Homepagina » Mens en Dier » E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove
E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove

Een door WikiLeaks gepubliceerde e-mail linkt Hillary Clinton, Colin Powell en Henry Kissinger aan de Bohemian Grove. Het geheimzinnige kampeerterrein waar de wereldelite ieder jaar bijeenkomt wordt bij naam genoemd.

In de gehackte e-mail, die door haar adviseur Sidney Blumenthal is verstuurd toen ze minister van Buitenlandse Zaken was, wordt onder meer gesproken over de troepeninzet in Afghanistan.

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove

Vader en zoon Bush op de Bohemian Grove

Het is niet voor het eerst dat Clinton, Powell of Kissinger gelinkt worden aan de Bohemian Grove. In 2013 lekten e-mails uit die Powell, Kissinger en de Britse oud-premier Tony Blair in verband brachten met de geheimzinnige groep.

Moloch

Uit e-mails die WikiLeaks in 2015 publiceerde bleek ook dat Hillary Clinton nauwe banden heeft met de steenrijke bankiersfamilie Rothschild. Clinton blijkt met name goed bevriend te zijn met Lynn Forester de Rothschild. In een e-mail uit 2012 wordt daarnaast gesproken over een bijeenkomst op het landhuis van Lord Rothschild in Waddesdon.

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove

Reagan en Nixon op de Bohemian Grove in 1967

In eerdere e-mails werd zelfs gesproken over Moloch, de god van het vuur aan wie kinderen worden geofferd en die tijdens bijeenkomsten van de Bohemian Grove zou worden aanbeden. In een e-mail die dateert van 29 augustus 2008 schrijft een senior overheidsmedewerker: “Ik ga in de achtertuin met gekruiste vingers een kip offeren aan Moloch…”

Rituele offers

Op de Bohemian Grove zouden al sinds de jaren 1800 rituele offers worden gebracht aan Moloch. Gezien de nauwe relatie tussen de Bohemian Grove en Amerikaanse presidenten (Eisenhower, Nixon, Reagan, de Bush-dynastie en Bill Clinton), is het niet verwonderlijk dat Hillary Clinton zich in hun topgeheime wereldje heeft gewurmd.

Volgens schrijver Mike Hanson bracht zelfs de Britse koningin Elizabeth in 1983 een bezoek aan de Bohemian Grove.Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Een laserstraal die alles en iedereen elimineert op de Bohemian Grove zou niet misstaan; alvorens zouden we al die kinderslachtoffers daar eerst weg moeten plukken en zodat alleen de misdadigers worden gepakt.

  18 likes
  • Terwijl de Engelen zich manifesteren in de mensen van het licht, zal hun duisternis hun wil breken, en alles wat ze hebben gedaan zal in hun eigen visie voor niks zijn geweest wanneer hun ziel een laatste maal zich zal ontvouwen en de consequenties meebrengen van al dat zij hebben gedaan en verborgen gehouden.

   14 likes
  • Moet je gelijk die vorige Paus die te vroeg vertrok ( Hij had ook gerommeld met kinderen ), je kon natuurlijk niet de plaatsvervanger van God laten arresteren !!

   5 likes
 2. Dat komt mooi in het licht te staan, maar zal dit iets veranderen aan de stand van zaken? Neen dat nooit.
  ZIj wordt president, want dat traject is al van de start uitgestippeld. Trump is een halfgare malloot en Bernie hebben ze met wat bloed zweet en tranen uit de weg kunnen ruimen.

  We laten ons leiden door de politiek dat zij uitstippelen: geslaagd in hun opzet worden de arabieren (zie islam) nu beschoouwd als gevaar voor de samenleving. Je moet maar het zoveel herhalen totdat de mensen het geloven.

