Homepagina » Buitenland » ‘We weten niet of gevaccineerde vrouwen misvormde baby’s ter wereld zullen brengen’
vaccin
Foto: Unsplash

‘We weten niet of gevaccineerde vrouwen misvormde baby’s ter wereld zullen brengen’

Het Royal Australian and New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists (RANZCOG) adviseert Australische en Nieuw-Zeelandse zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren tegen corona. Schrijfster, publicist en blogger Naomi Cook besloot de organisatie te vragen op welke wetenschappelijke studies zij dit advies baseert.

Het antwoord dat ze kreeg, baart haar zorgen. RANZCOG stuurde haar drie studies die betrekking hebben op zwangere vrouwen met corona. Deze studies zeggen verder niets over de coronaprik. Ook kreeg ze een link naar een klinisch onderzoek dat nog loopt. “Dat kan me niet vertellen dat het veilig is,” zei Cook in het programma Right Now op Ickonic.

Opmerkelijke passage

Ook kreeg ze twee onderzoeken waarbij gekeken is hoe mRNA-vaccins tijdens de zwangerschap ‘helpen’ bij het versterken van immuniteit. Die zeggen dus niets over de veiligheid van moeder en kind, benadrukte Cook.

Verder verwees het RANZCOG naar de standpunten van het CDC, het Amerikaanse RIVM, en de WHO. De enige paper die zou kunnen worden gebruikt als wetenschappelijke onderbouwing van het advies dat de Pfizer-prik in alle fasen van de zwangerschap moet worden aangeboden aan vrouwen, bevat een opmerkelijke passage.

Dat is krankzinnig

De auteurs schrijven namelijk: we konden niet vaststellen of blootstelling aan het vaccin in een vroeg stadium van de zwangerschap leidt tot geboorteafwijkingen omdat nog geen van de gevaccineerde personen was bevallen.

“We weten dus niet of vrouwen die in een vroeg stadium van de zwangerschap zijn [gevaccineerd], misvormde baby’s ter wereld zullen brengen,” zei Cook. “Dat is het beste wat ze hebben.”

“Dat is krankzinnig,” stamelde presentator Gareth Icke.

4.7 38 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
2 maanden geleden

Welnee joh…coronaprikken zijn hartstikke veilig… Hugo zegt het zelf…en die kan het weten..sarcasmeknop uit.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Maar ja, als de (zwangere) vrouwen massaal in de rij staan om die gifspuit te halen dan zal het wel goed zitten, toch?
De massa heeft (meestal) altijd gelijk.

Annemiek B.
Annemiek B.
2 maanden geleden

Zo ziet nou een wereld eruit waar mensen denken dat ze zich voor niemand hoeven te verantwoorden. Waar ze menen zelf hun god te zijn. Maar eens zúllen ze zich moeten verantwoorden, en het kan me niet snel genoeg gaan… Annette, wat zou ik graag eens met jou een bakkie koffie doen!

Annette
Annette
2 maanden geleden

Dit is het meest criminele, schandalige, hemeltergende experiment dat OOIT wereldwijd is uitgevoerd!
Ik zou nog wel tien bijvoeglijke naamwoorden kunnen gebruiken, maar ik denk dat ik wel duidelijk verwoord HOE ik hier over denk.
Wat ik dan weer niet begrijp, is hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat er überhaupt zwangere vrouwen te vinden zijn, om mee te doen met je nog ongeboren kind als inzet.
Dan moet je ofwel nog nauwelijks hersencellen over hebben of je hebt zo’n blind vertrouwen in de huidige medici.
Iedereen die, terwijl het internet helemaal ontploft van alle schreiende verhalen van schade door deze gentechinjectie, NOG besluit om hier aan mee te doen, is wat mij betreft hartstikke gek. En verdient misschien dan ook niet beter.
Zoals ik vanochtend al in een reactie las, zullen het de intelligente personen zijn, die hier niet aan mee doen. En dan kunnen er 100 Hugo de Clowntjes rond toeteren met ijsjes in het vooruitzicht, er zal toch een bepaald aantal mensen zijn die niet over te halen zijn. No matter what!

x

Check Also

huisarts

Huisarts spreekt zich uit tegen uitsluiting ongeprikten: ‘Nee tegen Great Reset-discriminatie’

De Belgische huisarts Conrad Haelterman spreekt zich ...

schetters

Prof. Schetters: ‘Er klopt iets helemaal niet in dit hele verhaal, dat is heel sterk het gevoel wat ik krijg’

Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters waarschuwt in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x