CoronaMens en Dier

Wie heeft het meeste belang bij het vervangen van Arib als voorzitter van de parlementaire enquête corona?

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib verlaat de Tweede Kamer wegens de ‘(anonieme) dolkstoten van de laatste dagen’, zo schrijft ze op Twitter. “Ik ben bereid veel te verdragen, maar ieder mens heeft zijn grens. Het betreft hier aanvallen op mijn waardigheid,” schrijft het PvdA-Kamerlid.


Er is een onderzoek ingesteld naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door Arib. Ze was niet alleen Kamerlid, maar leidde ook de parlementaire enquête naar de coronacrisis. In die commissie zit ook FVD.

“Ik heb zomaar het vermoeden dat een lid van D66 of een andere kartel-puppet mevrouw Arib gaat vervangen als voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie corona. Schaamteloos vuil spel,” reageert journalist Annelies Strikkers.

Smerige een-tweetje

Kamerlid Wybren van Haga deelde een tweet van Corine Vloet, die schrijft: “De politici die iets te duchten hadden van de commissie corona zullen heel, heel tevreden zijn.”

“En NRC en de magere mannetjes kunnen heel trots zijn op hun smerige een-tweetje,” aldus Vloet.

Achterbakse aanval

Juridisch adviseur Roger Vleugels stelt: “Wie heeft er het meeste belang bij het vervangen van Arib als voorzitter van de parlementaire enquête naar het coronabeleid? Nou, bijvoorbeeld Mark Rutte en Hugo de Jonge. En nu is er quasi los hiervan een achterbakse aanval van Vera Bergkamp op Arib. Nederland is een treurig landje.”

Sportverslaggever Jack van Gelder trekt van leer: “Rutte is de schuld van alles. Hij heeft zijn ziel en zaligheid verkocht aan D66 (lees: Kaag). De benoeming van Bergkamp was een lachertje. Lang leve deze coalitie. Waarom staat bij Arib altijd vermeld dat ze van Marokkaanse afkomst is en bij Bergkamp niet? D66-transparantie?!”

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janneke
Janneke
2 maanden geleden

Dat is Atje Kuiken,die is zo doortrapt.Let op mijn woorden!

Marc f
Marc f
2 maanden geleden

Wat een bende hebben ze al jaren laten gebeuren in dit land ! Kijk naar het resultaat kijk waar het allemaal heeft toe geleid Wat een maffia land zijn wij geworden… wat een troep wat een ellende in een land waar ik ooit zo trots op was 🤨bedankt koningshuis en je tuig kornuiten …stik erin 🤮🤮🤮

Mar
Mar
2 maanden geleden

en zo dendert de wef trein onverminderd voort en wordt het landschap treuriger en donkerder en gaat het licht bijna uit

Henk
Henk
2 maanden geleden

Rutte (VVD), Kaag (D66), de Jonge (CDA), van Dissel, Koopmans, Osterhaus en Kuiper hebben er dus het meeste belang bij. Maar ook Attje Kuiken …….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x