  2 likes
  • Het tegendeel is waar. Hillary’s bedgenote en misschien wel haar voornaamste medewerker Huma Abedin is een moslima die al sinds haar studententijd goede contacten heeft met islam-radicalen.
   Congreslid Michele Bachman schreef in 2012 in een open brief dat met Huma Abedin de moslimbroederschap tot de hoogste politieke regionen van Washington was doorgebroken. Zowel haar vader, haar moeder als haar broer behoren tot de salafistische strekking van de moslimbroederschap.

   3 likes
   • Hmm dus jij denkt dat de moslimbroederschap de hele moslimgemeenschap vertegenwoordigd? Of je bent kortzichtig of zeer naief.
    Weet dat de moslimbroederschap in vele arabische landen werd veroordeeld voor terreur op eigen bodem.
    Je haalt bovendien je feiten uit een brief van een lid van de tea party. In deze kwestie niet een echt zeer betrouwbare bron. Nog een aantal gegevens dat je bewering sqautch is:

    – midden oosten kampt met tekorten door de aanhoudende olierpijzenoorlog tussen USA en M-O,
    – moslims overal ter wereld hebben de stempel terroristen gekregen,
    – klimaatverdrag is geen godgeschenk voor de arabieren,
    – israel is grootste bondgenoot van USA
    – Huma abedin voor iemand die zogezegd het salafisme vertegenwoordigd ziet zij er toch niet heel conservatief uit.
    – haar vader haar moeder en haar broer,… wat hebben zij ermee te maken (zijn die misschien ook in het politiek stelsel geinfiltreerd)??? Of is dit bedoeld als bladvulling?? een achterlijker reactie kun je echt niet achterlaten..

    Als ze nu echt waren geïnfiltreerd in het politiek stelsel van Washington, dan zou je toch denken dat ze meer resultaat halen met dat lobbyen.

    4 likes
 3. Ok en wat verteld dit verhaal dan? ik kan er alleen maar kamperen uit opmaken en verder worden er nog wat suggesties in het stuk gezet. Wat ze zoal deden in 1800 en zo. Als ze morgen weer lid blijkt te zijn van de bibliotheek gaan we met ze allen stuiteren. Ik vind het allemaal nogal nietszeggend. Dat dit soort mensen bij allerlei praktijken betrokken zijn is volgens mij niets anders dan mensen heugenis. Ja, ze zijn lid van elitaire clubjes en er zal vast een hoop vuil tussen zitten, maar wat gaat er veranderen dan? Precies, helemaal niets. Artikelen, documentaires, boeken of internet… er veranderd helemaal niets. Het weer veranderd.

  3 likes
  • Er is toch al zoveel veranderd @Jeff dat het echt heel moeilijk zal worden om Hillary tot president te bombarderen. Hoe dichter we bij de verkiezingen komen hoe meer smerigheid er boven komt drijven. Ik moet nog zien hoe ze dit nog aan het volk gaan verkopen. De enige optie die er blijft voor het gespuis is om Obama’s presidentschap te prolongeren. Die staat nog enigszins overeind en is bewezen zeer gehoorzaam aan het tuig achter de schermen. Dus moet men zich nu ook gaan concentreren op hem om hem tijdig onderuit te halen. Dan wordt het pas echt spannend.

   3 likes
   • Ik denk dat er niks veranderd is. Het feit dat ze genomineerd zijn is juist doordat ze bij allerlei clubjes zitten. Daar is Hillary geen uitzondering in. Het enige wat haar kan nekken zijn die e-mails, maar dan nog niet eens zo zeer op inhoud, maar omdat ze openbaar werden. Het feit dat er hier over gediscussieerd wordt gaat echt niks wezenlijks veranderen; wellicht worden ze daar nog iets voorzichtiger. Ik ben inmiddels 54 en heb elke poging op een betere wereld een langzame dood zien sterven. Intussen wordt het al maar slechter. Ik vraag me dan ook af, of het niet beter is om gewoon me leven te leven. Want alles wat er geroepen wordt leidt tot niets. Groet

    1 likes
   • Hillary Clinton word president.

