Archeologie

Mysterie rond mummies van Nazca kan geschiedenis veranderen. Worden er geheime experimenten gedaan?

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het mysterie rond de ‘gemummificeerde aliens van Nazca’ kan de wereld veranderen, zo heeft een onderzoeker geclaimd.

Onlangs publiceerde de website Gaia.com een aantal video’s over vreemde mummies die in Nazca in Peru waren gevonden.

De Mexicaanse onderzoeksjournalist Jaime Maussan sprak in één van die video’s van een ‘wereldveranderende gebeurtenis’.

Drie vingers

Het verhaal begint in 2015, toen een lichaam met een smal hoofd en een hand met daaraan drie vingers werd gevonden.

Dat jaar werden in de Nazca-woestijn een aantal ondergrondse tunnels en ruimtes ontdekt, waarin twee sarcofagen stonden met daarin verschillende gemummificeerde lichamen.

Volgens sommige berichten is de ontdekking gedaan door wandelaars of grafrovers. Paul Ronceros kreeg de resten naar eigen zeggen in juli 2016 in handen.

Soortgelijke ontdekking

In januari dat jaar zouden medewerkers van het Instituto Inkari in de stad Cuzco een soortgelijke ontdekking hebben gedaan in Peru.

Ook zij vonden een hand met drie vingers en een schedel terwijl ze grotten en tunnels verkenden in Cuzco.

De Franse onderzoeker en verkenner Thierry Jamin van het Instituto Inkari deelde zijn bevindingen op 27 november 2016 op zijn Facebookpagina.

Zes botten

Enkele dagen daarvoor had Brian Foerster van Hidden Inca Tours een video over de vondst op YouTube geplaatst, waarin hij zegt dat hij van plan is de resten te onderzoeken.

Hij zei dat ‘experts’ na een aantal tests hadden geconcludeerd dat elke vinger zes botten bevat, meldde de Britse Daily Mail destijds.

In 2016 was Foerster opnieuw in het nieuws toen hij in een kantoorruimte in Mexico naar eigen zeggen op de resten van een vreemd gevleugeld wezen was gestuit.

Experimenten

“Ik ben opgeleid tot bioloog en kan me haast niet voorstellen dat dit nep is,” zei Foerster volgens de Daily Express.

Maussan reageerde: “Het is een hybride. Dat is erg belangrijk omdat ik denk dat er geheime experimenten worden gedaan. We kunnen dat fysieke lichaam analyseren en bewijzen dat er een intelligentie achter deze experimenten zit.”

Gaia.com liet weten binnenkort meer video’s over de vreemde mummies te publiceren.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
5 jaren geleden

Met drie vingers iets vast nemen (zonder duim) lijkt mij niet gemakkelijk. Hoe kan je een technologie opbouwen met zo weinig handigheid. Oké. Ze hebben lange vingers en lange tenen.

Ach. Sommige mensen hebben spreekwoordelijk ook lange vingers en tenen, denk ik dan.

Misschien waren het slaven van een intelligent ras die hen zo gebouwd hebben dat ze maar een bepaalde taak kunnen doen en zich niet kunnen ontwikkelen naar een verzet tegen hun “meesters”. Hups… ik begin al verhaaltjes te verzinnen om het te kunnen verklaren.

Hoe dan ook. De vondsten zijn nog niet via de officiële weg tot de wetenschapskringen doorgedrongen. Dus ga ik dit als onwaar beschouwen totdat het officieel het tegendeel bewezen is.

Goed ja. De officiële wetenschap is een klucht van oude betweterige mannetjes die er het hunne van denken… zo kan het ook zijn.

Cas
Cas
5 jaren geleden

Ik geloof best er Aliens op aarde zijn of zijn geweest. Maar als je zo intelligent bent om hier te kunnen komen van zo ver, en de krachten van de de natuur meerekend en dan sneller kunnen reizen dan het licht.

Is het hebben van een biologisch lichaam een practisch onbegonnen zaak.

Heb er eens goed over nagedacht maar zou dit niet gewoon een oerang oetang kunnen zijn physiologisch hebben zij ook lange vingers en een langwerpige schedel?

rob
rob
5 jaren geleden

Helemaal nep, 1 grote hoax: onbetrouwbare mensen die dit publiceren, hebben eerder nep dingen gedaan. En er is heel veel mis met deze mummies, als het al mummies zijn. Geen enkele serieuze publicatie hierover. Lees bijvoorbeeld meer op https://www.metabunk.org/hoax-three-fingered-nazca-mummy.t8841/

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Ja, ik vind zelf, dat twijfelen zo veel energie kost. De mogelijkheid voor open houden gaat me een stuk gemakkelijker af, zoiets als; alles kan en niks moet. Tegen de tijd dat ik me lijf verlaat is er niks veranderd, we zijn er ook nog maar net.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x