Mens en Dier

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een door WikiLeaks gepubliceerde e-mail linkt Hillary Clinton, Colin Powell en Henry Kissinger aan de Bohemian Grove. Het geheimzinnige kampeerterrein waar de wereldelite ieder jaar bijeenkomt wordt bij naam genoemd.

In de gehackte e-mail, die door haar adviseur Sidney Blumenthal is verstuurd toen ze minister van Buitenlandse Zaken was, wordt onder meer gesproken over de troepeninzet in Afghanistan.

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove
Vader en zoon Bush op de Bohemian Grove

Het is niet voor het eerst dat Clinton, Powell of Kissinger gelinkt worden aan de Bohemian Grove. In 2013 lekten e-mails uit die Powell, Kissinger en de Britse oud-premier Tony Blair in verband brachten met de geheimzinnige groep.

Moloch

Uit e-mails die WikiLeaks in 2015 publiceerde bleek ook dat Hillary Clinton nauwe banden heeft met de steenrijke bankiersfamilie Rothschild. Clinton blijkt met name goed bevriend te zijn met Lynn Forester de Rothschild. In een e-mail uit 2012 wordt daarnaast gesproken over een bijeenkomst op het landhuis van Lord Rothschild in Waddesdon.

E-mail op WikiLeaks linkt Hillary Clinton aan geheimzinnige Bohemian Grove
Reagan en Nixon op de Bohemian Grove in 1967

In eerdere e-mails werd zelfs gesproken over Moloch, de god van het vuur aan wie kinderen worden geofferd en die tijdens bijeenkomsten van de Bohemian Grove zou worden aanbeden. In een e-mail die dateert van 29 augustus 2008 schrijft een senior overheidsmedewerker: “Ik ga in de achtertuin met gekruiste vingers een kip offeren aan Moloch…”

Rituele offers

Op de Bohemian Grove zouden al sinds de jaren 1800 rituele offers worden gebracht aan Moloch. Gezien de nauwe relatie tussen de Bohemian Grove en Amerikaanse presidenten (Eisenhower, Nixon, Reagan, de Bush-dynastie en Bill Clinton), is het niet verwonderlijk dat Hillary Clinton zich in hun topgeheime wereldje heeft gewurmd.

Volgens schrijver Mike Hanson bracht zelfs de Britse koningin Elizabeth in 1983 een bezoek aan de Bohemian Grove.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
helder
helder
5 jaren geleden

Spookverhalen !!!

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Een laserstraal die alles en iedereen elimineert op de Bohemian Grove zou niet misstaan; alvorens zouden we al die kinderslachtoffers daar eerst weg moeten plukken en zodat alleen de misdadigers worden gepakt.

iubuntu
iubuntu
5 jaren geleden

Dat komt mooi in het licht te staan, maar zal dit iets veranderen aan de stand van zaken? Neen dat nooit.
ZIj wordt president, want dat traject is al van de start uitgestippeld. Trump is een halfgare malloot en Bernie hebben ze met wat bloed zweet en tranen uit de weg kunnen ruimen.

We laten ons leiden door de politiek dat zij uitstippelen: geslaagd in hun opzet worden de arabieren (zie islam) nu beschoouwd als gevaar voor de samenleving. Je moet maar het zoveel herhalen totdat de mensen het geloven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x