Natuur en Milieu

“Bizarre Siberische kraters kunnen mysterie Bermudadriehoek oplossen”

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar verschenen in Siberië mysterieuze kraters. Over hun ontstaan gingen verschillende theorieën rond. Wetenschappers denken nu dat ze zijn veroorzaakt door gasexplosies onder de grond. Dezelfde explosies kunnen verklaren waarom er schepen en vliegtuigen verdwijnen in de Bermudadriehoek.

Door een ongewoon warme zomer in combinatie met geologische breuklijnen is een gigantische hoeveelheid gashydraten vrijgekomen, meldt het Trofimuk Institute of Petroleum-Gas Geology and Geophysics in de stad Novosibirsk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Gashydraten zijn verbindingen van water rond het vriespunt en een gas dat in de moleculaire holtes van het water zit opgesloten. Ze komen voor in de permafrost in het noorden van Siberië, maar ook in diepe zeeën. In de Golf van Mexico is genoeg gashydraat aanwezig om de energiebehoefte van de Verenigde Staten de komende 2000 jaar te voorzien.

De krater op het schiereiland Yamal kan worden verklaard door het vrijkomen van gashydraten, aldus wetenschapper Vladimir Potapov. Enkele honderden meters onder de grond van het schiereiland en dichter bij het oppervlak bevinden zich gashydraten.

Er zijn mogelijk ook andere factoren die hebben bijgedragen aan de explosie. De krater bevindt zich op de plek waar twee tektonische platen elkaar kruisen. Het gebied rond de krater bleek tektonisch actief te zijn.

Gasexplosies kunnen ook de verdwijning van schepen en vliegtuigen in de Bermudadriehoek verklaren, zo denken experts. Dat gebied strekt zich uit van de Britse overzeese gebieden in de Atlantische Oceaan tot Florida en Puerto Rico.

Igor Jeltsov van het Trofimuk-instituut zei: “De Bermudadriehoek kan een kettingreactie van ontbindingen van gashydraten zijn. Bij zo’n reactie wordt methaanijs omgezet in gas. Je kunt het vergelijken met een lawine, een kernreactie, waarbij enorme hoeveelheden gas worden geproduceerd. Daardoor warmt de oceaan op en zinken schepen in wateren waarin veel gas vrijkomt.”

Op dezelfde manier raakt de lucht verzadigd met methaan, waardoor er extreme turbulentie ontstaat en vliegtuigen kunnen crashen. Het tijdschrift Science in Siberia trekt een parallel tussen de kraters en de Bermudadriehoek.

[The Siberian Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natsu
Natsu
9 jaren geleden

Met geen mogelijkheid dat deze kraters zijn ontstaan vanuit binnenin. De manier waarop de aarde rond het gat ligt en de structuren die naar beneden gaan lijken erop dat het gat is geboord. Waarschijnlijk voor ondergrondse bases omdat de elite snel banger begint te worden voor wat er gaat komen.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Laten we dat even afwachten!!

Volgend jaar word ons alles verteld en uitgelegd door de makers zelf!!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Er zijn wel meer rare dingen gebeurd behalve verdwijningen in de bermuda driehoek. Van het op hol slaan van de instrumenten tot het doorkruisen van wormholes. Deze “verklaring” houd daar totaal geen rekening mee. Ik vind dit echt zo’n main stream media conclusie.

Koolmees
Koolmees
9 jaren geleden

De mysterie rond de verdwijning rond de Bermuda driehoek heeft te maken met de tijd van Atlantis.
De Atlantianen waren zeer hoog ontwikkelde mensen die over kristal energie beschikten. Met deze kristal-energie konden ze reizen naar verschillende dimensies doormiddel van dimensie poorten die ze hadden ontwikkeld. Na het vernietigen van Atlantis verdwenen deze energiepoorten onder water, maar hebben tot de dag van vandaag nog een bepaalde werking. Het zijn dus oude overblijfselen van de energiepoorten die onder de Bermuda driehoek liggen. De schepen en vliegtuigen verdwenen dus door de nog werkende krachten van deze energiepoorten van het oude Atlantis.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x