Spiritueel

Jongen misvormd geboren ‘wegens moord in vorige leven’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klein jongetje uit Sri Lanka zei zich te herinneren dat hij in zijn vorige leven zijn overleden oom is geweest. Hij zei dat hij zijn verloofde had gedood. Het bleek dat zijn oom inderdaad diens verloofde om het leven had gebracht, een familiegeheim dat hij niet had kunnen weten, aldus de vader van het jongetje.

Kort voordat hij overleed, vertelde een man genaamd Ratran uit Sri Lanka zijn broer Tileratne Hami dat hij geboren zou worden als zijn zoon. Negentien jaar later kreeg Hami een zoon met een aangeboren afwijking.

Zijn rechterarm was korter dan zijn linker en zowel de vingers aan zijn rechterhand als de rechterkant van zijn ribbenkast waren vervormd. Toen hij twee jaar oud was, hoorde zijn moeder hem in zichzelf praten. Hij zei dat hij zo was geboren omdat hij in zijn vorige leven zijn verloofde had vermoord.

De geschokte moeder vroeg hem te herhalen wat hij zei. Opnieuw zei hij dat hij de vrouw met een mes had gedood en voegde daaraan toe dat zijn huidige vader zijn broer was. Toen de moeder het verhaal aan Hami vertelde, deelde hij het familiegeheim voor het eerst met haar. Zijn broer werd na zijn daad door de rechtbank ter dood veroordeeld.

De zaak is geanalyseerd door reïncarnatieonderzoeker Ian Stevenson en is opgenomen in het boek ‘Children Who Have Lived Before’ van Trutz Hardo. De jongen, Wijeratne, werd in 1947 geboren in het dorp Uggalkaltota in Sri Lanka. Het jongetje vertelde veel mensen over zijn vorige leven, hoewel zijn vader dat had verboden. De jongen vertelde tot in detail over de moord en de daaropvolgende executie.

Het jongetje had geen spijt van zijn daden. De vrouw zou verliefd zijn geworden op een andere man en wilde de verloving afbreken.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als er een GOD zou bestaan, dan zou hij (GOD) deze man/jongetje nooit dubbel straffen en zoals wel nu; kreeg hij eerst in zijn vorige leven de doodstraf en wordt het leven daarna ook nog eens ‘mismaakt’ geboren.

sowhat
sowhat
8 jaren geleden

Karma is a inderdaad een b1tch voor deze pipo.
mocht nu elke crimineel zo’n herinnering meedragen in hun volgende leven…

paul
paul
8 jaren geleden

Als je de (gratis) e-boeken van Wes Penre gaat lezen dan kom je erachter dat je dus na je dood absoluut niet naar de tunnel van licht toe moet, waar je naar toe getrokken zult worden.
Trap ook niet in de val van al de zogenaamde gidsen.
Dit is allemaal bedoeld om je hier op aarde te houden in het slavenbestaan.
Sta op je soevereiniteit ook ná je dood en wens je zelf uit het grid dat de aarde omspant.
Het grid begint nu al een gatenkaas te worden omdat steeds meer mensen erachter komt hoe de vork werkelijk aan de steel zit.
Doe jezelf een groot plezier door alles van Wes Penre te lezen: http://www.wespenre.com

Jer
Jer
8 jaren geleden

Zielen kiezen er zelf voor om ergens te incarneren om ervaring op te doen en hun lessen te leren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x