Gezondheid

Wat ze je niet vertellen over het zikavirus

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereld is in de ban van het zikavirus. Als we de media mogen geloven veroorzaakt dit virus geboorteafwijkingen, maar er wordt ook veel informatie weggelaten. Het gevolg is dat de mensen bang worden gemaakt voor een virusinfectie, terwijl er weinig aandacht is voor de mogelijke oorzaken van de geboorteafwijkingen.

Gezondheidsinstanties in verschillende landen raden vrouwen af om zwanger te worden of naar gebieden te reizen waar het zikavirus is opgedoken. Foto’s van baby’s met een te klein hoofd duiken overal op. Maar is het virus wel verantwoordelijk voor het recordaantal gevallen van microcefalie?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In slechts 270 van de ruim 4000 gevallen heeft het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid vastgesteld dat er sprake is van microcefalie. Van die 270 gevallen hebben medische onderzoekers er slechts zes rechtstreeks kunnen linken aan het zikavirus. In de meeste gevallen is er geen spoor van het virus aangetroffen.

Rockefeller Foundation

Het zikavirus werd in 1947 voor het eerst geïsoleerd door wetenschappers die voor de Rockefeller Foundation werkten. Het virus werd ontdekt bij een rhesusaap die in gevangenschap leefde. Sommigen vragen zich dan ook af of het virus misschien in een laboratorium is gemaakt.

Het virus begon zich pas in 2012 op grote schaal te verspreiden, nadat het Britse biotechbedrijf Oxitec in het noordoosten van Brazilië experimenten begon te doen met genetisch gemodificeerde muggen. Inmiddels heeft het virus zich verspreid naar 21 andere landen en gebieden.

Het zikavirus (ATCC ® VR-84™) is overigens gewoon verkrijgbaar bij het bedrijf ATCC. Het is geïsoleerd door dr. Jordi Casals-Ariet van de Rockefeller Foundation en afkomstig uit het bloed van een rhesusaap uit Oeganda.

DKTP-vaccin

Brazilië heeft 220.000 soldaten ingezet om te proberen de muggen die het zikavirus bij zich dragen uit te roeien. Dit betekent in de praktijk dat er in en rond huizen in het land veel insecticiden gesproeid worden, waardoor zwangere vrouwen en jonge kinderen aan veel schadelijke chemicaliën blootgesteld worden.

In 2014 introduceerde het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid bovendien een nieuw DKTP-vaccin voor zwangere vrouwen. De maker van het vaccin stelde dat studies over de veiligheid van het vaccin inadequaat zijn en dat het alleen moet worden gegeven aan zwangere vrouwen als het echt nodig is, aldus Barbara Loe Fisher van het Amerikaanse National Vaccine Information Center.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sunshine
Sunshine
8 jaren geleden

Er is toch zeker niemand meer die in deze nieuwe hype gelooft?
Kan ik me echt niet voorstellen.

trix
trix
8 jaren geleden

Alles gaat mooi volgens plan lijkt mij…. om die 80% te halen.

pietje
pietje
8 jaren geleden

Alles is bedrog ! Trek je eigen plan : geen vaccinaties voor kleintjes en ook geen vaccinaties voor15 jarige voor baarmoederhals kanker ! Ken 2 meiden van toen 15 en 17 jaar die ,die vaccinatie hebben genomen leven nu in een rolstoel rarara hoe komt dat ! Gewoon het lichaam laten werken en ter verdediging gaan ! Dood gaan we allemaal en die ene heeft een lange kaars en die andere een korte ! zo is het leven ! Leef dit leven zolang je kan en zo niet dan see you on the other side ! We willen geen van allen dood en zeker niet met lijden erbij maar ja……soms is het niet anders ! Maar kijkend naar Bill Gates en consorten is het niet goed om je te laten vaccineren ! Ik doe het niet nog geen griep prik maar…dat is mijn keus ! Ik denk, na een griep wordt mijn immuunsysteem sterker ! Maar ja dat ben ik ! Ieder denkt anders er zijn mensen op mijn werk (ziekenhuis) dit laten zich prikken voor alles ja dat is hun keuze ! Ik voor geen geld ! Mijn lichaam heeft een prachtig systeem en als dat faalt nou ja dan ga ik gewoon dood zoals wij allemaal ! Maar geen rotzooi in mijn lijf !
Trusten allemaal denk na !

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x