik bij de luchtwegverwijderaar een ontstekingremmer moeten gebruiken,het rare van de ontstekingremmer is dat ik veel meer klachten erbij kreeg als dat ik deze achterwege liet en dus allang ook zo laat. Ik doe nog steeds een beroep op mijn eigen weerstand, waar ik mijn longarts keer op keer versteld van doe staan. Ik heb als kind alleen de mazelen gehad, iets wat de huisarts ook vreemd vond want ik moest toch alle kinderziektes doorlopen hebben. Ik werd op verzoek van de huisarts zelfs bij kinderen met de bof gezet en nog kreeg ik het niet. Over de vele onderwerpen over “Melk is goed voor Elk”, ik heb nooit geen melk gedronken buiten de moedermelk om. Je bent en blijft baas over je eigen lichaam, als volwassenen kan je daarna handelen maar als kind ben je overgeleverd aan de keuze van de ouders. Lieve Ouders, wees daarom gewaarschuwd en denk goed na over de keuze die jij gaat maken voor de gezondheid van jouw kindje…

  0 likes
 • Linda schreef:

  Heel terecht, die zorgen. Ik zou het nu nooit meer doen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Ja, wat is wijsheid.
  Denk wel dat kinderen veel te vroeg worden gevaccineerd.
  Precies hetzelfde als bij honden, veel te vroeg en dan kun je problemen krijgen.
  Bij honden word ook al gezegd door deskundigen, veel te vroeg en teveel onzinnige vaccinaties, maar de meeste dierenartsen zeggen ook ieder jaar vaccineren, maar er word er maar 2 beter van, de farma-industrie en de dierenarts.
  Mijn honden krijgen alleen maar de vaccinatie tegen hondenziekte verder niet meer.

  0 likes
 • nans. schreef:

  [quote name=”Aequus”]Laat mij even als een volwassene een voorbeeld zijn en even drie onderwerpen ter sprake brengen.Ik heb sinds 2004 COPD klasse Gold 3, dit is ernstig tot zeer ernstige longemfyseem. Ik krijg ieder jaar een oproep voor de zogenaamde “Noodzakelijke” griepprik, deze weiger ik te nemen. Ik kan jullie vertellen dat ik daar tot heden totaal geen spijt van heb gehad, zelfs niet met de weigering van de “Spaanse grieprik”. Ik rol er ieder jaar weer mooi doorheen, daarentegen zie ik vele mensen die wel de griepprik nemen TOCH de griep krijgen met alle gevolgen vandien en met gevolg nog meer verslechtering van de longen. Als COPD patient, zou ik bij de luchtwegverwijderaar een ontstekingremmer moeten gebruiken,het rare van de ontstekingremmer is dat ik veel meer klachten erbij kreeg als dat ik deze achterwege liet en dus allang ook zo laat. Ik doe nog steeds een beroep op mijn eigen weerstand, waar ik mijn longarts keer op keer versteld van doe staan. Ik heb als kind alleen de mazelen gehad, iets wat de huisarts ook vreemd vond want ik moest toch alle kinderziektes doorlopen hebben. Ik werd op verzoek van de huisarts zelfs bij kinderen met de bof gezet en nog kreeg ik het niet. Over de vele onderwerpen over “Melk is goed voor Elk”, ik heb nooit geen melk gedronken buiten de moedermelk om. Je bent en blijft baas over je eigen lichaam, als volwassenen kan je daarna handelen maar als kind ben je overgeleverd aan de keuze van de ouders. Lieve Ouders, wees daarom gewaarschuwd en denk goed na over de keuze die jij gaat maken voor de gezondheid van jouw kindje…[/quote]
  Hoi ik heb ook copd 4 by mij ook geen prik,14 jaar geleden 1maal gedaan en ja ik kreeg griep.
  normaal kreeg ik n koudje was ook binnen 3 daagjes weg .

