Homepagina » Buitenland » “Ze houden ons voor de gek: rellen in Baltimore en Ferguson waren nep”
"We worden erin geluisd: rellen in Baltimore en Ferguson waren nep"

“Ze houden ons voor de gek: rellen in Baltimore en Ferguson waren nep”

De Amerikaanse radiopresentator Glenn Beck heeft tijdens zijn radioprogramma gezegd dat de recente rellen in Baltimore en Ferguson zijn georkestreerd door de federale overheid om instabiliteit te creëren en politiekorpsen over te nemen.

Beck waarschuwde dat de Amerikaanse overheid lokale politiekorpsen uitrust met legerwapens, terwijl in grote steden onrust wordt gecreëerd om deze stap te kunnen rechtvaardigen. “Dit is de grootste show ooit,” zei hij. “Voor onze neus wordt een toneelstuk afgespeeld. Het is allemaal nep. De rellen in Baltimore waren niet echt.”

Armeense genocide

Vervolgens legde Beck uit wat er volgens hem gebeurt met mensen die hun mond opendoen. “Neem bijvoorbeeld de Armeense genocide. Wat is het eerste wat de Turken deden? Wat is het eerste wat de nazi’s deden? Denk aan de Nacht van de Lange Messen. De Armeense genocide. In één dag doodden ze in iedere stad 1000 mensen: elke Armeniër die kon leiden, elke burgemeester, elke schrijver, elke oorlogsheld. Ze verdwenen gewoon of werden gedood.”

“Er luisteren 10 miljoen mensen naar deze show,” ging Beck verder. “Ze kunnen niet in één dag 10 miljoen mensen doden. Bereid je voor op een tijd waarin stemmen zoals die van mij en anderen niet langer worden gehoord.”

Na de tirade was Beck verbaasd dat er al 10 minuten voorbij waren. “Ik kan haast niet geloven dat ik dit allemaal heb gezegd,” sloot hij af.

[RWW]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met iedereen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Respect voor deze man

  18 likes
  • Respect voor deze Establisment ninny? Deze man is een open verader aan de nieuwe wereld orde die in het begin van zijn carriere OPSCHEPTE op zijn eigen radio programma over hoe hij miljoenen dollars ontving van Elite stinkerds, en er nog trots op was ook!

   3 likes
   • Je zou het ook zo kunnen zien,hij is mischien veranderd(we zijn allemaal een) en er zijn er nog HEEEEEEL veeel die slapen,mischien is deze man wakker geworden weet jij veel.
    Een ding staat zeker vast,en dat is datij de mens nu waarschuwd,en dat is een goed ding 🙂 🙂 🙂

    3 likes
    • Ja, zodra de Drudge of Infowars weer eens gelijk hebben gekregen gaat hij achteraf altijd de publieke aandacht proberen af te vangen door hun verhaal te copieren en rare spins te geven (uit het niks!). Deze man is letterlijk een brainwashing misinformatie agent, gemaakt om de Libertaire beweging in de Verenigde Staten te verwarren, te verdelen en belachelijk te maken.

     2 likes
 2. Alles wordt gestuurd van bovenaf. De media speelt hier een zeer belangrijke rol. Of de rellen al dan niet nep zijn laten we buiten beschouwing. Elders werden vreedzame demonstraties gegeven. Waarom werd dit niet onder de aandacht gebracht?

  Criminaliteit is een product van de overheid. Zo houden ze ons onder controle en dwang. We staan allen onze vrijheden af voor dat klein beetje veiligheid.

  Het is frustrerend te zien hoe velen zich laten misleiden.

  14 likes
 3. Agent-provocateurs doen hun best om situaties te laten escaleren.
  Vervolgens heeft de roverheid het excuus om hard in te grijpen.

  9 likes
 4. 50% van de amerikanen gelooft in complotten.
  Dus, al die mensen die je zag rellen, zijn allemaal te scharen tussen de ándere 50%? lijkt me sterk.

  @ubunti: criminaliteit is een produkt van de overheid? Laat me niet lachen. Kijk naar ons land. Mn de criminelen van buitenlandse afkomst. Alles wordt gedaan om deze groep te pamperen, maar toch kruipen ze steeds in de slachtofferrol om bepaalde godwins uit te spelen. Laat me niet lachen! Die mannetjes maken een keuze. En die keuze is de criminaliteit. Da’s veeeeeel makkelijker geldverdienen voor hun dan een baantje als bijvoorbeeld order picker.

  5 likes
  • Zo eenvouodig is het allemaal niet . Criminaliteit is een product van onze samenleving en de overheid heeft er alle baat bij de criminaliteit onder ons te houden.

   Om de onderscheid te maken tussen bevolkingsgroepen maakt je toch wat kortzichtig. Haal de statisiteken erbij. De keuze om criminele activiteiten te voeren is inderdaad persoonsgebonden, maar beschouw alle sociale en economische aandelen.

   In hun opzet zijn ze toch geslaagd: verdeel en heers.

   Start je eigen onderzoek, want jij laat je blijkbaar leiden door wat anderen zeggen zonder er zelf rationeel over te gaan denken.
   Of je zit nog in je ontkenningsfase; beschouw jij de overheid als de goede huisvader, die jouw de papfles toedient als het even niet goed gaat?

   4 likes
 5. Wat is er gebeurd met Beck? Ik ken de Beck van een jaar of tien geleden en destijds was hij -in mijn herinnering- een neocon, compleet met het hele repertoire bijbehorende afgrijselijke maniertjes. Heb ik in mijn hoofd een beeld van de man verzonnen of is hij helemaal veranderd?

  4 likes
 6. Bam! game over!
  Hand over your life and chips.
  This is our future, in about 10-15 years.

  1 likes
 7. Hij is dan wel snel omgedraaid als je hem hier hoort praten dan lijkt het wel zijn dubbelganger maar dan 180 graden de andere kant op.

  3 CRAZY Glenn Beck Predictions That CAME TRUE (12-16-14)
  https://www.youtube.com/watch?v=4EultQ6URow

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

Journalist na Turkse rellen: "De NOS laat gewoon de waarheid weg en liegt tegen de kijker"

Journalist na Turkse rellen: “De NOS laat gewoon de waarheid weg en liegt tegen de kijker”

Vorige week had de politie in Rotterdam ...