BuitenlandCorona

Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na elkaar na coronaprik

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tragisch verhaal: Kathryn Anne Kendall uit de Amerikaanse staat Michigan is in slechts vier dagen tijd zowel haar vader als haar zus kwijtgeraakt. Ze waren allebei pas geleden gevaccineerd tegen corona. De vader, John Robert Kendall jr., haalde in april zijn tweede dosis van het Moderna-vaccin. Enkele dagen later kreeg hij een hartaanval en op 28 april is hij overleden. Hij verkeerde daarvoor in goede gezondheid.

Vader John werkte voor de United States Marshals Service, een Amerikaanse federale politieorganisatie. Hij was daarnaast medeoprichter van het bedrijf DK Security en wordt omschreven als een ‘geweldige leider’.

“Iedereen denkt dat ik gek ben omdat ik me afvraag of zijn dood gelinkt is aan de prik,” schrijft Kathryn Anne op Facebook in een bericht dat verwijderd is.

Moeder van vier kinderen

Kimberley St. Charles, de dochter van John, kreeg eind april het Janssen-vaccin. Op de dag van de inenting kreeg ze last van bijwerkingen. Binnen enkele dagen belandde ze op de spoedeisende hulp en is nooit hersteld. Ze was 49 jaar oud, moeder van vier kinderen en had geen onderliggende ziektes.

Na de prik kreeg Kimberley griepachtige verschijnselen. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en aan de beademing gelegd, en stierf op 2 mei. “Vier dagen na mijn vader,” schrijft Kathryn Anne. Artsen beweerden dat ze een ‘corona-longontsteking’ had.

Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben

De zus besloot zich in de vaccins te verdiepen en kwam tot de ontdekking dat de Moderna-prik in verband wordt gebracht met hartcomplicaties, met name hartaanvallen. Ze deed ook onderzoek naar het Janssen-vaccin en ontdekte dat het longschade en -complicaties kan veroorzaken.

“Toch denkt iedereen dat ik gek ben omdat ik me afvraag of haar dood gerelateerd is aan de prik,” verzucht Kathryn Anne. “Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er baat bij kunnen hebben.”

vader

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dûh….dat er Hersenloze Schapen sterven door deze Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins was ook precies de bedoeling…het aantal dodelijke slachtoffers zal in de toekomst alleen maar exponentieel toenemen….

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

Uit “liefde” voor een ander neem je de prik.. het “verdriet” is voor je nabestaanden.. moge alle zielen die ten gronde gaan toch enige vorm van vrede vinden.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Je kunt dit soort berichten sturen wat je wil naar je familie maar ze halen de prik wel of hebben ze gehaald.

Het gaat rustig worden.

Jacobabruiloft die we al meer dan een jaar uitgest
Jacobabruiloft die we al meer dan een jaar uitgest
1 jaar geleden

Diep respect voor de overledene die dit willen delen om te horen wat het vaccin kan doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x