CoronaMens en Dier

Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Minister Kuipers van Volksgezondheid noemt de inzet van 3G en dus het coronatoegangsbewijs ‘in deze fase van de pandemie nog noodzakelijk’. Dat schrijft hij in reactie op Kamervragen nadat een onderzoek van de TU Delft had aangetoond dat het beleid vrijwel geen effect heeft.

De onderzoekers concludeerden dat 3G het reproductiegetal in januari met slechts 5 procent kon laten dalen. Hoofdonderzoeker Niek Mouter zei dat het effect sindsdien mogelijk nóg verder is gedaald.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kuipers krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Doet me denken aan mensen die geloven in gebedsgenezers als Jomanda en Greet Hofmans. Vasthouden aan iets wat bewezen niet werkt,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Misdadig

“Kuipers is net nieuw, maar nu al zo fout bezig. Tja, D66 hè,” schrijft topmodel Lonneke Engel.

Bioloog Richard Steenvoorden voegt toe: “Op dit moment begint het gewoon misdadig te worden als je zo graag nog aan een ineffectieve maatregel vasthoudt. En altijd die belachelijke excuses proberen te vinden. Het werkt NIET, dus dan hoef je er ook niet iets anders ‘voor in de plaats’ te hebben.”

Je reinste flauwekul

“Kuipers blijft het 3G-beleid ‘noodzaak’ vinden, omdat het beleid anders niet te verkopen is aan de geprikten. Hun ‘beloning’ valt dan namelijk weg. Dat het om onze gezondheid zou gaan is je reinste flauwekul. Dit is crimineel wanbeleid. Punt,” fulmineert architect Wico Valk.

“Het inperken van onze grondrechten is alleen geoorloofd als daarvoor een aantoonbare grote noodzaak is voor de volksgezondheid. Deze noodzaak is er niet,” stelt Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

212 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Deze man die de fakkel van de Jonge heeft overgenomen is geselcteerd om dit te doen.. je ruilt niet je baan in waar je tonnen per jaar verdient om in de politiek te gaan.. Men denkt dat deze man authoriteit uitstraalt… vind hem meer op een aasgier met doodse ogen lijken… ook hij komt op het lijstje van het Tribunaal te staan.. en de Jonge zijn wij NIET vergeten (wat hij denkt)

Annette
Annette
2 jaren geleden

WIE is er nu verbaasd over, dat die charlatan van een minister Ernst Kuipers vasthoudt aan de 3G?

IK in ieder geval niet.

Deze criminele poppenkast is inmiddels al zo ver gekomen, dat het althans, zonder compleet door de mand te vallen, niet meer mogelijk is om te stoppen.

De hele tijd worden de besmettingscijfers en de ziekenhuisopnames er weer bij de haren bijgesleept.

DAAR gaat het helemaal niet om. Dat moet nu toch wel duidelijk zijn?

Om straks, pak hem beet, over een half jaar schat ik in, nog aan de maatschappij te kunnen meedoen, heb je dus om te beginnen een QR code nodig.

Maar het gaat natuurlijk veel verder dan dat. Straks, tenzij wij die booswichten kunnen tegenhouden, komt er een Europees digitaal paspoort, waar ALLE gegevens aan gekoppeld worden. Je medische gegevens, je bankgegevens en noem maar op.

Kijk maar naar China. DAT land is het grote voorbeeld.

Er komt ook nog eens bij, dat Nederland als proeftuin dient. Dat kan je al zien aan de gemeente Apeldoorn.

Deze gemeente is volgeplaatst met kleine witte kastjes. Ze noemen Apeldoorn nu SMART CITY.

Niemand van de bewoners heeft hier om gevraagd. Dit is ze zomaar door de strot geduwd.

Eigenlijk blijft er straks voor ons, de verstandige mensen zonder gif in hun lichaam, nog maar één ding over: een eigen samenleving te creëren, waar je nog wel als MENS kunt functioneren, in plaats van een halve robot.

Gelukkig zijn er al veel initiatieven ontwikkeld.
Straks gaan mijn man en ik, samen met twee vriendinnen naar een plek, waar een heerlijk zwembad is met water van 30 graden.

Daar kunnen wij heerlijk zwemmen en ontspannen.

Dit is maar één voorbeeld. Er worden ook alternatieve spelletjesmiddagen georganiseerd en middagen om gezellig met elkaar te chillen.

Dit is natuurlijk heel belangrijk. Wij moeten er voor zorgen, dat wij mentaal sterk blijven.

Er is niets, dat beter werkt, dan de zekerheid dat je niet alleen bent.

Ponero
Ponero
2 jaren geleden

En crimineel wanbeleid moet aangepakt worden door de criminelen daarachter op te pakken, uit functie te zetten en te veroordelen.
Al die functionaliteit is crimineel gekaapt: politiek, rechters, politie, media zijn allen crimineel tegen het belang van het volk. En doen volop mee in het onderdrukken, misleiden, verdelen en terroriseren van eigen volk.
Deze arrogantie kan alleen gestopt worden met daden, niet meer met woorden. In Canada heeft het leger aangegeven niet mee te doen met de corrupte politie. Zo ook hier, als ’t puntje bij paaltje komt? Anders is NL verloren en wordt als schapenland nr.1 naar de slachtbank gevoerd.

robert
robert
2 jaren geleden

zou het nu langzaamaan een beetje duidelijk worden voor de schaapjes?

Back to top button
212
0
We lezen graag je reactie!x