Homepagina » Chemtrails » Waarom het ‘chemtrail-complot’ echt is
Waarom het 'chemtrail-complot' echt is

Waarom het ‘chemtrail-complot’ echt is

Hoewel iedere discussie over het fenomeen ‘chemtrails’ vandaag de dag gelijk wordt bestempeld als complottheorie, bewijst een nieuwe studie dat er een geheim programma wordt uitgevoerd waarbij extreem giftig materiaal in de atmosfeer wordt gesproeid om ‘klimaatverandering tegen te gaan’.

Aan de ene kant heb je mensen die geloven dat we worden besproeid als insecten om de bevolkingsgroei terug te dringen. Aan de andere kant publiceren wetenschappers schaamteloos papers waarin wordt gesteld dat we verschillende vormen van geo-engineering moeten toepassen om ‘global warming tegen te gaan’.

Nieuw onderzoek bewijst dat koolvliegas wordt gebruikt voor ‘chemtrails’

Een baanbrekende studie brengt ons nu dichter bij de waarheid dan ooit tevoren. Het onderzoek, dat is gepubliceerd in het International Journal of Environmental Research and Public Health biedt een overtuigende verklaring voor het fenomeen ‘chemtrails’. Om het weer te manipuleren zou gebruik worden gemaakt van een extreem giftig afvalproduct uit de elektrische industrie, namelijk koolvliegas.

Met de term ‘chemtrails’ worden contrails bedoeld die lange tijd blijven hangen en die ‘chemicaliën’ zouden bevatten. De media en overheden doen het fenomeen af als een ‘complottheorie’, ondanks het feit dat er genoeg bewijs is dat het weer wordt gemanipuleerd met behulp van aerosolen.

Hoofdonderzoeker J. Marvin Herndon uit San Diego besloot onderzoek te doen toen hij merkte dat in de lucht boven zijn woonplaats aerosolen werden gesproeid. In de lente van 2014 zag hij tankvliegtuigen die vaak witte sporen achterlieten in de blauwe lucht boven San Diego in Californië. Rond november dat jaar maakten de tankvliegtuigen hele rasterpatronen in de lucht. De sporen vormden al gauw een soort cirrusbewolking. Die veranderde in een witte waas die het zonlicht deels weerkaatste. Er werden soms zoveel aerosolen in de lucht gesproeid dat de strakblauwe lucht veranderde in een bruine lucht. De auteur was bezorgd over de invloed van de aerosolen op de gezondheid van zijn gezin en de volksgezondheid en besloot op onderzoek uit te gaan.

Waarom het 'chemtrail-complot' echt is

Linksboven: het sproeien is net begonnen. Halverwege stopt het tankvliegtuig met sproeien. Rechtsonder: door de aerosolen ontstaan ‘wolken’ die zonlicht tegenhouden.

Koolvliegas is ‘giftiger dan radioactief afval’

Hoewel er niet geheimzinnig wordt gedaan over programma’s waarbij regen wordt gemaakt door zilverjodide in de lucht te sproeien, zoals onder meer blijkt uit de documentaire Artificial Clouds van Dave Dahl, is er over koolvliegas relatief weinig bekend. Herndon ontdekte dat tankvliegtuigen koolvliegas in de lucht sproeien om het weer te beïnvloeden.

Koolvliegas komt vrij bij de verbranding van kolen en is om drie redenen extreem giftig:

1. Het kan gemakkelijk het menselijk weefsel binnendringen en kan bovendien hormonen imiteren.

2. Het bevat veel zware metalen, waaronder aluminium en arseen, die zeer giftig zijn voor mensen. Ook zit er kwik in.

3. Het bevat radio-isotopen die negatieve effecten kunnen hebben op de gezondheid. Koolvliegas zou zelfs giftiger zijn dan radioactief afval.

Desondanks heeft de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA onlangs geconcludeerd dat koolvliegas geen ‘gevaarlijk afval’ is. In 2005 zaten Amerikaanse kolencentrales met 71,1 miljoen ton vliegas in hun maag, waarvan 29,1 ton opnieuw kon worden gebruikt. Door het te gebruiken als ingrediënt voor ‘geo-engineering’ wist de industrie een kostenpost om te zetten in een winstgevende nieuwe tak.

Gedreven door winst, niet door bewijs

Herndon stelt dat de westerse overheden het weer op grote schaal beïnvloeden. Ze kozen echter niet voor het maken van een kunstmatige aswolk, maar een goedkoop alternatief, dat veel meer consequenties zal hebben voor het leven op aarde dan global warming ooit zal hebben: koolvliegas. Dit afvalproduct wordt niet in de stratosfeer gesproeid, maar in de lagere atmosfeer, de troposfeer, waarin ook de lucht zit die mensen inademen en waarin zich neerslag vormt die vervolgens weer het aardoppervlak bereikt. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[GreenMedInfo]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Thanksgiving

Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

Klimaatactivisten die hun kinderen vaak vertellen dat ...

meteoroloog

Zwitserse meteoroloog is klaar met klimaatonzin in de media en klimt in de pen. Lees hier zijn boodschap

De Zwitserse meteoroloog Jorg Kachelmann ergert zich ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.