Buitenland

Deze Oekraïense oud-premier zegt dat Poetin honderdduizenden levens heeft gered

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

De Russische overheid heeft besloten om orde op zaken te stellen in Oekraïne. Dat schrijft Nikolai Azarov, die drie keer premier van Oekraïne was, in een bericht op Facebook. Hij beweert dat de NAVO van plan was een nucleaire aanval uit te voeren op Rusland.

“De NAVO wilde een derde wereldoorlog ontketenen door kernwapens tegen Rusland in te zetten,” zegt Azarov. “Sinds december 2021 ontvangt Rusland informatie over NAVO-plannen om vier legerbrigades te stationeren in Oekraïne.” Eén van die brigades zou kernkoppen kunnen dragen.

Derde Wereldoorlog

Volgens Azarov wilde de NAVO de troepen in de zomer gaan inzetten. “Om de Derde Wereldoorlog en de kernaanval op Rusland af te wenden, besloot de Russische overheid orde op zaken te stellen in Oekraïne,” schrijft Azarov, die in 2004, 2005 en in 2010 premier was.

Hij stelt dat het Oekraïense leger daarnaast van plan was om een militaire operatie in Donbass te lanceren en de Russisch sprekende bevolking uit te roeien. De aanval was samen met de Verenigde Staten opgezet en zou op 25 februari van start gaan.

Honderdduizenden levens gered

De Russische president Vladimir Poetin heeft in Donetsk en Loehansk honderdduizenden levens gered, aldus de oud-premier. Azarov wijst erop dat troepen van de Volksrepubliek Donetsk de hand hebben weten te leggen op een kaart die laat zien dat er een grootscheepse aanval op Donbass op touw werd gezet.

Azarov verliet Oekraïne nadat op 21 februari 2014 zijn auto werd beschoten. Op dat moment zat zijn vrouw in de auto. Ze overleefde de aanslag, maar raakte zwaar getraumatiseerd.

[teleSUR 1, 2]

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

laten wij ons niet gek maken, de idioten is hun enige bedoeling om angst en paniek te zaaien,dus geen geen gift vaccinaties voor de rest de politiek is een grote toverbal,leven en ze staan voor gek,het is bijna voorjaar geniet van het leven,het is later dan u denkt

Jan
Jan
1 jaar geleden

Zo zie je maar weer wat voor leugens de staatsmedia weer de wereld in slingerd dit soort nieuws hoor in lees je nergens alleen bij het alternatieve zenders zoals bij oorlog reeds verloren met karel van wollfere of blue tijger on ON
Dit had voorpaginanieuws moeten zijn maar nee in plaats daarvan gaan ze Poetin nog meer framen net zo als de hele covid een hox is in de CO2 is een hox is ook poetin een hox
Onze overheid in de staatsmedia ik geloof er geen zak meer van

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ïk weet bijna wel zeker dat deze man de waarheid spreekt.Putin heeft gedaan wat ie moest doen en dat is op de 1e plaats z’n volk beschermen tegen een overmacht aan idioten in de wereld en daarbij heeft hij ons ook geholpen.Dat amerika europa ,die smerige elite de navo ,nato het w.e.f. het lijkt wel of ze ons een kernoorlog in willen rommelen en natuurlijk krijgt Rusland daar de schuld van.Rusland het land dat ons al meerdere keren uit de shit heeft gehaald.Ik ben inmiddels in staat om m’n boeltje te pakken en me bij die Russen aan te sluiten.Wat er nu in de wereld gebeurt en tegen Putin gaat ons nog heel lelijk opbreken.Nog even ,geen brandstoffen meer geen brood op de plank een verschrikkelijke hongersnood in europa,etc.Wat willen die idioten ,ze sturen wapens tegen Rusland,wie verzint dit,dit is zelfmoord terwijl Putin jaren op diplomatiek niveau heeft geprobeerd om ukraine neutraal te laten zijn en die nazi’s daar uit te roeien.En nou weer die verschrikkelijke msm die de boel loopt te stieren en te zieken ,ik kots van die lui.Als dit ooit de goede kant weer op draait dan hoop ik dat die msm allemaal een hele zware straf gaan krijgen,kan mij niet erg genoeg zijn.

Ron
Ron
1 jaar geleden

O jee meneer Azarov, het is niet gebruikelijk in democratische landen de waarheid te vertellen natuurlijk. En zeker niet exact het tegenovergestelde zeggen wat de NAVO EU VS etc bij elkaar fantaseert.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x