Bewustzijn

‘We gaan naar het Gouden Tijdperk’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bill Roache van de langlopende Britse soapserie Coronation Street heeft zich openlijk uitgesproken over zijn spirituele overtuigingen. Volgens de soapster ‘is liefde de levenskracht’.

Roache, die Ken Barlow speelt in de soap uigezonden door de Britse zender ITV, zegt dat we naar een ‘Gouden Tijdperk’ van spiritualiteit gaan.

In gesprek met Silent Voices, een tijdschrift over spiritualiteit en paranormale en metafysische zaken, zei hij dat de maatschappij ‘naar een hogere vibratie gaat’ en dat de wereld vanaf 12 december ‘drastisch zal veranderen’. Dat meldt de Daily Mirror.

Reinigen

“Dit wordt het Gouden Tijdperk, een periode waarin de meeste mensen zullen weten dat zij niets meer zijn dan liefde en spirituele wezens,” legde Roache uit. “De aarde zal zich blijven reinigen terwijl materiële en negatieve zaken gaan verdwijnen.”

Bill heeft naar eigen zeggen een bijeenkomst van een spirituele groep bijgewoond en meent dat helderzienden de toekomst kunnen voorspellen.

“De energie en het licht van de schepper zijn liefde,” voegde hij toe. “Liefde is de levenskracht, het is alles, het is de wet van aantrekking.”

Telepathie

“Ik heb altijd geweten dat er wezens om mij heen zijn, liefdevol en sturend, nu meer dan ooit,” zei Roache. De acteur zei ook dat mensen binnenkort communiceren door middel van telepathie nadat een homeopaat met hem sprak terwijl hij sliep. “Hij verscheen in het astrale, kwam in een droom en praatte op die manier met me,” legde hij uit.

Volgens Bill is zijn dochter Edwina, die in 1984 18 maanden na haar geboorte overleed, nu een zuster in het hiernamaals. “Ze helpt andere kinderen die zijn overleden om ze te leren begrijpen wat er met ze is gebeurd,” legde hij uit.

“Wij zijn liefde, liefde lost alles op, liefde is alles,” vat Bill zijn levensfilosofie samen. Zijn favoriete citaat is: word wakker in de realiteit van onvoorwaardelijke liefde. Zijn vriendin Emma zei afgelopen jaar dat hij erg charismatisch is en dat iedereen zich tot hem aangetrokken voelt.

Bron: PA

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
9 jaren geleden

Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Lekker dan..moet je in het hiernamaals ook al werken??

itanimulli.com
itanimulli.com
9 jaren geleden

[quote name=”Jeff”]Het is toch ook wel fijn om weer is een positief geluid te horen en dat schept tot hoop.[/quote]
Ik ben laatst verkracht door een engel in de astrale wereld, maar als ik daarvan aangifte doe bij de astrale politie, word ik hard uitgelachen, want ze zeggen dat het niet eens verboden is…want in de astrale wereld gelden hele andere wetten en bijna alles mag daar van de politie…erg hé?

Koos
Koos
9 jaren geleden

Eerst Lemurië, toen Atlantis en nu is de tijd gekomen voor ons. De precessie-as van de aarde rondt wederom haar rondedans af, en we zullen zien wat er gaat komen en wat er gaat verdwijnen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x