Mens en Dier

Antwoorden Kamervragen: Onze ministers worden actief benaderd door World Economic Forum van Schwab

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind mei stelde Forum voor Democratie Kamervragen over de relaties van kabinetsleden met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Op die vragen kwamen ontwijkende antwoorden of kregen we zelfs helemaal geen antwoord, zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

De partij heeft vorige maand nieuwe vragen gesteld en de antwoorden zijn binnen. Wat blijkt? “Onze ministers worden actief benaderd door en zijn nauw betrokken bij het WEF!” aldus Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Minister Tom de Bruijn (D66) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking laat weten dat de betrokkenheid van kabinetsleden bij het WEF tot stand komt op uitnodiging en initiatief van het WEF.

WEF bepaalt wie uitnodiging krijgt

Het WEF bepaalt zelf wie het uitnodigt voor deelname aan het WEF gefaciliteerde activiteiten, schrijft de minister, die toevoegt dat de mate van betrokkenheid per bewindspersoon verschilt. Soms is er sprake van een eenmalige deelname aan een door het WEF georganiseerde bijeenkomst. In andere gevallen is een bewindspersoon gedurende een bepaalde periode actief bij een reeks van activiteiten.

Minister Kaag was een periode betrokken bij het Trade Platform en oud-minister Bruins bij het platform Health and Healthcare, schrijft De Bruijn.

Inzage in de communicatie

Hij zegt verder dat het kabinet bereid is inzage te verlenen in de communicatie tussen het kabinet en het WEF.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

CONCLUSIE: het volgende Nederlandse kabinet is alleen nog maar in naam Nederlands, want in werkelijkheid zouden wij beter kunnen zeggen: kabinet Schwab I.
Dat komt voor mij niet als een verrassing, want dat heb ik al maanden geleden gelezen.
In feite zijn wij, zonder dat er maar een bom of een kogel aan te pas is gekomen, bezet door een meedogenloze vijand. En dat is het World Economic Forum. Ze kunnen nog zo goed de feiten verdoezelen, zo van: You will own nothing and you will be happy. Maar dat is natuurlijk je reinste bullshit. Dat is namelijk onmogelijk.
Dat kan alleen maar, als je ALLE menselijke gevoelens, zoals vreugde, verdriet, angst en eigenlijk alles wat een mens een mens maakt, vernietigt.
En laat dat nu precies de bedoeling zijn.
Dat is natuurlijk ook de enige manier om mensen te controleren. Kijk maar hoe het momenteel in Australië gaat.
Als je dus kijkt naar de kabinetsleden die banden hebben met het WEF, kun je maar één conclusie trekken: volksverraders.
Kabinet en Tweede Kamerleden zouden er moeten zijn om de belangen van de Nederlandse bevolking te behartigen, maar dat doen ze niet.
Nederland is bezet, net zoals dat gebeurde in 1940. Alleen het beroerde is, dat het merendeel van het volk dit niet in de gaten heeft.
Wat zullen zij schrikken, als zij wakker worden.

Maurits
Maurits
2 jaren geleden

Gideon ziet hoe de geschiedenis zich herhaalt ook de kamervoorzitter doet het en de schijnverontwaardeging van Kamerleden

FightForFreedom
FightForFreedom
2 jaren geleden

WTF? Nederland in handen van de WEF. Het moet niet gekker worden.

Waar is onze eigen identiteit gebleven?

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Door de benadering van het wef, zitten we nu in deze ellendige crisis, te vergelijken met WO 2.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x