  0 likes
 • nans. schreef:

  [quote name=”Lampje”]Ik ben 60 jaar en weiger de griepprik.Komt omdat mijn moeder al vertelde, dat toen ik gevacineerd werd tegen pokken, in onze straat een jongetje aan deze vacinatie was overleden.Vroeger was de huisarts iemand, waar bij op werd gezien. Maar tegenwoordig zijn mensen mondiger, en een behoorlijke slag slimmer door hun PC.En voor hoeveel miljoen vaccin,s zijn weggegooid ten tijde van de zogenaamde Mexicaanse griep?Wat een vrij onschuldige variant bleek te zijn.En in iedere winter ligt het sterftecijfer hoger door griep, of je nu wel of niet die griepspuit neemt.Zelfs de reguliere media laat u dit lezen.Mijn conclusie is al jaren,GEEN VERSCHILLEN TE ZIEN, met of zonder griepprik.Ik heb ook geen moeite dus met het woordje:‘vaccinweigeraar’want weigeren is, wat ik blijf doen.En ik denk maar zo: vaccins maken het mensenras zwak.En zorgt voor een ziekelijke overbevolking,zodat de farmaceut van een inkomen verzekerd is.[/quote]
  Je zou maar regeerder zijn van n ziek land ,dat verspreid over de hele wereld naar anderren regeerders,iedereen thuis ?
  moeten ze het zelf gaan doen werken .

  0 likes
 • Bert schreef:

  Theo toch… Als er een baby geboren wordt met polio, dan zou dat de eerste zijn op deze wereld. Gelukkig worden bijna alle baby’s met een perfecte gezondheid geboren. Vervolgens is het helaas zo dat baby’s, net als iedereen, ziek kunnen worden. Er bestaat geen twijfel over dat een goed immuunsysteem de beste verdediging tegen die ziektes vormt. Dat immuunsysteem wordt door middel van vaccinaties behoorlijk verzwakt. Google maar eens op wat er allemaal voor rotzooi in vaccinaties zit. Te schunnig voor woorden. Toch laten nog zeer veel ouders deze rotzooi in hun kinderen spuiten. Waarom? Ze zijn bang. De angst regeert. Dan even over jouw voorbeeld. Een kind met polio… is zeer eenvoudig te genezen. Hoge doses vitamine c. Google nog maar eens op dokter Frederick Klenner. Hij genas veel poliopatiënten zonder restverschijnselen door hoge doses vitamine c toe te dienen. Waarom stoppen we dan niet met vaccineren en gebruiken we vitamine c? Eenvoudig… er valt voor farmaceuten niets te verdienen aan vitamine c. Tot slot nog even mijn mening: In de natuur is voor elke ziekte een medicijn te vinden, dat echt geneest en geen bijwerkingen heeft. Echt voor elke ziekte. Er wordt echter nauwelijks naar gezocht en al zeker niet door de grote farmaceuten. Die houden zich liever bezig met chemische troep, waarmee ze symptomen bestrijden en veel geld verdienen.
  Ik wens je wijsheid als je zelf op zoek gaat naar de waarheid, zonder kritiekloos anderen na te praten.

  0 likes
 • Laurent schreef:

  Ik heb een zoontje van inmiddels (wat gaat de tijd toch snel) 6mnd, schoon van vaccinaties, bijna 10 kg schoon aan de haak en hartstikke gezond. Hij is 1 x verkouden geweest en heeft ook een vervelend buikgriepje gehad. Een prachtig mannetje om te zien en zijn gezondheid straalt er vanaf. Mensen zeggen ook: “wat een stralend huidje heeft hij”. Zelf heb van kleins af aan last van mijn huid (constitutioneel eczeem) en is tot de dag van vandaag nog steeds in sluimerende toestand aanwezig. Ik geloof dat ook ik net als vele andere slachtoffer zijn van het hele RVP, maar mij ventje krijgen ze niet te pakken…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  lange frans

  Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

  Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  >