BuitenlandCorona

Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na elkaar na coronaprik

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tragisch verhaal: Kathryn Anne Kendall uit de Amerikaanse staat Michigan is in slechts vier dagen tijd zowel haar vader als haar zus kwijtgeraakt. Ze waren allebei pas geleden gevaccineerd tegen corona. De vader, John Robert Kendall jr., haalde in april zijn tweede dosis van het Moderna-vaccin. Enkele dagen later kreeg hij een hartaanval en op 28 april is hij overleden. Hij verkeerde daarvoor in goede gezondheid.

Vader John werkte voor de United States Marshals Service, een Amerikaanse federale politieorganisatie. Hij was daarnaast medeoprichter van het bedrijf DK Security en wordt omschreven als een ‘geweldige leider’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Iedereen denkt dat ik gek ben omdat ik me afvraag of zijn dood gelinkt is aan de prik,” schrijft Kathryn Anne op Facebook in een bericht dat verwijderd is.

Moeder van vier kinderen

Kimberley St. Charles, de dochter van John, kreeg eind april het Janssen-vaccin. Op de dag van de inenting kreeg ze last van bijwerkingen. Binnen enkele dagen belandde ze op de spoedeisende hulp en is nooit hersteld. Ze was 49 jaar oud, moeder van vier kinderen en had geen onderliggende ziektes.

Na de prik kreeg Kimberley griepachtige verschijnselen. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en aan de beademing gelegd, en stierf op 2 mei. “Vier dagen na mijn vader,” schrijft Kathryn Anne. Artsen beweerden dat ze een ‘corona-longontsteking’ had.

Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben

De zus besloot zich in de vaccins te verdiepen en kwam tot de ontdekking dat de Moderna-prik in verband wordt gebracht met hartcomplicaties, met name hartaanvallen. Ze deed ook onderzoek naar het Janssen-vaccin en ontdekte dat het longschade en -complicaties kan veroorzaken.

“Toch denkt iedereen dat ik gek ben omdat ik me afvraag of haar dood gerelateerd is aan de prik,” verzucht Kathryn Anne. “Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben.”

vader

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dûh….dat er Hersenloze Schapen sterven door deze Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins was ook precies de bedoeling…het aantal dodelijke slachtoffers zal in de toekomst alleen maar exponentieel toenemen….

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

Uit “liefde” voor een ander neem je de prik.. het “verdriet” is voor je nabestaanden.. moge alle zielen die ten gronde gaan toch enige vorm van vrede vinden.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Je kunt dit soort berichten sturen wat je wil naar je familie maar ze halen de prik wel of hebben ze gehaald.

Het gaat rustig worden.

Jacobabruiloft die we al meer dan een jaar uitgest
Jacobabruiloft die we al meer dan een jaar uitgest
2 jaren geleden

Diep respect voor de overledene die dit willen delen om te horen wat het vaccin kan doen.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x