    Trump heeft een rivaal uit zijn eigen partij, die mee doet met de verkiezingen en die gaat stemmen van hem afsnoepen. Obama kan wettelijk niet meer herkozen worden omdat hij al 8 jaar president is.

    Het is dus helemaal niet spannend.

    1 likes
 4. Spookverhalen !!!

  2 likes
  • Zeker! De artikelen gerelateerd aan deze camping spreken elkaar behoorlijk tegen. Nu wordt Clinton hiermee in verband gebracht en eerder Carter en in een ander artikel wordt gesteld dat het een camping is die exclusief bedoeld is voor republikeinse leden.
   De ene keer is het exclusief voor mannen en de volgende keer hebben Hillary en de Queen de slaapzak meegenomen….
   Het zal wel aan mij liggen.

   3 likes
   • In de mail staat toch maar gewoon dat een politieke kennis lunch had met Colin Powell op Bohemian Grove en daar zus & zo vernomen heeft. Hillary Clinton heeft daar toch niets mee te maken, Bohemian Grove is een mannenclub en alle cowboyverhalen ten spijt is het vnl een upper class zakenclubje in een aangename omgeving.

    1 likes
  • zei de wetenschapper.

   fff

   0 likes
 5. Terwijl Demmink operette telkens met succes de goot in wordt gemanoeuvreerd worden in de (ware ruimte) wetenschap de beslissende knock out uitgedeeld.

  VT Exclusive: Largest Pedophile Ring in History, 70,000 Members, Heads of State, the Rats Scramble  

  VT and Keshe take the lead in breaking the most insidious human trafficking gang on the planet
  The door didn’t open again until Iranian physicist, Mehran T. Keshe came to us with his own story. Invited to Belgium, sponsored by the Royal Family, Keshe was introduced to internet guru Sterling Allen and Belgian “fixer,” Dirk Lauressens. Within a short time, it became clear that he was there as a prisoner, not a guest, having fallen into a web of pedophiles that control public life in Belgium and the Netherlands, control corporations, courts, the police and do so rather publicly.

  With Keshe’s story, we traced Sterling Allen, through his work with Belgium’s Royal Family, to his questioning by the FBI, to the seizure of his computers and eventually to his real task in life, webmaster for a massive pedophile ring that supplied children for the members of secret societies that control our daily lives through suppression of technology and the waging of endless war. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/08/24/vt-exclusive-largest-pedophile-ring-in-history-70000-members-heads-of-state-the-rats-scramble/

  2 likes
  • Vrijwel alle VS presidenten zijn CIA-agenten. Dat geldt ook voor Obama.
   Anders wordt de president die wordt gesleceerd (nooit echt gekozen) gekoppeld aan een vice-president die CIA-agent is.

   Hillary, Killary, Hitler – die namen dekken idd. de duivel.
   Zij gaat heeft de voorkeur van de globalisten,
   gezien haar rampzalige medicische toestand kan ze de taak niet volbrengen,
   zij is chronisch afhankelijk van zware medicatie; als Alzheimer patient, en de gevolgen van een hersenaandoening; TIKA.

   Het zal niet verbazen wanneer Trump vol lood wordt gepompt. (de 1e sukkelaar heef al geprobeerd de beveiliging van de Trump Towers te passeren).
   Zelfs in ons land, ging de gedoodverfde winnaar voor lood. In het Wilde Westen is zoiets helemaal geen punt.

   https://jonrappoport.wordpress.com/2016/08/08/media-lie-about-hillarys-severe-health-condition/

   Hitley veroorzaakt al 40 jaar een spoor van lijken.
   Zij is de keuze van de fascistsche Rockerfeller dynastie, Soros is de stalmeester:
   https://www.hillaryclinton.com/briefing/factsheets/2016/06/27/hillary-clintons-initiative-on-technology-innovation/

   Hitlery speelt 100% de islamiserings-kaart:
   Hillary Clinton’s stated techniques for implementing the Istanbul Process,
   which seeks to eliminate criticism of Islam.:
   http://shoebat.com/2015/04/23/hillary-clinton-is-corrupt-and-100-pure-evil

   @pieter; u hebt dat goed, maar duidt het toch precies andersom. !??
   Knuffelen van islam is in deze niet bedoeld om islam daadwerkelijk te respecteren; maar ten maximale te exploiteren voor ‘het Grote Plan’. De radicale Islam is hét wapen in WOIII.

