Mens en Dier

Woede om uitspraak Kaag over onteigenen boeren: ‘Het is verschrikkelijk, het is puur communisme’

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

D66-partijleider Sigrid Kaag deed tijdens het slotdebat van de NOS een opmerkelijke uitspraak over het onteigenen van boeren. “Als in ultimo er niet wordt meegewerkt, dan moet onteigening ook aan de orde zijn, net zoals je het ook hebt bij een normaal proces in het leven,” zei de minister.

Haar uitspraak doet wenkbrauwen fronsen. “Onteigening is een normaal proces in het leven, Kaag zegt het echt,” merkt forensisch gedragswetenschapper Jeroen Frankfoort op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand is veilig bij D66

Artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult vindt het een ‘uiterst arrogante uitspraak’. Financieel journalist Arno Wellens reageert: “Onteigening is niet normaal in een democratische rechtsstaat.”

“Mevrouw Sigrid Kaag weet het mooi te verwoorden in het debat, maar dat is helemaal niet mooi. Het is verschrikkelijk. Het is puur communisme. Zoals in Cuba. Cambodja. Venezuela. En de voormalige Sovjet-Unie,” aldus BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Marco van den Boomgaard, FVD-raadslid in Zoetermeer, stelt: “Niemand is veilig bij D66! Dit is hoe ze denken en hoe ze doen. Nu de boeren, straks zijn wij aan de beurt!”

Flinke klappen

Het ziet er naar uit dat de coalitiepartijen bij de Provinciale Statenverkiezingen flinke klappen gaan krijgen. De verkiezingen zijn ook belangrijk voor de Eerste Kamer, omdat Statenleden de samenstelling van de senaat bepalen.

Daar heeft de coalitie nu al een minderheid, en die zal naar verwachting nog kleiner worden.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
11 dagen geleden

Misschien moeten we mevrouw Sigrid Kaag en enkele andere politici maar gaan onteigenen uit Nederland. Dat is een normaal proces voor het leven van een politicus.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
11 dagen geleden

Laten we het eens hebben over een dom blondje, dan is alles klaar. Vervolgens
Onttronen zodat ze geen stomme dingen. meer kan doen!

Jerome
Jerome
11 dagen geleden

Hah hoe zou Kaag het vinden al zei onteigend word. Van haar 5 ja echt 5 huizen die ze bezit. Zieke psychopaat

Julia
Julia
11 dagen geleden

Dan maar beginnen met het onteigenen van al haar bezittingen en haar geld bij elkaar geharkt door leugens en verraad. Dit vreselijke mens dient keihard aangepakt te worden het is een smerige communist en dictator pur sang. Wie walgt er niet van dit vreselijke gewetenloze arrogant kreng. Kaag en haar fascistische partij D66 hebben al een aantal jaren geleden onze democratie vermoord en zijn de grootste verraders van land en volk. Hoogste tijd om Kaag bij haar haren te pakken en te verbannen naar de meest afgelegen hete woestijn en nooit meer naar omkijken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x