Homepagina » Bewustzijn » ‘We gaan naar het Gouden Tijdperk’
Bill Roache Gouden Tijdperk

‘We gaan naar het Gouden Tijdperk’

Bill Roache van de langlopende Britse soapserie Coronation Street heeft zich openlijk uitgesproken over zijn spirituele overtuigingen. Volgens de soapster ‘is liefde de levenskracht’.

Roache, die Ken Barlow speelt in de soap uigezonden door de Britse zender ITV, zegt dat we naar een ‘Gouden Tijdperk’ van spiritualiteit gaan.

In gesprek met Silent Voices, een tijdschrift over spiritualiteit en paranormale en metafysische zaken, zei hij dat de maatschappij ‘naar een hogere vibratie gaat’ en dat de wereld vanaf 12 december ‘drastisch zal veranderen’. Dat meldt de Daily Mirror.

Reinigen

“Dit wordt het Gouden Tijdperk, een periode waarin de meeste mensen zullen weten dat zij niets meer zijn dan liefde en spirituele wezens,” legde Roache uit. “De aarde zal zich blijven reinigen terwijl materiële en negatieve zaken gaan verdwijnen.”

Bill heeft naar eigen zeggen een bijeenkomst van een spirituele groep bijgewoond en meent dat helderzienden de toekomst kunnen voorspellen.

“De energie en het licht van de schepper zijn liefde,” voegde hij toe. “Liefde is de levenskracht, het is alles, het is de wet van aantrekking.”

Telepathie

“Ik heb altijd geweten dat er wezens om mij heen zijn, liefdevol en sturend, nu meer dan ooit,” zei Roache. De acteur zei ook dat mensen binnenkort communiceren door middel van telepathie nadat een homeopaat met hem sprak terwijl hij sliep. “Hij verscheen in het astrale, kwam in een droom en praatte op die manier met me,” legde hij uit.

Volgens Bill is zijn dochter Edwina, die in 1984 18 maanden na haar geboorte overleed, nu een zuster in het hiernamaals. “Ze helpt andere kinderen die zijn overleden om ze te leren begrijpen wat er met ze is gebeurd,” legde hij uit.

“Wij zijn liefde, liefde lost alles op, liefde is alles,” vat Bill zijn levensfilosofie samen. Zijn favoriete citaat is: word wakker in de realiteit van onvoorwaardelijke liefde. Zijn vriendin Emma zei afgelopen jaar dat hij erg charismatisch is en dat iedereen zich tot hem aangetrokken voelt.

Bron: PA

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.

  0 likes
 2. Lekker dan..moet je in het hiernamaals ook al werken??

  0 likes
 3. [quote name=”Jeff”]Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.[/quote]
  Ik ben laatst verkracht door een engel in de astrale wereld, maar als ik daarvan aangifte doe bij de astrale politie, word ik hard uitgelachen, want ze zeggen dat het niet eens verboden is…want in de astrale wereld gelden hele andere wetten en bijna alles mag daar van de politie…erg hé?

  0 likes
 4. Eerst Lemurië, toen Atlantis en nu is de tijd gekomen voor ons. De precessie-as van de aarde rondt wederom haar rondedans af, en we zullen zien wat er gaat komen en wat er gaat verdwijnen.

  0 likes
 5. Ik wil graag geloven dat liefde het antwoord is op alles dat ons overkomt. Ik sta er voor open en probeer het te vinden, maar helaas lukt me dit nog niet. Hoewel liefde multi-interpretabel is, denk ik dat je eerste echte liefdeservaring met een partner zal moeten zijn. Daarna zul je vanzelf de liefde in al het andere ontdekken.

  Begrijp me niet verkeerd, heb een paar hele goede vriendschappelijke relaties en mag ook absoluut niet klagen als je weet dat er mensen zijn die helemaal niemand hebben. Toch heb ook ik behoefte aan meer, want ik denk dat het de enige manier is om als persoon te kunnen groeien op persoonlijk maar vooral ook spiritueel gebied. Ware liefde komt samen met dankbaarheid, zorgzaamheid en duurzaamheid. Je waardeert je leven pas echt als je iemand hebt om voor te leven en om mee te delen!

  Ik heb nog steeds hoop 🙂

  0 likes
 6. [quote name=”Jeff”]Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.[/quote]
  Ja dat heeft Salusa ook altijd, alleen dat duurt maar en dat duurt maar. Dus eerst maar eens zien, en als het zo is, dan zal ik het met alle liefde van de wereld ontvangen. Maar inmiddels ben ik in een moot van nu even niet.

  0 likes
 7. [quote name=”Jeff”]Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.[/quote]

  Met hoop alleen komen we geen stap verder.

