Homepagina » Gezondheid » Wat ze je niet vertellen over het zikavirus
Wat ze je niet vertellen over het zikavirus

Wat ze je niet vertellen over het zikavirus

De wereld is in de ban van het zikavirus. Als we de media mogen geloven veroorzaakt dit virus geboorteafwijkingen, maar er wordt ook veel informatie weggelaten. Het gevolg is dat de mensen bang worden gemaakt voor een virusinfectie, terwijl er weinig aandacht is voor de mogelijke oorzaken van de geboorteafwijkingen.

Gezondheidsinstanties in verschillende landen raden vrouwen af om zwanger te worden of naar gebieden te reizen waar het zikavirus is opgedoken. Foto’s van baby’s met een te klein hoofd duiken overal op. Maar is het virus wel verantwoordelijk voor het recordaantal gevallen van microcefalie?

In slechts 270 van de ruim 4000 gevallen heeft het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid vastgesteld dat er sprake is van microcefalie. Van die 270 gevallen hebben medische onderzoekers er slechts zes rechtstreeks kunnen linken aan het zikavirus. In de meeste gevallen is er geen spoor van het virus aangetroffen.

Rockefeller Foundation

Het zikavirus werd in 1947 voor het eerst geïsoleerd door wetenschappers die voor de Rockefeller Foundation werkten. Het virus werd ontdekt bij een rhesusaap die in gevangenschap leefde. Sommigen vragen zich dan ook af of het virus misschien in een laboratorium is gemaakt.

Het virus begon zich pas in 2012 op grote schaal te verspreiden, nadat het Britse biotechbedrijf Oxitec in het noordoosten van Brazilië experimenten begon te doen met genetisch gemodificeerde muggen. Inmiddels heeft het virus zich verspreid naar 21 andere landen en gebieden.

Het zikavirus (ATCC ® VR-84™) is overigens gewoon verkrijgbaar bij het bedrijf ATCC. Het is geïsoleerd door dr. Jordi Casals-Ariet van de Rockefeller Foundation en afkomstig uit het bloed van een rhesusaap uit Oeganda.

DKTP-vaccin

Brazilië heeft 220.000 soldaten ingezet om te proberen de muggen die het zikavirus bij zich dragen uit te roeien. Dit betekent in de praktijk dat er in en rond huizen in het land veel insecticiden gesproeid worden, waardoor zwangere vrouwen en jonge kinderen aan veel schadelijke chemicaliën blootgesteld worden.

In 2014 introduceerde het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid bovendien een nieuw DKTP-vaccin voor zwangere vrouwen. De maker van het vaccin stelde dat studies over de veiligheid van het vaccin inadequaat zijn en dat het alleen moet worden gegeven aan zwangere vrouwen als het echt nodig is, aldus Barbara Loe Fisher van het Amerikaanse National Vaccine Information Center.

[Natural News]


Vind je dit goed? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Er is toch zeker niemand meer die in deze nieuwe hype gelooft?
  Kan ik me echt niet voorstellen.

  34 likes
  • Ikke wel. Helaas.
   Menigeen is er nog steeds heilig van overtuigd dat vaccineren, pesticiden (ook een mogelijke link), genetisch gemodificeerde gewassen allemaal voor ons eigen bestwil zijn.

   Een stukje uit de ‘Richtlijn Diagnostiek bij Microcephalie’ van het Erasmus mc
   Quote:
   Anamnese en lichamelijk onderzoek
   Veelal zijn er belangrijke aanwijzingen bij de anamnese die de verdere keuzes in het diagnostisch proces bepalen. Problemen tijdens zwangerschap zoals het gebruik van
   alcohol, drugs (cocaïne, heroïne), medicatie (chemotherapie, Vitamine A, benzodiazepines,
   anti-epileptica), foliumzuur tijdens zwangerschap kunnen gerelateerd zijn. Het specifiek
   vragen naar toxiciteit (o.a. lood, kwik), straling maternale hyperthermie, infecties kan
   belangrijke informatie opleveren. Ook de familieanamnese is van belang, vraag naar
   genetische, neurologische en metabole aandoeningen (o.a. DM, hypothyreoidie, epilepsie,
   maternale phenylketonurie (PKU)). Minimaal 3 generaties.
   einde quote. http://www.erasmusmc.nl/47445/674532/2253329/Microcephalie

