Buitenland

‘Wat zou deze Oekraïense soldaat vinden van de staande ovatie die Zelensky in de Tweede Kamer kreeg?’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Op X circuleert een filmpje van een huilende soldaat dat massaal wordt geliket. Het gaat om een video die al in maart dit jaar op het Telegram-account The Queen of the Copper Mountain verscheen.

In het filmpje is naar verluidt een Oekraïense soldaat te zien die een inzinking heeft. Hij is woest op Zelensky en het regime in Kiev. De soldaat roept op tot een staatsgreep in Oekraïne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het filmpje doet het nodige stof opwaaien.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wordt Nederland door hem bedankt of vervloekt?

“Wat zou deze Oekraïense soldaat vinden van de staande ovatie die Zelensky in de Tweede Kamer (alleen FVD was afwezig) ontving?” vraagt voormalig Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “En van alle miljarden steun en het militair materieel dat premier Rutte aan Zelensky heeft gegeven om de oorlog te intensiveren? Wordt Nederland door hem bedankt of vervloekt?”

“Dit is een kerstboodschap van ons, het volk, het plebs, aan alle oorlogszuchtige staatshoofden, politici en industriëlen. Allemaal. Oost, west, links, rechts,” merkt onderzoeksjournalist Patrick Savalle op. “Gelukkig kerstfeest and see you soon!”

Flinke terreinwinst

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt simpelweg: “Arme man.”

Sinds het mislukken van het Oekraïense tegenoffensief hebben Russische troepen het initiatief aan het front heroverd en boeken ze flinke terreinwinst.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Het lijkt MIJ, dat er maar één antwoord mogelijk is, dat deze soldaat kan doen: HIJ, als slachtoffer zal de hele bende, die dit veroorzaakt heeft, zonder meer VERVLOEKEN.

En dan heeft hij nog eens 100% gelijk ook.

Hier wordt dan maar één soldaat als voorbeeld gesteld, die compleet gedesillusioneerd is door deze waanzinnige oorlog. Maar het gaat natuurlijk om wel honderdduizenden en méér soldaten, die als kanonnenvoer door satanische figuren als Zelensky worden gebruikt.

En…. laten wij ons geen illusies maken: Zodra het corrupte Oekraïne zowel bij de EU als bij de NAVO wordt ingelijfd, KAN datzelfde lot net zo goed iedere jongere en oudere binnen elk NAVO-land, dus OOK Nederland, treffen.

Ik heb eigenlijk maar één Kerstwens en dat is, dat de Russen nu eens ECHT haast gaan maken met het definitief uitschakelen van de Oekraïne.
Ik begrijp niet, waarom dat nog steeds niet is gebeurd. Zij hebben de mankracht en het juiste materieel.

Geen schaap
Geen schaap
3 maanden geleden

Net in BNdeStem. Mobilisatieleeftijd van 27 naar 25 jaar. Een land zonder mannen heeft geen toekomst.

dna
dna
3 maanden geleden

We leveren, met veel plezier, ollongren en e.a. uit. lijkt me geweldig. Fijn als deze hele chaosshow over is. Geldt voor alles nou. Fijne dagen iedereen, dat meen ik oprecht.

Rene
Rene
3 maanden geleden

ollongren en rutte kunnen trots zijn op hun miljarden kostende waanzin ,belasting geld waar je tienduizenden Nederlandse gezinnen mee zou kunnen helpen maar dat boeit Rat rutte niet als hij zijn baantje bij de navo maar krijgt
Gedrag dat past bij een narcistische psychopaat ,liegen en eigen belang staat altijd voorop ook als het ten koste gaat van een ander.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x