  0 likes
 8. Bill Roache, waarschijnlijk wordt 21 december 2012 de dag dat dit alles gaat gebeuren. Volgens de Inca’s ondergaat de aarde dan namelijk een spirituele verandering. We zullen zien!

  0 likes
 9. IK mag toch aannemen dat na 12 December deze mensen allemaal de mond houden en hem niet meer openene, wanneer blijkt dat het wederom onzin is. Wat mij opvalt is dat met dit soort verhalen, de data net zo makkelijk worden omgeruild als een paar niet passende schoenen. Men gata doodleuk verder met hetzelfde te roepen en te wijzen naar de volgende data.

  Daarbij periodes van zogenaamde verlichting in het verleden hebben enkel maar geleid tot stilstand en tegenwerking van vooruitgang.

  0 likes
 10. in ieder geval -als het gebeurt- zal het in december zijn, wanneer precies maakt wat mij betreft niet zo veel uit. 1 maand duurt niet zo lang 😉

  Ik ben heel erg benieuwd wat er zal gebeuren, en mocht het niet gebeuren, helaas. Misschien gebeurt het wel heel langzaam…. Dat bijvoorbeeld berichten wat je eerst nooit in de mainstream media zag verschijnen, dan opeens wel zullen doen. Dan worden de mensen wakker. Want helaas is het zo dat iets alleen “waar” is voor de meeste mensen, als iets op het officiële nieuws verschijnt.

  0 likes
 11. [quote name=”Morgane”][quote name=”Jeff”]Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.[/quote]
  Ja dat heeft Salusa ook altijd, alleen dat duurt maar en dat duurt maar. Dus eerst maar eens zien, en als het zo is, dan zal ik het met alle liefde van de wereld ontvangen. Maar inmiddels ben ik in een moot van nu even niet.[/quote]
  Maar Morgane, je kan bij jezelf beginnen…dan komt de mood ook wel terug. Dat is niet als kritiek bedoeld hoor, maar een verwijzing naar de goede richting. Hee..kop op.

  0 likes
 12. Ik lees hier te veel datas en niets gebeurd, dus het is begrijpelijk dat het beter is om met de dag te leven en dat jullie de datas die hier aangegeven worden op niburu negeren. Leef in liefde en blijf in liefde leven dat is nooit verkeerd.

  0 likes
 13. Durf te kijken met jouw nieuwe ogen. We staan al met één been in het gouden tijdperk. De afgelopen 10 jaar hebben we meer aan kennis opgedaan, dan de laatste 6000 jaar! De laatste 6 maand hebben we opnieuw meer kennis opgedaan dan de afgelopen 10 jaar. Meditatie-groepjes zijn tegenwoordig bezig met de activatie van de Merkaba. We herprogrammeren ons eigen DNA. De financiële instellingen storten in elkaar. De praktijken van het Vaticaan komen aan het licht. Alle grote zieners (Edgar Cayce, Nostradamus, de maya’s, de bijbel, Yogananda, enz) hebben deze tijd gezien als een tijd van grote verandering. Als je in een tuin rondloopt die in bloei staat, dan focus je toch ook niet op het beetje onkruid dat groeit? Leef, geniet en strooi met liefde en licht. En sommigen die denken wakker te zijn, kijk eens naar al de positieve veranderingen ipv de reguliere media te volgen en telkens terug naar beneden gesleurd te worden. Zet de tv eens 14d uit en dan kan je opnieuw zelfstandg denken

  0 likes
 14. jaja, eerder een darkage, tenzij je de kankerachtige groei van de islam niet meerekend natuurlijk…

  gezweef

  0 likes
 15. We moeten alleen wel wat gaan “doen” met z’n allen.
  De “Never ending story” laat zien dat de hoofdpersoon zich niet werkelijk verbindt. Dit kan niet waar zijn, dit heeft niets te maken met mijn leven. Hij blijft op afstand. Ondertussen verdwijnt “Fantasia” in het niets. Je kunt pas iets scheppen en onderhouden als je je werkelijk verbindt. Je verbinden is meer dan er alleen over praten. Er wordt veel te veel gekletst in de wereld.
  Het is als bij een molecuul, waarbij de elektronen als denkbeeldige balletjes rond een kern draaien. Dit is een verouderd model. Materie is in feite alleen maar energie. Het elektron bevindt zich in alle mogelijke toestanden tegelijkertijd. Pas als je een meting doet, of met andere woorden, pas als je naar het molecuul “kijkt” bevriest het elektron zich in de gemeten toestand. Voor een nieuwe werkelijkheid geldt een beetje hetzelfde. Alles is in potentie mogelijk, maar wat willen we nou eigenlijk? Verbeeldingskracht is de sleutel.

