Gezondheid

Helft Australische ouders bezorgd over veiligheid kindervaccinaties

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan de helft van de Australische ouders is bezorgd over de veiligheid van kindervaccinaties, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

Het landelijke onderzoek valt samen met de première van een nieuwe documentaire over vaccins. Meer dan 1300 Australiërs, waaronder 400 ouders, spraken zich uit over de inenting van kinderen.

Uit het onderzoek bleek dat 53 procent van de ouders bezorgd is over het vaccineren van kinderen. Van de bezorgde ouders besloot 45 procent om toch te vaccineren terwijl 8 procent afzag van vaccinatie of vaccinatie uitstelde.

Alternatieve therapieën

De ouders waren onder meer bezorgd dat de veiligheidsonderzoeken naar vaccins onvoldoende zijn of dat het immuunsysteem van de kinderen te zwaar wordt belast.

Hoogleraar Julie Leask van de Universiteit van Sydney zei dat hogeropgeleiden meer geneigd zijn om zich tegen vaccinatie te keren. Volgens haar zetten hoogopgeleide mensen vaker vraagtekens bij medische interventie in het algemeen.

Ze vermoedt dat de toenemende twijfels over vaccinatie in Australië hebben te maken met de gezondheidsconsumptie en de opkomst van alternatieve therapieën.

Internet

Immunoloog Gus Nossal waarschuwde voor epidemieën als de vaccinatiegraad, het aantal gevaccineerde kinderen, te ver daalt.

Van de ouders die tegen vaccinatie zijn haalt de helft zijn of haar informatie van het internet, terwijl de voorstanders van de inenting van kinderen zich laten inlichten door de huisarts.

Filmmaker en Emmy-winnaar Sonya Pemberton werkte twee jaar aan een nieuwe documentaire over vaccins. Ze wil de discussie over vaccins naar eigen zeggen verbreden door mensen die bezorgd zijn niet weg te zetten als ‘vaccinweigeraars’. Hieronder is een trailer van de documentaire te bekijken.

Bron: Theage.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lampje
Lampje
9 jaren geleden

Ik ben 60 jaar en weiger de griepprik.Komt omdat mijn moeder al vertelde, dat toen ik gevacineerd werd tegen pokken, in onze straat een jongetje aan deze vacinatie was overleden.Vroeger was de huisarts iemand, waar bij op werd gezien. Maar tegenwoordig zijn mensen mondiger, en een behoorlijke slag slimmer door hun PC.En voor hoeveel miljoen vaccin,s zijn weggegooid ten tijde van de zogenaamde Mexicaanse griep?Wat een vrij onschuldige variant bleek te zijn.En in iedere winter ligt het sterftecijfer hoger door griep, of je nu wel of niet die griepspuit neemt.Zelfs de reguliere media laat u dit lezen.Mijn conclusie is al jaren,GEEN VERSCHILLEN TE ZIEN, met of zonder griepprik.Ik heb ook geen moeite dus met het woordje:‘vaccinweigeraar’want weigeren is, wat ik blijf doen.En ik denk maar zo: vaccins maken het mensenras zwak.En zorgt voor een ziekelijke overbevolking,zodat de farmaceut van een inkomen verzekerd is.

nans.
nans.
9 jaren geleden

Ze We worden ingeent,waar van niemand weet of je er vatbaar voor bent en als het zo is kan er nog altyd hulp geboden worden ,.
wat word er eerder gemaakt vaccins ?of de by passende ziekte ?.
Ze verdiennen er veel aan miljarden,en nog zien we zieken kindjes op tv ,waar ze ons hulp voor vragen ?”nu weten we ook waar ze het geld aan over houden toch?.

Ahura mazda
Ahura mazda
9 jaren geleden

mijn vrouw en ik hebben een zoontje van 10 maanden oud, we hebben entingen geweigerd, mede dankzij het nieuws hier op niburu.
tot nu toe is hij nog geen 1 keer ziek geweest en nee niet eens verkouden, al moet ik wel zeggen dat we hem al sinds het begin af en toe wat colloidaal zilver geven. familie leden keken er wel raar van op toen ze het van ons hoorden maar hopelijk is het hun nu wel duidelijk dat natuur zijn werk beter doet dan ons huidige wetenschap!!!!
dus mensen blijf van die troep af en bescherm jullie zelf en onze kinderen tegen de farmaceut!

Theo
Theo
9 jaren geleden

Inderdaad. Jammer dat er gevaccineerd wordt tegenwoordig. Het leek me fantástisch om een kindje met polio oid te krijgen..

[ironiemodus/off]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x