   Wat ik ook mis zijn cijfers van het optreden van microcephalie van voordat een en ander ging spelen.
   Lees hier: http://www.sott.net/article/311525-Massaging-the-numbers-and-cooking-the-books-Zika-microcephaly-link-greatly-exaggerated

   4 likes
 2. Alles is bedrog ! Trek je eigen plan : geen vaccinaties voor kleintjes en ook geen vaccinaties voor15 jarige voor baarmoederhals kanker ! Ken 2 meiden van toen 15 en 17 jaar die ,die vaccinatie hebben genomen leven nu in een rolstoel rarara hoe komt dat ! Gewoon het lichaam laten werken en ter verdediging gaan ! Dood gaan we allemaal en die ene heeft een lange kaars en die andere een korte ! zo is het leven ! Leef dit leven zolang je kan en zo niet dan see you on the other side ! We willen geen van allen dood en zeker niet met lijden erbij maar ja……soms is het niet anders ! Maar kijkend naar Bill Gates en consorten is het niet goed om je te laten vaccineren ! Ik doe het niet nog geen griep prik maar…dat is mijn keus ! Ik denk, na een griep wordt mijn immuunsysteem sterker ! Maar ja dat ben ik ! Ieder denkt anders er zijn mensen op mijn werk (ziekenhuis) dit laten zich prikken voor alles ja dat is hun keuze ! Ik voor geen geld ! Mijn lichaam heeft een prachtig systeem en als dat faalt nou ja dan ga ik gewoon dood zoals wij allemaal ! Maar geen rotzooi in mijn lijf !
  Trusten allemaal denk na !

  37 likes
 3. Alles gaat mooi volgens plan lijkt mij…. om die 80% te halen.

  17 likes
 4. Wat weer een lekker ouderwetse hype, dat “ze” denken dat we daar nu nog intrappen getuigd maar weer eens uit welk een totaal simpele hersenstructuur deze “figuren” zijn gekweekt .

  Wat “ze” kennelijk niet kunnen begrijpen is dat zeker 90% van de gehele wereldbevolking zich tegen deze figuren heeft gekeerd, wat voor hun zal resulteren in een nabije desastreuze downfall.

  Het licht zal tenslotte altijd zegevieren…..

  btw. terwijl ik dit typ is het net toevallig op het NOS nieuws, je weet wel, dat zijn die berichtgevingen die klakkeloos en zonder enige research worden overgenomen en in de ether worden gekwakt.
  Als je het objectief bekijkt kun je er eigenlijk wel om lachen…. toch?

  15 likes
 5. Aha,de (rhesus) aap komt uit de mouw.
  Kunnen we dit nu ook categoriseren als een false flag operatie,het is namelijk gewoon een terroristische aanslag op de mensen daar,hetzij in vertraagd tempo.
  Daarbij worden bedrijven als monsanto,ook nog weer eens kunstmatig verrijkt doordat er tienduizenden overheidsezels (soldaten) de bevolking vergiftigd voor een mug.
  De dktp prik van een vieze farmaceut is veredeld met zwaar gif,kinderen raken misvormd,” kom,we nemen een muggenvirus wat er op lijkt,dan kunnen we blijven spuiten en krijgt de mug de schuld”.

  Ik ben voorstander van stads poorten,waar ze mensen die dit soort acties in gang zetten,in een kooitje stoppen en ophangen in de zon.
  Ondertussen hoor je de propaganda-machine hier in het westen draaien om de slapende mensen hier zogenaamd te beschermen…

  11 likes
 6. Spaanse griep, Q-koorts, Vogelgriep, Mexicaanse griep, Ebola, en dab nu een nieuw angst hype: Het zika virus.

  …The Zika virus, now being blamed for the birth of babies with very small heads and impaired brains, has been around for a long time—late 1940s, early 1950s—and suddenly, without warning or reason, after inducing, at best, mild illness, it’s producing horrendous damage? This is called a clue. A clue that scientific liars are lying. Furthermore, many of the women who are giving birth to deformed babies test negative for the presence of the Zika Virus.

  http://geopolitics.co/2016/01/30/whos-behind-the-zika-virus-outbreak-fearmongering/

  Wat mij opvalt is dat niemand het grote verband ziet.
  Brzilië is één van de BRICS landen en host bovendien dit jaar se olympische spelen…

  http://tomatobubble.com/id961.html

  Daar komt bij dat een mug er een paar jaar over doet om een heel continent te veroveren, terwijl de killer bees er tientallen jaren voor nodig hebben gehad?

  http://www.sciencemag.org/news/2016/01/zika-virus-your-questions-answered

  Ten slotte is het zika virus al meerdere decennia bekend, maar zijn er in de afgelopen 60 jaar nooit en te nimmer baby’s met gekromppen in het nieuws geweest.
  De feiten op een rij…
  http://northerntruthseeker.blogspot.nl/2016/02/the-zika-virus-scam-great-summary-of.html

  Prior to 2015, the Zika virus was never associated with shrunken brains in newborn babies.

