Mens en Dier

Europarlementariër vraagt: wanneer worden de vaccinatiedoden eindelijk geteld?

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu willen we dus de hele wereld vaccineren. Maar je vraagt je natuurlijk af waarom. Eerst werd gezegd dat we alleen de kwetsbare groepen gaan vaccineren, dus mensen ouder dan 60 jaar. Nu wordt er gezegd: nee, je moet op je achttiende beginnen, zei de Duitse Europarlementariër Nicolaus Fest (AfD) woensdag in het Europees Parlement.

Vervolgens werd gezegd: bij een vaccinatiegraad van 70 procent hebben we groepsimmuniteit bereikt. Nu wordt gezegd dat de vaccinatiegraad 100 procent moet zijn. En het toppunt van absurditeit: de niet-gevaccineerden zijn een gevaar voor de gevaccineerden, aldus Fest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensen kregen ook te horen dat ze zich moeten laten vaccineren uit solidariteit met kwetsbaren. Nu wordt gezegd dat gevaccineerden een zeer hoge virusbelasting hebben. Dat betekent dat het voor kwetsbare groepen het veiligst is als ze bezoek krijgen van niet-gevaccineerde mensen, benadrukte het Europarlementslid.

Vele malen hoger

Hij wees erop dat er steeds meer doorbraakinfecties worden gemeld. Het gaat daarbij om volledig gevaccineerde mensen die toch ernstig ziek worden. Nu blijkt dat twee vaccins niet werken, willen we mensen dringend een derde prik geven. Die derde prik gaat waarschijnlijk ook niet werken, net als de twee vorige prikken, zei Fest.

Hij zei dat in Duitsland inmiddels 48 sterfgevallen rechtstreeks gelinkt zijn aan het vaccin. En dit zijn alleen de gevallen waarbij obductie is gepleegd. In veel gevallen is bij mensen die zijn overleden na een vaccin geen autopsie uitgevoerd. “Dit betekent dat het aantal gevallen waarschijnlijk vele malen hoger is.”

Arresteren van de directie

Als een bedrijf, laten we zeggen Nestlé of Pepsi, een product op de markt brengt dat in een jaar tijd 48 mensen doodt, dan zouden we hier niet bespreken of we dit product over de wereld moeten verspreiden, maar zouden we bespreken of we de directie moeten arresteren.

We moeten het hebben over de werkzaamheid van de vaccins en de aansprakelijkheid van de directie van de vaccinmakers. Daar moet dit parlement zich mijns inziens op richten, niet op het vaccineren van de wereld, besloot het Europarlementslid.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Ja ok, en nou?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

METEN = WETEN

De balans kan pas worden opgemaakt januari/ februari 2022…dan zijn alle cijfers wel binnen over héél 2021 inclusief Doodsoorzaak…ik persoonlijk zit met smart te wachten op die Data, want het zal aantonen dat je Hartstikke Dood gaat van die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazi…De Eed van Hypocritus-Brekende Medische Vrijmetselaars zorgen er op dit moment voor dat al deze Vaxxi-Nazi-Sterfgevallen in de Doofpot verdwijnen door op het A-Formulier & B-Formulier doodsoorzaak: Natuurlijk in te vullen…Daarna het lijk snel Begraven & Verbranden & de Dader ligt op het Kerkhof…Binnenkort gaat Herr Doktor Hugo Mengele ook Prikbussies neerzetten bij Kleuterklassen….dus ook in die Categorie zal de Oversterfte vanaf dat moment gaan toenemen…

Peter
Peter
2 jaren geleden

Precies! Maar ja het zijn geldwolven, oh nee democraten!!??

Marco
Marco
2 jaren geleden

Er is een misdaad tegen de menselijkheid gaande, alleen heeft de menselijkheid het (nog) niet door.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x