  0 likes
 16. Ja, het gouden tijdperk. Goud is inderdaad goud waard tegenwoordig. Voor een ware spiritueel leven heb je enorme controle op je zintuigen nodig. De huidige consumptiemaatschappij heeft juist een infrastructuur die de zintuigen corrompeert. Wie/wat gaat die infrastructuur afbreken? Armoede? Rampen? Slavernij?

  0 likes
 17. De echte zwevende kiezer gaat natuurlijk niet stemmen op 12 september, maar gelooft in de ‘kosmische verkiezingsbelofte’ van een nieuw tijdperk en kiest op 21 december voor de ascentie….

  De bijbel waarschuwde al om nuchter en waakzaam te blijven, maar in deze tijd lijken mij die woorden van meer nut dan ooit.

  0 likes
 18. Kevin, de bijbel als grote ziener?
  De bijbel houd de mens bekrompen.
  En onkruid bestaat, dat zijn plantjes die daar juist heel goed groeien, meer bijkruid, onkruid is zo negatief.

  0 likes
 19. Dat is wat ze je wijs maken in de “licht en liefde kerk”. Lekker blijven zweven terwijl de armoede toeneemt en de rijken rijker worden. Blijf dromen !

  0 likes
 20. [quote name=”erebus”]jaja, eerder een darkage, tenzij je de kankerachtige groei van de islam niet meerekend natuurlijk…

  gezweef[/quote]
  ho ho dit gaat een beetje te ver kankerachtige groei van de moslims de moslims zijn gewone mensen dat er extremisten zijn ja daar kan de meerderheid van de moslims niets aan doen en wat te denken van het vatikaan och zijn die heilig de moslims kunnen denken goh wat een stelletje pedofielen terwijl de moslims als pispaaltje door amerika gebruikt worden word wakker de haat tegen moslims is gekweekt met valse vlag operatie,s

  0 likes
 21. Beste legaal:

  Maar als ik nieuws hoor of lees, zoals over dat verstandelijk gehandicapte christelijk meisje in Pakistan, wat vals beschuldigd is voor godslastering (lees het verhaal maar in de media) dan zie je dus hoe groot de haat is van bijna de hele moslimbevolking. Inmiddels is de iman van het dorp zelf opgepakt en hij wordt er van verdacht zelf die ene bladzijde van de Koran zelf verbrand te hebben (kan je nagaan waarover het gaat), inmiddels is besloten om het jonge meisje vrij te laten uit de zwaar bewaakte gevangenis (waar ze tussen echte criminelen zat). Zij en haar familie kunnen niet meer terugkomen in het dorp. Je ziet jonge moslimkinderen op tv zeggen dat als ze terukomt levend in de fik gezet wordt. De hele moslimbevolking van het dorp en waarschijnlijk over de hele wereld zijn uitzinnig van woede. Hoe afschuwelijk voor dit meisje en haar familie. Maar ja christenen afzeiken is tegenwoordig modern.

  0 likes
 22. Ik wil trouwens niet zeggen dat christenen heilig zijn. Maar ze gaan in deze huidihge tijd niet zover in hun beledigdheid en geweld, en volgens mij kennen ze het begrip blasfemie (godslastering) met de daarbij behorende forse straffen ook niet. Al helemaal niet bij verstandelijkgehandicapte kinderen. Vroeger gingen ze natuurlijk ook veel te ver, maar gelukkig is daar nu (in ieder geval niet wereldwijd) geen sprake meer van. Christenen worden wereldwijd verdrukt.

  0 likes
 23. Grappig dat die soapacteur dit denkt….

  Het begint er steeds meer op te lijken dat wie ook de mening van een redacteur deelt een plekje op de voorpagina krijgt. Sorry, maar wat doet het er in godsnaam toe wat een obscure soapacteur vindt? Dit is geen ‘nieuws’, dit is niveau Story en Prive.

  0 likes
 24. [quote name=”Bwala”]Ja, het gouden tijdperk. Goud is inderdaad goud waard tegenwoordig. Voor een ware spiritueel leven heb je enorme controle op je zintuigen nodig. De huidige consumptiemaatschappij heeft juist een infrastructuur die de zintuigen corrompeert. Wie/wat gaat die infrastructuur afbreken? Armoede? Rampen? Slavernij?[/quote]

  Helemaal met je eens!! dikke plus voor jou !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bos

Schotse windindustrie kapt 7000 hectare bos (14.000.000 bomen) om ‘planeet te redden’

De ‘onontkoombare’ overstap op windenergie betekent vooral: ...

co2

Medeoprichter Greenpeace benoemt verrassende feiten over CO2 die u nergens anders hoort

Klimaatactivisten zeggen dat CO2 slecht en gevaarlijk ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.