  The propagation pattern is impossible, no mosquito borne disease that requires and intermediate host can get to all corners of a continent in only six months. Such a rapid propagation would require the disease to move 33 miles a day, day after day. Mosquitos do not breed, infect, lay eggs and hatch young to re-infect any faster than two weeks and won’t fly more than half a mile during their lives, and if movement of people could spread it so fast, it would have happened decades ago. This disease might take six months to go 30 miles, not go 30 miles in a day!

  The Zika virus has been known about since the 1950’s, and requires a carrier host during it’s life cycle. If it is so contagious it can rip across a continent via mosquitoes alone in only six months, which would require people flying around on airplanes to do, then it should have traveled across the ocean to Brazil as fast as an airplane can fly along with an infected host carrier from Africa, more than 50 years ago.
  The autism / child vaccination link has now been so firmly drawn that the scammers need an entirely new venue before they get totally busted, and pre-birth vaccines have to be that venue. They need a safe way to do this and they are not going to get the job done by letting their weapon loose in the wild, where it can jump out of the bushes and nail them. They need a scapegoat for the intellectual damage they need to cause to maintain their future tyranny, and the zika virus is virtually assured to be their chosen scapegoat.
  They claim this disease is ripping through the Caribbean island nations. QUESTION: HOW DOES A MOSQUITO BORNE ILLNESS, WHICH TOOK 50 YEARS TO JUMP FROM AFRICA TO LATIN AMERICA END UP PROPAGATING THROUGHOUT THE CARIBBEAN IN ONLY A FEW MONTHS, WHEN EACH LOCATION IN THE ENTIRE REGION IS, FROM A MOSQUITO’S STANDPOINT, EQUALLY SEPARATED BY OCEAN?

  Good question, and I have the answer, CASE CLOSED:

  I’ll tell you what is going on here – VIRTUALLY ASSURED: Bill Gates or some other slime ball released a new vaccine in response to the autism uproar, which was to be administered to women while pregnant, to destroy the baby en utero so post-birth vaccines would not be blamed for damage they want to do to ALL children and are no longer completely getting away with. The zika virus has to be there to take the rap.

  A WARNING TO ALL WOMEN WORLDWIDE: AVOID ALL VACCINES DURING PREGNANCY, AND SPREAD THE WORD TO OTHERS, EVEN IF THEY THINK YOU ARE CRAZY FOR SAYING IT. THERE IS NO MOSQUITO BORNE DISEASE CAUSING THE SHRUNKEN BRAINS, LOGIC PROVES IT HAS TO BE ADMINISTERED BY INTENT.

  7 likes
 7. Om de proef op de som te nemen heb ik zojuist een bestelling gedaan van het zika virus…. ik kon gewoon met PayPal betalen..!?!?!? Echt te zot voor woorden…. zodra ik het heb ontvangen stuur ik het direct naar Teeven toe, verwerkt in een fles bier, dan kan hij kapot vallen

  4 likes
 8. Toen ik hoorde over de Zikavirus dacht ik terug aan sv40 en ja hoor weer ‘n ()aap uit de mouw!

  Ik denk dat we ‘binnenkort’ over nog meer horen over virussen; Wie weet (veel) nog meer, we komen straks in de generatie ‘babyboomers’ die 65 (lees 67 jaar) worden.
  De puzzel is al bijna voltooid, nog een paar stukjes!

  2 likes
 9. Rhesus aapje, net als HIV, werkt dus alleen bij mensen die rhesus positief zijn. Negatief is wederom vrijgesteld, hehe.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

rijkste mannen

De 5 rijkste mannen van de 20e eeuw. Bezos en Gates vallen in het niet bij dit lijstje

Wat hebben John D. Rockefeller, Nicolaas II ...