   Obama heeft sinds 1997 om ‘t jaar wetsvoorstellen voorgelegd om de 22nd amendment te wijzigingen, dat maximaal 2 opeenvolgende presidentstermijnen toestaat;
   A dictator – Obama seeks to suspend the 2016 election and become 3rd term President under the Martial Law.
   https://www.youtube.com/watch?v=DPlyoHL2MXA

   Doel TTIP doorrammen, post-democratische tijdperk inluiden, post-industriele economie. Transhumanisme, UNtopia, Global tax, Universal Heallthcare, Stalinistische VN0-Heilstaat.
   Er is nu nog wel een nooduitgang, en dat is Nexit. Als TTIP doorgeramd is, zitten we in de val.

   3 likes
 6. De Amerikanen zijn hard bezig hun eigen staat te vernietigen. Herkennen niet dat dat hele geoffer gewoon een vorm is van add, zielige mensen die zelf geen karakter hebben. Er staan er nu 2 klaar, beide keuzes zijn walgelijk. Ik hoop dat de Russen er snel een bom op gooien, dat de moslims hier winnen de volgende verkiezingen en dan mag er ook hier wel een bom op. Gaat helaas allemaal niet gebeuren. We moeten toezien hoe ze zichzelf kapot maken en het nog helpen ook. Geloven in die valse belofte van een multicultuur, die nergens op de wereld bestaat behalve in de hoofden van die oligarchische terroristen. Het is niet eens meer in termen te drukken als links en rechts, het is een pot nat en allemaal verdienen ze de brandstapel. Ik hou ermee op het allemaal erg te vinden, te reageren op allerlei forums. Ik pak de popcorn en cola vast en wacht op de vele terreur die nog gaat komen, altijd mooie beelden op cnn. En die presentatoren vinden het zo geil als er weer wat gebeurd, doe maar lekker. Dan maar hersenloos verder, hier valt niet meer naar te kijken met gezond verstand

  4 likes
 7. Niet al te raadselachtig, Soros en Rockefeller hebben haar al gekozen.

  3 likes
 8. Overal zijn er clubjes die macht proberen uit te oefenen. Het begint met eetclubjes, waar de gegoeden bij elkaar komen, allerlei zaken over hoe het gaat met en in het land met elkaar bespreken en dan natuurlijk beinvloed raken.
  Zelfs een gezellige bbq’tje in uw familie ontaardt vaak in een soort beinvloeding van elkaar.
  Dus, het gebeurt overal, van hoog tot laag, van arm tot rijk, van analfabeten tot universitair geschoolden.
  Het wordt pas lelijk wanneer er rituele (mensen- of dieren) offerandes worden gebracht (de bbq is ook een dieren offerande!!, ook aan de god van het bbq-vuur, de heer moloch).
  Dus hoe vershillen u en ik van hen?

  Door elke dag vlees in de pan te gooien en het vuur onder de pan te zetten bereiden u en ik ons voor, elke dag, op die grote dag dat ook wij rechtstreeks grotere offerandes aan herr moloch zullen gaan brengen in het grote vuur. Oefening baart kunst.

  0 likes
 9. Ze wordt gewoon president. Dus je lange verhalen….

  0 likes
 10. Wie slecht doet en niet beter weet, is onwetend.
  Wie goed is en het slechte laat doen,,,,, juist ja,die is slecht bezig.

  0 likes
 11. Okay, moet je kijken wat ik nu ben tegengekomen!!
  https://www.youtube.com/watch?v=YEkMctGrabY

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef ...

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.